Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Poczekam ze swoją oceną na Trzaskowskiego u Mentzena , z wieloma stwierdzeniami Nawrockiego się nie zgadzam chyba sam Karol też sie ze sobą nie zgadza , troche Mentzen jest za słaby na takie wywiady i jasne deklaracje i zostawia pole do interpretacji słów Nawrockiego 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

nie rozśmieszajcie ludzi, wojciechowski miał tyle do opwiedzenia, co banda żydów na gestapo! przecież tam są rzady autorytarne, komisarze to takie żołnierzyki w rekach szefostwa! na pewno pis ukladal program zielony ład dla unii, pewnie vonder cos tam ich prosiła :) 

jakoś w czechach gospodarstwa rolne zostały. po drugie kietrz został i ma sie świetnie. po trzecie , po 30 latach dlaczego tusk przedluzal dzierzawe za symboliczna złotówke na kolejne 10 lat? czyzby obecnie nasze rolnictwo potrzebowalo wsparcia kapitalowego zachodu? nie wierze. sami dzierzawicie od ludzi, wiec w tamtych okolicach tez ta ziemia znalazla by nabywcow!

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

A ty wyjesz wyłeś i wyć będziesz.😄

@hubertuss

kłamca broniący swoich

50 minut temu, hubertuss napisał(a):

KO może i ma a pis sprowadzał ot taka subtelna różnica którą wyborca pis wypiera ze świadomości.

pis sprowadzał nielegalnych? kłamco

42 minuty temu, DTaras napisał(a):

Nadają sens jego życiu

gdyby nie prestytutki to stanowski nie miał by po co żyć

buahaahaaaa :D dawno takich bredni nie słyszałem

Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

nie rozśmieszajcie ludzi, wojciechowski miał tyle do opwiedzenia, co banda żydów na gestapo! przecież tam są rzady autorytarne, komisarze to takie żołnierzyki w rekach szefostwa! na pewno pis ukladal program zielony ład dla unii, pewnie vonder cos tam ich prosiła :) 

jakoś w czechach gospodarstwa rolne zostały. po drugie kietrz został i ma sie świetnie. po trzecie , po 30 latach dlaczego tusk przedluzal dzierzawe za symboliczna złotówke na kolejne 10 lat? czyzby obecnie nasze rolnictwo potrzebowalo wsparcia kapitalowego zachodu? nie wierze. sami dzierzawicie od ludzi, wiec w tamtych okolicach tez ta ziemia znalazla by nabywcow!

Akurat trafione , zauważyłes wizytę prezydenta RPA w białym domu jak go Trump zj***ł za nacjonalizm ? 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Nie Kaczyński sobie zielony ład wymyślił a że w UE wszyscy się go bali to zaakceptowali ten Zielony Ład no a teraz jak już Kaczyński w PL nie rządzi to UE razem z Tuskiem wreszcie odetchnęła i może ten Zielony ład wycofać a dlaczego tego nie robi? A no bo się boi że ,,czlowiek Kaczyńskiego,,zostanie ponownie prezydentem i na to nie pozwoli 😂masz rację Wojciechowski w tym eurokołchozie to sobie mógł...jak całe to liberalno-lewicowe partie które PE rządzą były za tym

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Roman176 napisał(a):

@jacus jesteś typowym prostakiem i żulem barowym wchodzisz na forum obrażasz oceniasz popatrz sam na siebie bo nie znajdziesz większego półgłówka od ciebie   

Odezwał się ... xD jak tam ceny paliw w Hiszpanii ??

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Nie Kaczyński sobie zielony ład wymyślił a że w UE wszyscy się go bali to zaakceptowali ten Zielony Ład no a teraz jak już Kaczyński w PL nie rządzi to UE razem z Tuskiem wreszcie odetchnęła i może ten Zielony ład wycofać a dlaczego tego nie robi? A no bo się boi że ,,czlowiek Kaczyńskiego,,zostanie ponownie prezydentem i na to nie pozwoli 😂masz rację Wojciechowski w tym eurokołchozie to sobie mógł...jak całe to liberalno-lewicowe partie które PE rządzą były za tym

I po co zaprzeczać słowom Wojciechowskiego?

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Odezwał się ... xD jak tam ceny paliw w Hiszpanii ??

Kurna...co do cen...

W mieczyslawce ja stacji paliw zauważyłem cenę 5.04, albo 06...

Aż niemożliwe...rano było 50 groszy wiecej

Opublikowano
42 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Gen. Pytel gangusa sprowokował.

taki z niego generał jak z ciebie

Typ po psychologii na Uniwersytecie Jagiellońskim, który nie ma żadnego wykształcenia wojskowego, nigdy zawodowym wojskowym nie był i pewnie pomyliłby Borsuka z Rosomakiem. Typ który po wyrzuceniu z UOPu został... celnikiem, a po wygraniu wyborów przez Tuska w 2003 magicznie wrócił do władzy i z d*py trafił do SKW. Wzięli go do wywiadu za rządów PO, aby pił wódkę z ruskimi. To jego kompetencje.

Jak przebierzecie typa w ruską czapkę... przepraszam, mundur generała, bo go awansował wasz ziomek Komorowski, to jeszcze nie czyni go bohaterem. Bohaterem to był akcji jak chlał wódę z oficerami rosyjskiego wywiadu i jeździł do Moskwy w celach niewiadomych.

