Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

ale członkowie komisji wyborczych powinni zachować powagę .

Jakie wybory, takie komisje i taka powaga.

• Like 1
Opublikowano

Jak wygra Nawrocki to będzie oznaczać ze wyborów nie udało się sfałszować a jak Trzaskowski to znaczy że wybory sfałszowane. Republika będzie miała na pasku  przez 5 lat historie o nielegalnym prezydencie.

Opublikowano

Nie ma co się pieklić. Dziś brylują w koralach,  a za jakiś czas będą się wstydzić , albo dziś dostaną premię a za parę lat wymówienie z pracy. A może dzieci zadadzą pytanie, tato czemu ubrałeś się jak kobieta...Już tak jest że czasem lepiej się nie afiszować.

A kto przyszedł głosować to miał już ustalone preferencje. A ten wahający się może nawet wręcz przeciwnie zagłosować widząc tępą nachalną agitację.

Więc w zasadzie to działają na korzyść Nawrockiego.

Opublikowano

Niebo u mnie płacze, nawałnica galanta 🙆🫣

Opublikowano

Nie ma jakiś uwarunkowań dotyczących ubioru ale jest prosty jak cep przepis mówiący że nie można w jakikolwiek sposób sugerować na kogo ma oddać głos osoba uczestnicząca w lokalu.

Taki numer z koralami jest bardzo prostacki na poziomie PO i ich wyborców. Mowienie że nie wiadomo o co chodzi, rżnięcie głupa jest tak prymitywne że bolą oczy.

Ostatnio jak Sikorski udzielał wywiadu to Stanowski zapytał go o "cóż szkodzi obiecać" to on mówi, że nie wie o co chodzi i pierwszy raz to słyszy. 

Zawodowy polityk od kilkudziesięciu lat w tym syfie a prymitywnie, perfidnie rżnie głupa, pluje w twarz każdemu kto ma cokolwiek w głowie.

Tak jak zacytuje Donalda Tuska - "Polską rządzą polityczni gangsterzy".

• Like 3
Opublikowano

Co wy się tak emocjonujecie? Tak czy inaczej będzie chuǰnia  po całości.

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie ma jakiś uwarunkowań dotyczących ubioru ale jest prosty jak cep przepis mówiący że nie można w jakikolwiek sposób sugerować na kogo ma oddać głos osoba uczestnicząca w lokalu.

Taki numer z koralami jest bardzo prostacki na poziomie PO i ich wyborców. Mowienie że nie wiadomo o co chodzi, rżnięcie głupa jest tak prymitywne że bolą oczy.

To to najwyżej na Senyszyn zagłosują.

Wedle definicji Romana to widzę że lewacy się tu czują najbardziej zagrożeni i jakoś sPISki wietrzą.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Obydwaj kandydaci są mądrzejsi od Komorowskiego , nawet wydaje mi się że i od Dudy mają trochę więcej powagi więc który nie wygra będzie poziom wyżej prezydentura 

Edytowane przez jarecki
  • Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

jak szczeka po niemiecku to też ?

oglądałem wywiad Stanowskiego z  Prezydentem Dudą i mam mieszane odczucia , na pewno była spora różnica jak w kanale zero był Prezydent Kwasniewski na korzyść byłego prezydenta 

Opublikowano
Godzinę temu, andrzej78 napisał(a):

Wlasnie o to chodzi ,aby było banalnie proste i jednocześnie gwarantowało trafny przekaz.

oczywiście, ale z kijem bejsbolowym ciężko, chyba, że breloczek  na klucze...

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał(a):

Jak wygra Nawrocki to będzie oznaczać ze wyborów nie udało się sfałszować a jak Trzaskowski to znaczy że wybory sfałszowane. Republika będzie miała na pasku  przez 5 lat historie o nielegalnym prezydencie.

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

oglądałem wywiad Stanowskiego z  Prezydentem Dudą i mam mieszane odczucia , na pewno była spora różnica jak w kanale zero był Prezydent Kwasniewski na korzyść byłego prezydenta 

niby tak ,ale mnie Duda tam zaskoczył i to pozytywnie, nie ten człowiek co przez te 8 lat

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał(a):

Kwaśniewski to inna klasa, potem było już tylko coraz gorzej.

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A żebym ja wiedział w jakim języku on szczeka

Jak owczarek niemiecki to po jakiemu ma szczekać? po rusku?

Innych owczarków nie ma?tylko niemieckie?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Innych owczarków nie ma?tylko niemieckie?

Taki mi się podobał, ale już się biedny starzeje. Będę szukał szczeniaka Berneńczyka żeby się przy nim wychował. Ale to po sezonie, teraz nie ma czasu doglądać małego psiaka.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
20 minut temu, jarecki napisał(a):

Obydwaj kandydaci są mądrzejsi od Komorowskiego , nawet wydaje mi się że i od Dudy mają trochę więcej powagi więc który nie wygra będzie poziom wyżej prezydentura 

Przecież Komorowski to był prezydent Platformy Obywatelskiej, reprezentant  wykształconych z dużych miast. Chodząca elokwencja i do tego "złote  usta".

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
25 minut temu, jarecki napisał(a):

Znaleźć w polityce  kogoś głupszego od Bredzisława to była by sztuka. No może Jachira czy Gajewska.

• Like 1
  • Haha 1