Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Wpaw napisał(a):

Mówię że popełniali dużo błędów. 

Rozmawiałem z kolegą co pracuje w mesko Skarżysko. Mówi że jak wygra Trzaskowski koniec z  produkcja, wszystkie elementy podzespoły sciagaja z Niemiec.

A wcześnie skąd sprowadzali, na miejscu produkowali?

Opublikowano
27 minut temu, mirro napisał(a):

Co ma Prezydent RP do MESKO?

Trzaskowski podpisze wszystko.

18 minut temu, jacor73 napisał(a):

A wcześnie skąd sprowadzali, na miejscu produkowali?

No raczej, robią podzespoły.

Opublikowano
53 minuty temu, jacus napisał(a):

Ja mam jeszcze czas. W sumie 2 miejsca do wyboru.czy przy głównej alei czy pod murem.. z góry lepszy widok i towarzystwo lepsze

Ale ja nie sobie...

Mam kilka grobowców którymi się zajmuję.

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Ja dobrze o tym wiem. Plus u mnie mróz podbił ceny.

Ale skoro już to zauważyłeś to sobie odpowiedź ile i w cenach paliwa i nawozów było zasług sytuacji międzynarodowej

Błagam, takie teksty to np. witejusowi, nie mi.

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Nic ale jakiś kundel sprzątający na zakładzie powiedział że zamkną to zamkną. Ostatnio w sklepie mimo woli przysłuchałem się dwóm starym babkom i obie stwierdziły że jak wygra trzasek to zabierze im pieniądze na węgiel do ogrzewania.

Opublikowano
7 minut temu, mikad napisał(a):

Ostatnio w sklepie mimo woli przysłuchałem się dwóm starym babkom i obie stwierdziły że jak wygra trzasek to zabierze im pieniądze na węgiel do ogrzewania.

Nawet nie wiem jak to skomentować. 🫣😬🤪

Opublikowano

mirro napisał:

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Rozmawiałem z kolegą co pracuje w mesko Skarżysko. Mówi że jak wygra Trzaskowski koniec z  produkcja,

Nic. Ale kolega ma już przesrane...

Opublikowano
14 minut temu, mikad napisał(a):

Nic ale jakiś kundel sprzątający na zakładzie powiedział że zamkną to zamkną. 

No widać właśnie kto jest kundlem. 

To jest chłopak wykształcony w stopniu inżyniera, kilku tam pracuje bardzo dobry kolegów. Nie rozmawiałem z ochroniarzem jak sobie myślisz. 

Chodź są tacy co pracują na tokarkach z lat 60.

6 minut temu, DTaras napisał(a):

Nic. Ale kolega ma już przesrane...

Mogą mu skoczyć 🤭

Opublikowano (edytowane)

Stanowski ładnie zarobił na tej kampani wyborczej , promke sobie zrobił to mogą byc podwaliny pod przyszłą telewizję , Z tych jego ostatnich rozmówek to wydaje mi się ze najsłabiej wypadł prezydent Duda 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

rudy dobry człowiek zatrudnienie rośnie 

• Sektor publiczny zatrudnił dodatkowo 48 tys. osób (+1,4 proc.), równoważąc zwolnienia w gospodarce prywatnej
  • W rolnictwie odnotowano spadek liczby pracujących o 47,7 tys. osób (-4,3 proc.), szczególnie kobiet
  • W samorządach zatrudniono o 31,9 tys. osób więcej (+1,7 proc.), głównie w edukacji (+14,3 tys.) i opiece zdrowotnej (+13,2 tys.)

co do ostatniego u mnie w gminie postanowili zbadać dlaczego dzieci jest o 50%  a nauczycieli o 100%  wyncyj 😅

krótka analiza wyborcy rudego 🤪

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „RAFAŁ w BIAŁYM DOMU”

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

co do ostatniego u mnie w gminie postanowili zbadać dlaczego dzieci jest o 50%  a nauczycieli o 100%  wyncyj 😅

i jaki wniosek wyciągli ?

Opublikowano

upssssssssss rudy chyba się pogrążył 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „NOWY RANKING ZAUFANIA G (CBOS) 48% 43% ANDRZEJ DUDA SZYMON HOŁOWNIA RADOSŁAW SIKORSKI RAFAŁ TRZASKOWSKI SŁAWOMIR MENTZEN 40% 39% 39%”

i ta rządowy i publikuje wyborcza 

Teraz, jarecki napisał(a):

i jaki wniosek wyciągli ?

dodatkowe zajęcia szachy itp jakieś godziny samorządowe ...   wrzesień out niektórzy nauczyciele a znaczy młodzi bo starych nie można zwolnić 

Polacy należą do najdłużej pracujących nacji w Unii Europejskiej. W 2024 r. polscy pracownicy przepracowali średnio 38,9 godz. w tygodniu, czyli prawie o 3 godz. więcej niż przeciętnie w UE. 

Opublikowano
18 minut temu, jarecki napisał(a):

Stanowski ładnie zarobił na tej kampani wyborczej , promke sobie zrobił to mogą byc podwaliny pod przyszłą telewizję , Z tych jego ostatnich rozmówek to wydaje mi się ze najsłabiej wypadł prezydent Duda 

nie zrobi tv, ma być portal informacyjny

tylko rafał

Opublikowano
27 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Kosiarkę Rotacyjną Mesko będzie zamawiał do Belwederu 🤭

No dobra , skończyła mi się famarolka znasz firmę Biel-rol ? Za 4700 zł jest nowa a Lisicki 5700 zł bo na tą droższa fakturę musi wystawić 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

No dobra , skończyła mi się famarolka znasz firmę Biel-rol ? Za 4700 zł jest nowa a Lisicki 5700 zł bo na tą droższa fakturę musi wystawić 

Pierwsze słyszę o takiej firmie 

Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Tak bo dzięki wysokim cenom mieli lepsze poparcie. Popełniali dużo błędów ale nie tyle co teraz robi Ruda ekipa.

I widać że jesteś naiwnya takich pis kocha .

Cena były celowo windowane by potem dac ci jakiś dodatek jakiś zwrot czy dopłatę do czego tj prądu nawozów paliwa itd , i tacy jak ty to łyknęli i bigali z wnioskami o dopłatę i wychwalali jaki to pis doby bo pisda , a to że ci dał 100 zł to widzisz ale że ci zabrał 500 zł tego już niewidzisz , a to są te klapki co wy wyborcy kaczystanu macie na oczach.

• Thanks 1
  • Haha 1