Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

„Przed nami wybór między Polską normalną a Polską radykalną” - taki podział kreśli Rafał Trzaskowski na drugą turę wyborów. 

wybieram bycie nienormalnym :D 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ty już jesteś nienormalny nie musisz wybierać.

Na szczęście w Rumunii ludzie wybrali normalność rozwój Europę. Zamiast zacofania wschodu i Putina. U nas też tak będzie.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Michał Bilewicz
Nie dajcie się zwieść. Wybór jest prosty: sprowadza się do tego, po której stronie stodoły w Jedwabnem staniesz. Czy z jej podpalaczami, dobijającymi ofiary siekierami i widłami? Czy może po stronie Antoniny Wyrzykowskiej, która ratowała Żydów, za co musiała uciec z miasta?

Krzysztof Luft
Tu już nie ma miejsca na miękką grę. Wszyscy powinni całą mocą wesprzeć Rafała @trzaskowski_ żeby postawić zaporę ofensywie nacjonalizmu, faszyzmu i scenariuszowi wyjścia PL z UE. Wszyscy demokratyczni kandydaci: Szymon_Holownia Zandberg Magda Biejat i Joanna Senyszyn.

Andrzej Czupak SilniRazem.
Około 36% młodzieży do lat 18/29 głosowało na Faszoli.

@hubertuss napisz coś o wyciu :D :D :D 

Dawid Wildstein
MAMY TO.
Polacy nie wybrali właściwie więc to:

- kretyni
- antysemici
- zabobonny plebs
-durnie
- bydło niezdolne do właściwych wyborów
-troglodyci
-imbecyle
- faszyści i naziści
- przestępcy (to ostatnie bardzo zabawne zważywszy na masowe poparcie dla Trzaskowskiego w Zakładach karnych)
-nieudacznicy i zaściankowcy, niezdolni docenić tego co piękne, czyli Rafała

Itd itd.

Uderzająca jest nie tylko nienawiść do współobywatela i rodaka, ale też absolutna niezgoda i nienawiść do demokracji. I to nawet nie w sytuacji, w której przegrałeś... Ale twój kandydat nie wygrał "dostatecznie".

I oczywiście ten wyrzyg infantylnego hejtu jest cyniczną zagrywką. Nie chodzi tu o żadne przekonanie współobywatela do swoich poglądów, pokazanie mu, jak się myli, ale takie oplucie innej grupy, żeby wrzaskiem, pogardą i strachem zmobilizować własny elektorat.
Oto stan polskich liberalnych elit w 2025.

Przemysław Wipler
Nadzieje, że wyborcy 
@SlawomirMentzen
 zostaną na drugą turę w domach są bardzo, bardzo płonne. Będzie Was bolało, będzie Was piekło! 😎🤣

Edytowane przez nie
Opublikowano
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

w drugiej turze bedzie mobilizacja większa po obu stronach 

A ja to pi..dolę. W niedzielę mnie ni ma. Najpierw Łódź ( praca córki poszła na wystawę) a potem Wrocław.. Już się zmobilizowałem i lecę do urny.😂

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

kłamstwo w czystej postaci brawo wyborcy rudego 

Zakład Karny we Wronkach:
Trzaskowski - 79,1%
Nawrocki - 3,9%

Łooooo czyli jest tak jak przypuszczałem. Wsadzanie PiSowców idzie za wolno.😂

• Haha 1
Opublikowano

Sam widzisz ile ułaskawień za dwa tygodnie jest do wydania🤣

Oni już czują zew wolności. Braki w policji to i zatrudnienie znajdą😁

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Kto to wymalował ?😁😜😁 Poplecznicy Tuska czy Trzaskowskiego? Już zaczynają siać dezinformację, bo

Screenshot_20250519-153732.Chrome.png

21 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

Edytowane przez andrzej78
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Mentzen raz popiera pis raz nie popiera a nawet przestrzega. Bo wie, że jego elektorat różnie to może przyjąć bo tam nie wszyscy lubią pis. A jak by co Braun na nich czeka.

53 minuty temu, nie napisał(a):

@hubertuss napisz coś o wyciu :D :D :D 

Spokojnie poczekaj już nie całe dwa tygodnie ii będziesz wył.

