Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@racyl zaklinasz rzeczywistość. Na Mentzena głosowało dużo młodych przed 40 przedsiębiorcy menadżerowie. Serio myślisz, że bedą za pisem? Mentzen nie będzie mówił wyborcom co mają robić. Wystarczy, ze dociśnie Batyra kilkoma pytaniami jak to mieszkanie albo czy będzie wycofywał się z zdobyczy socjalnych które obiecał bronić lewicy klika dni temu. Mentzen może po prostu Batyrowi wbijać szpile jak Trzaskowskiemu.

To, że ktoś zagłosował na konfe w pierwszej turze nie znaczy, ze w drugiej będzie za pisem co do jednego. Nie łudź się tym. W 2020 wyborcy konfy podzielili się niemal po połowie Duda Trzaskowski. Ale w między czasie np pis zafundował przedsiębiorcom podniesienie składki zdrowotnej wielu to zabolało a teraz Duda to zawetował jak po chciało obniżyć.  To c pójdą przedsiębiorcy głosować na Nawrockiego? Serio?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

No właśnie widać jak ty to to robisz nieporadnie. Twoja frustracja aż się leje tutaj.  NO i znowu w życiu nie masz co robić i wypisujesz głupoty jak sam twierdzisz. 

Opublikowano
55 minut temu, pawel885 napisał(a):

Tak

Skoro się tu męczysz czemu nie wyjedziesz do Niemiec gdzie będziesz żył szczęśliwie?

Po co ci te nerwy, nadzieje , rozczarowania ?

Jaki ty i podobni tobie macie w tym  interes że  polski przemysl , złoża i wszystko co cenne dla Narodu Polskiego musi byc zniszczone bądź oddane w obce ręce ?

Przecież to już jawnie wszyscy dookoła mówią 

Świat się z was śmieje

Nawet wasi " koledzy" zleceniodawcy 😂

to wlasnie  ta gdzie zyja wyborcy alfonsa czy prezesa nie ma nic..

czemu tak sie dzieje ?? czy temu glosuja na pis ze nic nie ma czy temu nic nie ma ze glosuja na pis ??

51 % ludzi z wyksztalceniem podstawowym glosuje na pis a ilu z wyzszym ??

czemu tak jest ?? ktos z was ma jakas refeksje ??

19 minut temu, racyl napisał(a):

Najpierw przeczytaj ze zrozumieniem warunki mentzena a potem samo wyjdzie komu bliżej do kogo

Mieszkanie Nawrockiego ma znaczenie dla idiotów

no wiadomo -uczciwosc i honor to dla idiotow dla wyznawcow pis-u to bzdury..

oszust ale nasz . zupelnie  jak z agentami sb czy komuchami.

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ty nawet czytanego tekstu nie rozumiesz. Napisałem, ze słyszałem ale to są bzdury wiem co się dzieje żadnych przywilejów dla Ukraińców teraz nigdzie nie ma względem Polaków. Potem dziwota, że na pis głosują słabo wykształceni przecież to nawet tu widać. Cała trójka lekko trącona.

Widać żyjesz złudzeniami. Nikt ci tego nie zabrania robić. Tylko trzeba pamiętać że upadek z twojego wyobrażenia o świecie może być ciężki. 

Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

51 % ludzi z wyksztalceniem podstawowym glosuje na pis a ilu z wyzszym

Pytał się ktoś ciebie przed/po głosowaniu jakie masz wykształcenie, zawód, skąd jesteś?

12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

po prostu zwykły czubek.

Tylko nieraz nie idzie zdzierżyć tych kłamstw i prymitywnej propagandy.

Opublikowano (edytowane)

Masz racje nie idzie zdzierżyć i dlatego ludzie pogonili pis od władzy. 

A tym czasem Siewiera były doradca Dudy zgodził się być doradcą Trzaskowskiego gdy ten wygra wybory.

Opublikowano

Węglarczyk (Onet)
Tatuaże Karola Nawrockiego. Kandydat na prezydenta ukrywa je w kampanii.

Image

teraz to już nawrocki nie wygra, na 100% :D 

jprd jacy to są debile, i oni śmieją się z sasina

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

no wiadomo -uczciwosc i honor to dla idiotow dla wyznawcow pis-u to bzdury..

oszust ale nasz . zupelnie  jak z agentami sb czy komuchami.

A trzaskowski jest uczciwy i ma honor ? pewnie nie ma wokół niego komuchów 😄

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@racyl zaklinasz rzeczywistość. Na Mentzena głosowało dużo młodych przed 40 przedsiębiorcy menadżerowie. Serio myślisz, że bedą za pisem? Mentzen nie będzie mówił wyborcom co mają robić. Wystarczy, ze dociśnie Batyra kilkoma pytaniami jak to mieszkanie albo czy będzie wycofywał się z zdobyczy socjalnych które obiecał bronić lewicy klika dni temu. Mentzen może po prostu Batyrowi wbijać szpile jak Trzaskowskiemu.

