Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, ravoj napisał(a):

Ja tu kończę, poczytałem opinie stałych bywalców, dziwi mnie zapał i upór co niektórych, bo pamiętam co się działo pod koniec rządów PiS, jak wszyscy pisali, że  zmiana jest potrzebna, czytałem jak to Kołodziejczak miał Wam dać dobrobyt, jak PiS zepsuł rolnictwo,  a tu już tamto zapomniane, znowu czas na PiS i tak w kółko....

Ostrzegałem przed Kołodziejczakiem, bo to karierowicz i zwykły mięczak to nie...

Miłej utarczki i przekrzykiwania.

Zamiast memów i dużych czcionek proponuję trochę merytorycznych wypowiedzi i siły argumentu. Bo niektórzy używają argumentów siłą, też działa, ale krótko. 

Niech wygra lepszy, dla mnie to trudny wybór i nie wiem kogo poprzeć. 

Trzymajta się..🫡

merytorycznych wypowiedzi i siły argumentu .

Mieli być na lepsze jutro dość szybko zdradzili i wiadomo kto jest co obiecywali .

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taa, super wizję to mieli w Ostrołęce, kilka miliardów poszło na te ich wizje które skończyły się wyburzeniami ...

Sam paliłem na studiach, paczka dziennie szła, na szczęście już nie palę. Jak trzeba było to i 4h wytrzymywałem i jakoś nie musiałem strzelać snusa ...

jak się nic nie robi to i się błędów nie popełnia.

Dużo dobrego jest po rządach PIS a po tych nie będzie nic

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

We Francji od kilkuset euro do nawet 3 lat za kratkami za podlewanie ogrodu deszczówkà.

W słusznym kierunku nasza unia podąża

Opublikowano
4 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

ty masz za krótki rozum aby wiedzieć po co ....więc się nie martw 🤣

A gdzie te ciała migrantów zakopanych w lesie ? 😂 Ochojska już nie chcę rozbierać płotu na granicy ?😂

Wczęśniej to byli biedni ludzie w/g tuska a teraz stali się migrantami .

Tych przykładów oszustw tuska i jego ekipy jest mnóstwa a jak ktoś chcę w to wierzyć to nie ma rozumu a przede wszystkim pamięci co tusk i politycy PO gadali wcześniej

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tiaa...

Najlepiej jak jeszcze nałogowy alkoholik by był....😆

Mieliśmy takich, po twojej stronie politycznej...

Opublikowano (edytowane)

PiS sprowadzał emigrantów za kasę ....setki tysięcy mafia za kasę do rączki sprowadziła ....a teraz udaje że to nie oni 

bardzo dużo dobrego wzięli do rączki oszuści 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał(a):

Jak ktoś np pali 2 paczki papierosów dziennie to długo nie wytrzyma bez fajki

Jak jest normalny to wytrzyma bez problemu. Nie pisz takich rzeczy bo to człowiekowi intelektualnie wydolnemu po prostu nie przystoi.

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

PiS sprowadzał emigrantów za kasę ....setki tysięcy mafia za kasę do rączki sprowadziła ....a teraz udaje że to nie oni 

Komisja nie znalazła nic ale kilka milionów skasowała .

Opublikowano
ravoj napisał:

4 minuty temu, racyl napisał(a):

Głos na Bążura Prince Polo to głos na mściwego, rudego führera z Sopotu i dalsze niszczenie kraju. W maju powstrzymamy to szaleństwo, pogonimy oprychów z koalicji 13 grudnia i wygramy z Owsicą. Mam też apel do wyborców Konfederacji: Szanuję Sławka Mentzena i wiem, że Nawrocki to nie wasza bajka, ale wszyscy mamy wspólny cel – odsunięcie Rafałka od władzy. Dlatego w drugiej turze zawalczmy razem o Polskę!

Nie wiem czy krzyki i większa czcionka przekona mądrzejszych, myślących, te metody docierają tylko to plebsu, ludzi głupich zwyczajnie ( nie neguje głosowania na Nawrockiego, kto chce głosuje na tego albo tamtego)  Kurde nie lubię Trzaska, ale czemu tylko PiS tak wrzeszczy, krzyczy i szczuje, to jakoś argumentami się nie da?  U nas w mieście żadne plakaty nie są  pomazane, ale Trzaskowskiego wszystkie, co z Wami nie tak? 

Łokularów nie przywdział albo ma te do liczenia truskawki...

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał(a):

No to gdzie są ci ludzie ?, nazwiska wiek /

Znaleźli kiboli od nawrockiego z przed prawie 20 lat z ustawki w lesie a ci nie mogą namierzyć choć jednego migranta sprowadzonego przez pis ?

Jak to jest ? gdzie oni są ?

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Mieliśmy takich, po twojej stronie politycznej...

A która jest moja?

2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Komisja nie znalazła nic ale kilka milionów skasowała .

O smoleńskiej mówisz?

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

A która jest moja?

Nie wiem, ale się domyślam 🤭

Opublikowano

pokaż te fotki swoich zawalonych bud co miałes zrobić i pokazać na forum że to moje 🤣🤣🤣🤣🤣

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie znałem cie od tej strony. Mów dalej...

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Gdzie jest choć jeden migrant który ma kupioną wizę od PIS ?

W Międzyrzecu Podl. sporo migrantow zarobkowych, ale to pracownicze wizy mają. Zarabiają na siebie, robią zakupy w sklepach itd. 

• Like 1