Nawrocki zapowiada, że będzie strażnikiem zdobyczy socjalnych. Elektorat konfy już klaska z radości.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

Cześć elektoratu konfy i Brauna nie poprze Nawrockiego za Chiny ludowe. Może być różnie, chociaż mam odczucie że Nawrockiemu braknie 2-3%.U mnie w pierwszej turze krzyżyk na Brauna, druga Nawrocki chociaż do końca też mnie nie przekonuje. 

Edytowane przez karol19920
Opublikowano
28 minut temu, mirro napisał(a):

A ja to pi..dolę. W niedzielę mnie ni ma. Najpierw Łódź ( praca córki poszła na wystawę) a potem Wrocław.. Już się zmobilizowałem i lecę do urny.😂

jak ja nie lubie Łodzi , Wrocław jest ok. spokojnie można zabalować .     Córka maluje ? 

Opublikowano

U mnie w gminie kolejności 1 Nawrocki, 2 Mencen, 3 Braun, 4 Trzaskowski. 

Aż miło🤭

Opublikowano

To że wyborcy alfonsa to bezmozgi pokazuje wpis Romana..

Kurna gmina Chrzanów 😂ten przygłup nawet nie nie sprawdził o jaką chodzi.. debil.

To że nie macie żadnego poczucia przyzwoitości to normalne ale staczanie się coraz niżej..

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

Kurna gmina Chrzanów 😂ten przygłup nawet nie nie sprawdził o jaką chodzi.. debil.

To że nie macie żadnego poczucia przyzwoitości to normalne ale staczanie się coraz niżej..

Nie puściło cię po tych sikaczach jeszcze? 😁 Czy ten plastik wali w łeb?🤔

Opublikowano
7 godzin temu, pawel885 napisał(a):

A czy naprawdę chorzy na główkę i ubezwłasnowolnieni mają prawo głosu ?

Chyba nie 

Kto by odebrał prawo żelaznemu elektoratowi prezesa??

Nie każdy chory jest pozbawiony praw obywatelskich

4 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

A PO co zrobiło? Renty wdowie, emerytury SB ekom. Czemu nie zrbią 800 tylko pracującym?

Czyli matka kilku małych dzieci ma pracować?? 

Czy jak to sobie wyobrazasz

3 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

Przestań postrzegać rzeczywistość stereotypowo. Kto ma " łep na karku " odnajdzie się w każdych warunkach ".Moja okolica jak każda inna , statystycznie -  taka średnia krajowa.

Nawet nazwy powiatu się wstydzisz?

2 godziny temu, Roman176 napisał(a):

co ty pier**lisz ? 

• GOODVALLEY AGRO - 13 723 922,72 zł
  • KOMBINAT ROLNY KIETRZ - 11 703 135,23 zł
  • TOP FARMS "Głubczyce" - 11 576 198,33 zł
  • AGRO-FUNDUSZ MAZURY - 8 996 003,79 zł
  • Poznańska Hodowla Roślin - 8 775 942,85 zł
  • ROLNYVIK SPÓŁKA - 8 327 615,88 zł
  • DANKO Hodowla Roślin Spółka - 7 799 112,97 zł
  • MAŁOPOLSKA HODOWLA ROŚLIN - 6 124 628,01 zł
  • POLHOZ - 5 691 409,76 zł
  • POMORSKO MAZURSKA HODOWLA ZIEMNIAKA - 5 105 347,79 zł
  • Agro - Skandawa - 4 762 342,10 zł
  • Gospodarstwo Rolno-Hodowlane Żydowo - 4 618 068,49 zł
  • Ośrodek Hodowli Zarodowej "Garzyn" - 4 367 878,97 zł
  • HODOWLA ZWIERZĄT ZARODOWYCH OSOWA SIEŃ - 4 157 796,69 zł
  • "PAUL POLSKA" Jarosławiec - 3 846 448,34 zł
  • Ośrodek Hodowli Zarodowej W KAMIEŃCU ZĄBKOWICKIM - 3 756 754,18 zł
  • AGRI PLUS - 3 669 969,24 zł
  • Przedsiębiorstwo Produkcji Rolnej "AGRIFARM- 3 467 535,81 zł
  • Hodowla Roślin Strzelce Grupa IHAR - 3 413 514,40 zł
  • KOM-ROL Kobylniki - 3 380 581,16 zł
  • Stadnina Koni "Nowe Jankowice" - 3 355 839,68 zł
  • Rolnicze Zakłady Produkcyjno-Doświadczalne "INWESTROL IZ" - 3 350 351,12 zł
  • Zakład Doświadczalny Instytutu Zootechniki PIB - Kołbacz - 3 227 386,88 zł
  • Agrocoop - 3 015 242,08 zł

