Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Strongman napisał(a):

Dużo znam ludzi co są za po A jak PiS zaczął rządzić to im się urwało weźmy nawet ten kibel w Warszawie wyprodukowanie go może z 60 000 a Ludzie zapłacili za niego 600 Czyli ktoś na nim dobrze zarobił i się z kimś tam podzielił, właśnie dużo takich osób Znam że robota Warta z 30 000 a oni brali za nią 150

Ławeczka patriotyczna, mówi ci to coś?

Opublikowano
9 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Krzysiu ja pamiętam tego knura przy drodze co tam stał i co go w galery miałeś 🤣🤣🤣🤣🤣

Miałem isie nie wstydze. To co mam dorobiłem się własnymi rękoma i mi wystarczy.

Opublikowano
29 minut temu, jacor73 napisał(a):

Miernota nigdy nie przestanie zadziwiać, jaka partia taki i prezydent

image.png

Ja nie popieram ale w takich ustawkach uczestniczył również Tusk także dlaczego taki człowiek jest premierem i co większa był również tzw,,prezydentem Europy,

FB_IMG_1747986394653.jpg

• Like 2
Opublikowano

Przypatruje się temu cyrkowi nieco z boku i wniosek jest jeden - jesteśmy Bantustanem ze społeczeństwem kretynów. 

Gdyby na ten przykład w Niemczech czy innej Francji kandydatem był facet z tatuażami, wciągający coś na wizji, napieprzajacy się w lesie z kibolami i ogólnie typ z szemranymi kontaktami to byłoby wycie że to patologia największa, degenerat, przygłup i w żadnym wypadku nie powinien z takim życiorysem nawet startować w wyborach. U nas - najlepszy kandydat . Czy można upaść jeszcze niżej?  Gdzie jest dno zeszmacenia się? 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Przypatruje się temu cyrkowi nieco z boku i wniosek jest jeden - jesteśmy Bantustanem ze społeczeństwem kretynów. 

Gdyby na ten przykład w Niemczech czy innej Francji kandydatem był facet z tatuażami, wciągający coś na wizji, napieprzajacy się w lesie z kibolami i ogólnie typ z szemranymi kontaktami to byłoby wycie że to patologia największa, degenerat, przygłup i w żadnym wypadku nie powinien z takim życiorysem nawet startować w wyborach. U nas - najlepszy kandydat . Czy można upaść jeszcze niżej?  Gdzie jest dno zeszmacenia się? 

Wiesz rozumiem masz trochę racji ale może ludzie nie chcą żeby został prezydentem lewak który doprowadzi do takiego upadku jak jest np we Francji kraju na skraju wojny domowej...

https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/grzegorz-braun-oglosil-swoj-wybor-w-ii-turze-wyborow/7pg648z Braun poparł Nawrockiego...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
9 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Ja nie popieram ale w takich ustawkach uczestniczył również Tusk także dlaczego taki człowiek jest premierem i co większa był również tzw,,prezydentem Europy,

FB_IMG_1747986394653.jpg

A kto do tego doprowadził, jak nie partia która wygrała wybory i nie potrafiła się z nikim dogadać

Opublikowano

Ludzie przede wszystkim sa idiotami. Te PISowskie emeryty jakby mieli sąsiada z tatuażami, kibola który coś wciąga i zadaje się z szemranym towarzystwem,  to nazwali by go patolem. No ale jak jest kandydatem na prezydenta to go poprą . Debil , debila , debilem pogania. 

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Ludzie przede wszystkim sa idiotami. Te PISowskie emeryty jakby mieli sąsiada z tatuażami, kibola który coś wciąga i zadaje się z szemranym towarzystwem,  to nazwali by go patolem. No ale jak jest kandydatem na prezydenta to go poprą . Debil , debila , debilem pogania. 

Emeryci, emerytami, ale co się stało tutaj z tymi 30, 40 latkami, którzy jeszcze 3 lata temu pluli na ekipę rządzącą.

Nagle zapomnieli jak ich dymali na wszystkim dookoła,

Skoro jest tak źle, to gdzie są te protesty, których za poprzedniej ekipy nie brakowało?

Opublikowano
4 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Emeryci, emerytami, ale co się stało tutaj z tymi 30, 40 latkami, którzy jeszcze 3 lata temu pluli na ekipę rządzącą.

Skoro jest tak źle, to gdzie są te protesty, których za poprzedniej ekipy nie brakowało?

Te 30-40 latkowie oddali głos na Mentzena i Brauna 

Opublikowano

Środa godz. 21: Woch popiera Nawrockiego. 
Czwartek godz. 6: materiał prasowy o tym, że Woch to kryminalista i pójdzie siedzieć. 
Wiecie co to znaczy? Że ludzie Bodnara zadzwonili do mediów jeszcze wczoraj wieczorem

po-lszewiki j**ane

----------------------------------------------------------

Image

niemcy w polsce

Aleksandra Fedorska
Takich przypadków jest setki. Polski 
@MON_GOV_PL
 odpisał na moje pytanie na ten temat, że Niemcy przeprowadzają rekonesans.

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zostać sojusznikiem PiSu nie jest nikomu w interesie. Zobacz jak skończyła Samoobrona, Gowin, Ziobro, Kukiz, gdzie teraz są ...

Nie przesadzaj, zobacz gdzie jest Sikorski, to nie kwestia sojuszu z pisem, a bycie dobrą k...ą

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Grzegorz Braun? To jest chyba to dno

44 minuty temu, jacor73 napisał(a):

Hmm, może stwierdzili, że ci na których zagłosowali 2 lata temu dymają ich tak samo jak pisiory?

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Miałem isie nie wstydze. To co mam dorobiłem się własnymi rękoma i mi wystarczy.

czyli gowno masz....reszta to  konfabulacje 🤪.....drugi placek się znalazł na af 🤣..synku z czym do ludzi i komu te fotki kompromitujące chciałeś robić ...sobie 😲

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)

🤥

1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Toć prezes to też LGBT . Nie przeszkadza ci to? 

No i mylisz światopogląd z postawą osobistą. 

Serio...na paradach nie widać go🤔  musi dobrze się maluje jebaniutki 🤡🫦

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

braun, jakubiak, woch, mentzen, bosak, winnicki, korwin, wszyscy na nawrockiego 💪

A czym Ty się jarasz obszczymurku?

Już Mentzen dobry a dopiero co już chciałeś go postawić przed plutonem egzekucyjnym. 

To że oddają głos na Nawrockiego to nie znaczy że go popierają bo też nie chcą tego lewackiego łgarza na prezydenta i to jest właśnie dylemat co wybrać,sraczkę czy rozwolnienie. 

Sam mam dylemat na kogo oddać głos. 🤦‍♂️

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

To mają poprzeć trzaskowskiego który co jakiś czas zaprzecza samemu sobie ?😂

Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

To razem siedmiu...wow...😆

Mądrzy i prawdziwi patrioci głosują na nawrockiego

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał(a):

A czym Ty się jarasz obszczymurku?

Już Mentzen dobry a dopiero co już chciałeś go postawić przed plutonem egzekucyjnym. 

To że oddają głos na Nawrockiego to nie znaczy że go popierają bo też nie chcą tego lewackiego łgarza na prezydenta i to jest właśnie dylemat co wybrać,sraczkę czy rozwolnienie. 

Sam mam dylemat na kogo oddać głos. 🤦‍♂️

mentzen dał się ograć sikorskiemu i trzaskowskiemu a taki miał być do przodu w socjal mediach.

Załatwili go jak dziecko ale dobrze że są w konfie mądrzejsi