Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Patrz jaka ironia losu. Śledź zaczął śmierdzieć w sopockim urzędzie i pod nosem tuska.

Fajne znajomości ma tusek z karnowskim🤣

Ale żeby gangster był zatrudniony przez platfusów? No niepodobna wspominać🤭

https://vm.tiktok.com/ZNdroUhLa/

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał(a):

Ale żeby gangster był zatrudniony przez platfusów?

a co to jedni gangsterzy innych mają już nie zatrudniać? jeśli znajdzie się jakiś głupi to czemu nie? przecież i tak mało prawdopodobne że dożyje wypłaty :P
i bardzo dobrze bo poszło by z naszych podatków
wszak akurat popaprański gang obecnie trzyma łapę na państwowej kasie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Tylko dziennikarz TVN  zamiast pogrążyć Nawrockiego obnażył Tuska i karnowskiego 

No wyraźnie bokser zrobił unik i wyprowadził cios🤣

Opublikowano
12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Żeby jeszcze Mentzen nie pogrążył tego Nawrockiego na tym spotkaniu ... I zamiast z kolejnymi głosami to wróci bez nich dodatkowo upokorzony ...

Może być różnie chodź obstawiam że się zgodzi na wszystko przychodząc do niego...wsumie jego i Brauna głosy są najwazniejsze

Opublikowano

nie musi na wszystko się zgadzać, wystarczy że obieca wszystko co tęczowe na brązozielono przemaluje malarzowi za "Bóg zapłać" i już ma Obydwu w urnach
znaczy - wyborczych

Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał(a):

Patrz jaka ironia losu. Śledź zaczął śmierdzieć w sopockim urzędzie i pod nosem tuska.

Fajne znajomości ma tusek z karnowskim🤣

Ale żeby gangster był zatrudniony przez platfusów? No niepodobna wspominać🤭

https://vm.tiktok.com/ZNdroUhLa/

a to streszczenie z filmu zrobione przez onet , ocencie sami  Tymczasem podczas konferencji prasowej Nawrockiego doszło do starcia z dziennikarzem TVN24. Kandydat PiS unikał odpowiedzi na pytanie o poręczenie za neonazistę ps. "Śledziu" i dopytywał, czy to ten człowiek był zatrudniony w miejskim urzędzie w Sopocie. — Nie wiem, gdzie pan "Śledziu" był zatrudniony — odparł dziennikarz. — No to pan jest nieprzygotowany do dyskusji. Proszę wykonać pracę reporterską — stwierdził Nawrocki. Zapraszamy do śledzenia relacji na żywo!

Opublikowano

A to trzeba krótkie nagranie z konferencji streszczać?

Z tego co cytujesz płynie tylko jeden przekaz - unikał odpowiedzi. I tyle. To ma wystarczyć w przekazie, rezta zbędna🤣

Opublikowano (edytowane)

Kolejny raz się powtórze , jedyny portal który rzetelnie opisywał rzeczywistość to był TVP INFO za czasów Kurskiego  , nie mylić z telewizją kurskiego 

Edytowane przez jarecki
  • Haha 1
Opublikowano
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

Może. Pretensjonalność to nadrabianie braku fachowej wiedzy słowotokiem. Pasuje?

Jak dla mnie to dziwna ta Twoja definicja. Ale skoro taką masz🤷

Screenshot_20250520-132255~2.png

Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

ale ty jesteś tepy chłopie znajoma znajomej powiedziała ze twoja duma jest rynsztoku 

Roman, widzę osiągnąłeś swoj szczyt inteligencji aby napisać taką odpowiedź xD

Opublikowano

Nawrocki dostał poparcie od George Simione, którego Rumuni w ostatniej chwili odprawili z kwitkiem i postawili na centrowego proeuropejskiego kandydata - brawa dla nich, że otrzeźwieli w końcówce. Czyli Nawrockiemu sprzyjają głównie prorosyjscy przywódcy jak Orban, Fico  no chyba to coś jednak powinno mówić o nim.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Dastan napisał(a):

postawili na centrowego proeuropejskiego kandydata - brawa dla nich, że otrzeźwieli w końcówce.

Ordynarnie sfałszowane wybory nazywasz otrzeźwieniem?

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Dastan napisał(a):

Nawrocki dostał poparcie od George Simione, którego Rumuni w ostatniej chwili odprawili z kwitkiem i postawili na centrowego proeuropejskiego kandydata - brawa dla nich, że otrzeźwieli w końcówce. Czyli Nawrockiemu sprzyjają głównie prorosyjscy przywódcy jak Orban, Fico  no chyba to coś jednak powinno mówić o nim.

Weź chłopie o trzeźwiej odstawili jednego to jaki problem odstawić było drugiego. 

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Roman, widzę osiągnąłeś swoj szczyt inteligencji aby napisać taką odpowiedź xD

tak tak ...  dzięki ....... ujmujące tekst szczególnie można ciebie porównać do ciebie  , gdy się wypowiadałeś o sąsiadku 

tylko brakuje jeszcze łonetu   i kabaret gotowy wiec zabłysnąłeś jak gówno w kiblu 

19 minut temu, Dastan napisał(a):

my mamy prorosyjski Trzaskowski  

5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Weź chłopie o trzeźwiej odstawili jednego to jaki problem odstawić było drugiego. 

ale po co ? tak jest dobrze bania z rana  

Opublikowano
Agrest napisał:

A to trzeba krótkie nagranie z konferencji streszczać?

Z tego co cytujesz płynie tylko jeden przekaz - unikał odpowiedzi. I tyle. To ma wystarczyć w przekazie, rezta zbędna🤣

O. To ja se daruję odpisywanie.

Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał(a):

zapach wędzonki choćby i w słoninie cienkim plasterkiem na kromce chleba doskonale się komponuje z

czystą wódeczką. 

• Thanks 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

Może. Pretensjonalność to nadrabianie braku fachowej wiedzy słowotokiem. Pasuje?

Jak dla mnie to dziwna ta Twoja definicja. Ale skoro taką masz🤷

Screenshot_20250520-132255~2.png

Czyli? Pasuje czy nie?

Opublikowano
49 minut temu, witejus napisał(a):

Ordynarnie sfałszowane wybory nazywasz otrzeźwieniem?

bo tam to się jeden ogłosił już prezydentem i d*pa blada ...przegrał 🤣🤣🤣

ponoć miał swoje sondaże czy jak tam 🤣🤣🤣

coś jak PiS 🤣🤣🤣

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, mirro napisał(a):

czystą wódeczką. 

też

oj przypomniałeś mi bo jeszcze kiszony ogórek ale tak zapasteryzowany zanim przekiśnie; pisałem już o takich i - no mam nieposiane ogórki na gruncie a tylko z takich te kiszone najlepsze.
Zimno było no ale dzisiaj ... tak po prawdzie zimno nie zimno ale zapomniałem o ogórkach, już lecę bo pole gotowe tylko ja tu na jakichś forumach... jeszcze całorocznym postem ogórkowym się to wszystko skończy

na ra

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
54 minuty temu, Dastan napisał(a):

Nawrocki dostał poparcie od George Simione,

Które to poparcie było mu potrzebne jak świni siodło.

1 minutę temu, dysydent napisał(a):

oj przypomniałeś mi bo jeszcze kiszony ogórek ale tak zapasteryzowany zanim przekiśnie

Nie przesadzaj, Albo pijemy, albo jemy. Trza się zdecydować.