Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mentzen ma pytać Nawrockiego o mieszkanie jeśli dojdzie do spotkania przed drugą turą. Tak stwierdził na kanale Zero. Pisowcy już pieli z zachwytu, że poprze. Ale coś czuje że Mentzen przyjął taktykę punktowania obu i nikogo nie poprze. W konfie już wiedzą, że nie mogą skleić się z pisem. Pis dla konfy tak samo bee jak po.

Cóż szkodzi obiecać? Nawet nie wiem kto to powiedział nie otwierałem. Ale wszyscy wiemy co może prezydent w PL. Jak mało może.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

A co cię to obchodzi? Znowu nie masz nic do napisania i próbujesz się przyczepić? Moje życie moja sprawa pilnuj swojego. Bo mądrego nic też nie napisałeś. Widać też życia nie masz.😄

Opublikowano

Z upokorzeniem bym nie przesadzał. Może punktować ale on jest póki co za słaby w starciach bezpośrednich. Musi się jeszcze uczyć a oni mu większość rzeczy obiecają, ze zrobią lub się będą ślizgać. 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mentzen ma pytać Nawrockiego o mieszkanie jeśli dojdzie do spotkania przed drugą turą. Tak stwierdził na kanale Zero.

Wydaje mi się żę na tym etapie wyborów kandydaci powinni skupić sie na merytoryce zamiast szukania haków , obydwaj mogą stracić jak zbyt dużo znajdą lub zaczną się atakować i to tyczy się obu panów tu już oczekiwania są inne niż przed pierwszą turą 

a co do pisania to chwilowo równiez nie mam co robić , tak do sianokosów więc będe pisał głupotki , chyba żę mnie zbanują , no i na 14.00 musze obiad ugotować 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

obiad gotujesz  ??o jeju ty pantoflu...moze jeszcze pierzesz i sprzatasz ?? nie gadam z toba nie jestes prawdziwym maczo z af ...🤣

10 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Tylko że nie kosztem swojego narodu. Zaklady pracy zamiast przyjmować Polaków przyjmują Uk... bo z nich mają dotacje bodajże. W pierwszej kolejności mieszkania socjalne mają Uk... niz Polacy. Tak to ma wyglądać? 

Nie można tak robić ze jednemu kto jest prawowitym obywatelem zabierać niedługo wszystko aby tylko drugiemu dać. 

To niedługo tak się stanie bo w skarbcu nic już nie pozostanie. Tego chcesz dla swojego narodu ? 

Polacy zostaną bez pracy. Już większość firm nie zatrudnia ludzi lub zatrudnia Uk... bo mają z nich zysk większy niż proponują za Polaków.

Ci co w tej chwili pracują będą się bać aby tylko pracy nie stracić bo przecież oni już są nie opłacalni dla firmy. 

Kiedyś mi ktoś powiedział że UK...  na budowach  nazywają Amerykanami tylko jedno nie powiedział mi dlaczego  ich tak nazywają

wybory spowodwaly faze psychozy u  wyborcow prawicy..

u ciebie na oddziale  kto wygral wybory ?? alfons czy menda ??

zuzycie srodkow uspokajajacych o ile wzroslo ?? nie braknie lekarstw do II tury ??

jakie dotacje ?? zapytam z ciekawosci ,szukam do roboty, to moze by przy okazji pare zlotych zaklad dorobil .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

W więzieniach i zakładach karnych Trzaskowski miał poparcie prawie 70% na drugim miejscu Mentzen ponad 10%a na 3 Nawrocki 7%wiec przepaść.Jesli chodzi o szpitale psychiatryczne to np we Tworkach wygrał Trzaskowski a w Choroszczy Nawrocki

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
Ulman napisał:

Przede wszystkim Mentzen tych dwóch publicznie upokorzy. 

Też się uśmiałem przy czym pokora to coś czego tym dwu brakuje. Mogą na tym zyskać.

Opublikowano
Patrycja2 napisał:

Czy każdy zgłasza się do Urzędu pracy aby się zarejestrować? Nie wszystkie statystyki mówią prawdę w tym bardziej takie. O zabieraniu pracy mam na myśli że więcej w tej chwili pracuje UK.... w danych przedsiębiorstwach niż Polaków bo właśnie to zaczęło w ostatnim czasie wyglądać w niektórych rejonach Polski.

Skoro im starcza do życia szałas to pracują. Minimalna to typowa pensja na produkcji i żeby nie dodatki to nawet majstry by za tyle robiły. Tak wyrównali. Przy czym w chu ludzi wyskoczyło ze swoich progów podatkowych, kasa się zeszmatławiła a kwota uprawniajaca do takiej ulgi na dzieci się nie zmieniła. Taka polityka

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Przede wszystkim Mentzen tych dwóch publicznie upokorzy. 