Opublikowano (edytowane)

można ograniczać pestycydy, ale obywatele nie moga czuc się ru....ni w odbyt.nam zabraniaja metrybuzyny, chloropiryfosu itp. , a otwieraja granice i towar tym pryskany, wjezdza bez problemu! to jest unijna uczciwosc i sprawiedliwosc. Slepcy niech zostana slepi, mam to gdzies, ale takie podejscie do ludzi budzi wielkie kontrowersje na plaszczyznie zjednoczenia europy.

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Like 2
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...co do cen...

w Lublinie w poniedziałek była cena 5,49, więc wszystko możliwe

Opublikowano
6 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

można ograniczać pestycydy, ale obywatele nie moga czuc się ru....ni w odbyt.nam zabraniaja metrybuzyny, chlopyrifosu itp. , a otwieraja granice i towar tym pryskany wjezdza bez problemu! to jest unijna uczciwosc i sprawiedliwosc. Slepcy niech zostana slepi, mam to gdzies, ale takie podejscie do ludzi budzi wielkie kontrowersje na plaszczyznie zjednoczenia europy.

kazdy ma inne oczekiwania i potrzeby mi w tej chwili blizej do ekologi , Ty wolisz produkować na rynek wiec rozumiem Twoje potrzeby wiekszej dostepnosci ŚOR 

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

można ograniczać pestycydy, ale obywatele nie moga czuc się ru....ni w odbyt.nam zabraniaja metrybuzyny, chlopyrifosu itp. , a otwieraja granice i towar tym pryskany wjezdza bez problemu! to jest unijna uczciwosc i sprawiedliwosc. Slepcy niech zostana slepi, mam to gdzies, ale takie podejscie do ludzi budzi wielkie kontrowersje na plaszczyznie zjednoczenia europy.

Najpierw niech się niektórzy nauczą stosowania, a nie wieczorem Switch/Signum a od rana zbieranie truskawek, a potem nagonka że owoce pełne chemii ale jeden debil z drugim nie pomyśli co robi ...

Ja tam za chloropiryfosem nie płacze, są środki biologiczne które go świetnie zastąpiły. Wychodzi drożej ale efekt jest o wiele lepszy.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
16 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna...co do cen...

Już ropa na rynkach światowych idzie w góre. Kończy się tanie paliwo. Jutro zamawiam 1700 na żniwa.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jak trzeba mieć pusto w głowie by to dno moralne wybrać na prezydenta 

Tak jak ty masz pustkę w głowie, o ile można to nazwać głową, wybrać dupiarza mięczaka na prezydenta🤦‍♂️

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

Nawrocki u Menzena promuje postawę niezależną od faktycznego szefostwa. To w zasadzie jawne oszustwo. Ciekawe czy zadziała...

Ja to myślałem, że Nawrocki u lekarza był. Co rusz do Mentzena panie doktorze. Ciekawe czy gdyby Mentzen chciał to by mu dłoń ucałował jak królowi jakiemuś. Bo widać jest na musiku wobec Mentzena.

54 minuty temu, nie napisał(a):

@hubertuss

kłamca broniący swoich

pis sprowadzał nielegalnych? kłamco

gdyby nie prestytutki to stanowski nie miał by po co żyć

buahaahaaaa :D dawno takich bredni nie słyszałem

Ja wiem, ze jesteś kłamcą nie musisz się tak reklamować. Gdzie ja tam napisałem że pis sprowadzał nielegalnych. Pis rozdawał im wizy na lewo i prawo oni byli legalni. Dlatego Niemcy ich teraz do PL odsyłają bo wjechali do UE na polskiej wizie. Część wiz była oczywiście sprzedana na lewo i o tym wspomniał Bogdan. Oszuście.

7 minut temu, witejus napisał(a):

Tak jak ty masz pustkę w głowie, o ile można to nazwać głową, wybrać dupiarza mięczaka na prezydenta🤦‍♂️

Mi3ećzak pewnie taki jaki ty. A dupierz miał jakieś romanse? A że gruby? Popatrz na Sasina co wygląd jak betoniara. Te twoje obelgi to i tak pikuś przy Nawrockim alfonsie szuście gangusie. Ty możesz tylko w akcie rozpaczy wymyślać Trzaskowskiemu a Nawrocki ma na siebie haki prawdziwe. No i W gdańsku 16 % zdobył a u siebie na dzielni 11. Normalnie sztos.

Opublikowano (edytowane)

Romus wstaw jakiegoś linka bo smutno na forum 🤣😂

Nie ma się z czego pośmiać 

Właśnie przestało padać.po fajnej burzy wszędzie plywa

Edytowane przez jacus
Opublikowano

chlopyrifos nie był zły, ale ja nie o tym. jesli z ukry wjezdzaja produkty tym pryskane ,to o jakiem my ekologii mowimy? jesli ktos w ekologii produkuje, biega z graczka po polu, to cena musi byc wyzsza. a jaka cene mozemy nalozyc w stosunku do tanizny ze wschodu? powiedzmy obecnie wschodnia pszenica po 800 zł, my produjujemy drozej i sprzedajemy rowniez po 800. ekologia powinna byc drozsza! o  ile o 50 %? ok niech bedzie. pszenica bez przykladowego chlopyrifosu powinna kosztowac 1000 zł. 50 % od tej kwoty bedzie wieksze, niz od tanizny z ukry. spojnosc musi polegac na uczciwym traktowaniu wlasnych obywateli, a tutaj to sa absurdy. Natomiast demokracja nie polega na wyborze komisarza przez jakas dziwna intytucje, a przez obywateli.