To, że ktoś zagłosował na konfe w pierwszej turze nie znaczy, ze w drugiej będzie za pisem co do jednego. Nie łudź się tym. W 2020 wyborcy konfy podzielili się niemal po połowie Duda Trzaskowski. Ale w między czasie np pis zafundował przedsiębiorcom podniesienie składki zdrowotnej wielu to zabolało a teraz Duda to zawetował jak po chciało obniżyć.  To c pójdą przedsiębiorcy głosować na Nawrockiego? Serio?

A tobie wydaje się,  że polecą i zagłosują na trzaskowskiego 😄

A ile tej składki zdrowotnej płaca więcej bo jakoś nikt nie umie odpowiedzieć 😄

Opublikowano

Image

Profesor Pingwin
jeżeli Roman Giertych nie chce pokazać pytonga, to pewnie ma małego

to jest troling roku! :D 

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja to jestem ciekaw jak Mentzen zniszczy Alfonsa pytaniami o mieszkanko xD Jeszcze się czkawką odbije Nawrockiemu to spotkanie z Mentzenem xD 

Niczym go nie zniszczy,Mencen niech się miarkuje w gadaniu głupot bo może doprowadzić do ,,domknięcia systemu" a wtedy może być z Konfederacją nieciekawie.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, racyl napisał(a):

A trzaskowski jest uczciwy i ma honor ? pewnie nie ma wokół niego komuchów 😄

A tobie wydaje się,  że polecą i zagłosują na trzaskowskiego 😄

Niech nie lecą niech zostaną w domu i pasuje. Nie wiem ile płaca tej składki ale pis im zafundował solidną podwyżkę kilku znam co płaczą. Zasady naliczania pis zmienił i teraz jak sprzedajesz auto np to też idzie w podstawę do naliczenia. Teraz chcieli to zmienić a Duda zawetował. 

15 minut temu, witejus napisał(a):

Niczym go nie zniszczy,Mencen niech się miarkuje w gadaniu głupot bo może doprowadzić do ,,domknięcia systemu" a wtedy może być z Konfederacją nieciekawie.

Przecież otwarcie Metzem nie potępi Nawrockiego. Ale parę szpil czy nie wygodnych pytań może mu wsadzić. W knfie dostali naście procent i poczuli siłę i to, że jak by co to muszą walczyć by nie być przystawką pisu na prawicy a główną siłą. Może i się system domknie na razie. Ale długo falowo dla konfy wygrana Trzaskowskiego może być dużo lepsza bo może przyczynić się do rozłamów w pisie. 

main_01bo_to_synek_trzeba_na_spokojnie_ny_sekcja.jpg

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, racyl napisał(a):

😄

😄

Szacowany koszt programu 4,6 mld zł, w rozbiciu na ok 2,5mln przedsiębiorców którzy na tym skorzystają,  daje średnio  ok 153 zł miesięcznie .

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
Godzinę temu, witejus napisał(a):

A niby dlaczego? 

Krótko jak ja widzę sprawę Mentzena i spotkania z tymi dwoma palantami. 

Po pierwsze - upokorzy obydwu gamoni.

po drugie - nie będzie z nimi bardzo jechał

po trzecie - sprowokuje do dosłownych deklaracji 

po czwarte - do wyborów parlamentarnych będzie mógł z nich drzeć łacha i rozliczać z deklaracji a że żaden nie dotrzyma bo zależy im tylko na korycie to będzie miał masę tematów

po piąte - obstawiam że nie wskaże wprost kogo poprzeć a jedynie powie - "Drodzy wyborcy konfederacji! Obejrzeliście rozmowy z dwoma przygłupami i wiecie co sobą reprezentują. Głosujcie jak uznacie za stosowne" 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Ulman napisał(a):

A niby dlaczego? 

Krótko jak ja widzę sprawę Mentzena i spotkania z tymi dwoma palantami. 

Po pierwsze - upokorzy obydwu gamoni.

po drugie - nie będzie z nimi bardzo jechał

po trzecie - sprowokuje do dosłownych deklaracji 

po czwarte - do wyborów parlamentarnych będzie mógł z nich drzeć łacha i rozliczać z deklaracji a że żaden nie dotrzyma bo zależy im tylko na korycie to będzie miał masę tematów

po piąte - obstawiam że nie wskaże wprost kogo poprzeć a jedynie powie - "Drodzy wyborcy konfederacji! Obejrzeliście rozmowy z dwoma przygłupami i wiecie co sobą reprezentują. Głosujcie jak uznacie za stosowne" 

To że nie poprze żadnego to jest prawie pewne...ale jednak większość jego wyborców poprze Nawrockiego nie wszyscy ale zdecydowana większość a czy to jemu wystarczy?🤷

https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-trzy-proby-trzaskowskiego-od-ich-wyniku-zalezy-przyszlosc-op,nId,21818696

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

Ja mam ten dylemat że nie wiem co jest mniejszym złem - czy olać wybory i się nie szmacić,  czy jednak iść i  na jednego z głupków zagłosować.