Nie jest on aż tak dobrym mówcą aby na spokojnie założyć, że potrafi ich przegadać. 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Wydaje mi się żę na tym etapie wyborów kandydaci powinni skupić sie na merytoryce zamiast szukania haków , obydwaj mogą stracić jak zbyt dużo znajdą lub zaczną się atakować i to tyczy się obu panów tu już oczekiwania są inne niż przed pierwszą turą 

a co do pisania to chwilowo równiez nie mam co robić , tak do sianokosów więc będe pisał głupotki , chyba żę mnie zbanują , no i na 14.00 musze obiad ugotować 

Będą skupiać się na wszystkim wynik będzie na styk dla jednego lub drugiego. O ile dla wyborców pis których w 1 turze pozyskał Nawrocki mieszkanie było nie istotne. O tyle przed drugą turą wydawało by się zgrany temat np dla jakiegoś 1 % może zaważyć, ze jest Nawrocki nieuczciwy itd. A jak pisałem wynik końcowy będzie na styk. 

A co do pisania pisać można dzisiaj z wielu miejsc z pracy z pociągu czy dworca telefonu komputera. Nie rozumiem takich tekstów, że ktoś nie ma co robić czy nie ma życia. To świadczy tylko o ciasnocie umysłowej piszącego. 

Opublikowano
11 minut temu, Leszy napisał(a):

Nie jest on aż tak dobrym mówcą aby na spokojnie założyć, że potrafi ich przegadać. 

Ogólnie to jest kiepski w gadce jak na polityka. Jak ma przygotowane wystąpienie to daje rade, w dyskusji na żywo jest cieńszy od Nawrockiego.

Ogólnie dziwne to jest jakieś pozyskiwanie poparcia itp. Ludzie chyba mają swój rozum(w większości) i wiedzą na kogo zagłosować.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, DTaras napisał(a):

Macierewicz kopertę będzie badał. Tę co Nawrocki dostał od Trzaskowskiego...

Mógł to w końcu być zamach. mógł tam być wąglik.

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ogólnie to jest kiepski w gadce jak na polityka. Jak ma przygotowane wystąpienie to daje rade, w dyskusji na żywo jest cieńszy od Nawrockiego.

Ogólnie dziwne to jest jakieś pozyskiwanie poparcia itp. Ludzie chyba mają swój rozum(w większości) i wiedzą na kogo zagłosować.

A ty co życia nie masz?

Nic nie jest dziwne jak by któryś z Mentzenem nie gadał to by krzyczeli, że źle, że nie gadał jak gada to też źle. Pozyskiwanie wyborców to takie szerokie określnie. Wiadomo, że wielu samemu zdecyduje bez Mentzena ale wielu może jakoś się za sugerować. A tu walka będzie być może na styk 1 czy 2 % na koniec. 

Poza tym pal licho Mentzena nikt przed nim klękał tam nie będzie ani jeden ani drugi choć pis mu trochę w tyłek włazi. Publikując teksty, że są z Nawrockim w dobrych relacjach na co Mentzen reaguje zaprzeczeniem że nigdy się nie spotkali oprócz debat. Ale obu kandydatom chodzi o skorzystanie z opcji dotarcia do wyborcy Mentzena który nie śledzi kampanii tych obu. A jak pisałem 1 % ważny .

• Haha 2
Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ogólnie racja, ale bez tego całą kampanię wyborczą można by było wsadzić do kosza. ;) 

Opublikowano

oj Hubercik ....

Żeby oni wiedzieli że znasz ludzi którzy mają taki wpływ na wybory  to by Mentzenowi tyłka nie zawracali tylko o ciebie się bili 😂

• Haha 2
Opublikowano
45 minut temu, Leszy napisał(a):

Tu nie chodzi o przegadanie. Samo ich przyjście na jego warunkach i żebranie o poparcie partii i elektoratu który jest w ich opinii pro rosyjski , antysemicki itd to mega upokorzenie.

Opublikowano
32 minuty temu, pawel885 napisał(a):

oj Hubercik ....

Żeby oni wiedzieli że znasz ludzi którzy mają taki wpływ na wybory  to by Mentzenowi tyłka nie zawracali tylko o ciebie się bili 😂

A coś mądrego masz do napisania?

Opublikowano

W tym wypadku większe upokorzenie dla trzaska niż nawrota

14 minut temu, Ulman napisał(a):

Tu nie chodzi o przegadanie. Samo ich przyjście na jego warunkach i żebranie o poparcie partii i elektoratu który jest w ich opinii pro rosyjski , antysemicki itd to mega upokorzenie.

Opublikowano
43 minuty temu, pawel885 napisał(a):

oj Hubercik ....

O niego to co najwyżej w Choroszczy lekarze się biją, komu przekazać tego pacjenta, taki beznadziejny przypadek i wszyscy ręce rozkładają.

• Haha 1