który to ten kościelny ?  a te na czerwono to ziemia sprzedana dzięki rudemu tak ma być ? 

ale ich niema za dużo większe pole popisu ma prawica 23% 

A gdzie jest fundacja Potulicka??

Znowu kłamiesz 

2 godziny temu, Takeda napisał(a):

źle patrzysz, kościół nie ma firm rolnych, natomiast jest największym posiadaczem ziemi w Polsce tj 160 tysięcy ha, a także największym posiadaczem ziemskim na świecie tj ponad 70 mln ha i naprawde w większości przypadków nie zapłacili za to złamanego grosza, a często jak np w ameryce pd to krwawa ziemia w rękach kościoła

Ma ok 105 tys po następne 40 sięga..

Którys  z was ma taką dzierżawę??

1 godzinę temu, Roman176 napisał(a):
  1. czym się to różnili od nabywców w latach 90 ?  co za grosze kupili najlepsze ziemi albo nic nie płacili jak top farms Głubczyce mało tego praca niewolnicza za najniższą a kombinacie Kietrz  8k na rękę   i socjal i bardzo sobie chwalą  
  2. patrzę dobrze bo pisał o PL 

Rekord świata pobity! Gmina Chrzanów:
✅ Karol Nawrocki - 64,95%
❌ Rafał Trzaskowski - 2,82 %

@jacus  twoja wieś ? polska A niemożliwe 

Debil

Tam zostały same takie półgłówki jak ty i stąd taki wynik.

Co mądrzejsi dawno wyjechali..

Godzinę temu, andrzej78 napisał(a):

Uzupełniając o dane z całego powiatu ( Janowski )

Zrzut ekranu (343).png

Ilu młodych zostało?

1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

U mnie w gminie kolejności 1 Nawrocki, 2 Mencen, 3 Braun, 4 Trzaskowski. 

Aż miło🤭

Ilu was ubyło od ostatniego spisu??

Ilu młodych zostało ?

Wyjeżdżają po podstawówce czy później?

7 minut temu, Wpaw napisał(a):

Nie puściło cię po tych sikaczach jeszcze? 😁 Czy ten plastik wali w łeb?🤔

Też się wykazałes podobna głupota..

On wziął wyniki jakiejś wsi która się nazywa tak samo jak miasto niedaleko mnie..

Pijesz tak samo jak on czy na trzeźwo się osmieszasz??

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał(a):

Ilu was ubyło od ostatniego spisu??

W twojej wiosce przybyło?🤔 

Nie wydaje się zbyt ... rokująca ta twoja miejscowość...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
30 minut temu, jacus napisał(a):

Typowy POprawny wyborca. Jeszcze musisz powiedzieć parę słów na k,ch,s, zwyzywać od ruskich agentów ewentualnie poskakać jak małpa na campusie z hasłami jeb.. PiS i wszystko by się zgadzało 😆

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie czepiaj się go wyzywaj tu różni ci od pisu tez patrz Roman.

Czego właśnie nie toleruje, wyzwiska oznaczają bardzo ubogie słownictwo i brak rzeczowych słów. 

Opublikowano

Me tzen nie poprze nikogo podobnie jak zrobił to Duńsku żyd, powiedział, że głosami się nie handluje czy coś w tym stylu. No i ma racje, ludzie to nie barany(nie wszyscy), że można im powiedzieć na kogo mają głosować i będą.

Dużo też zależy jaka będzie pogoda niedziele wyborczą i czy wykształceni z dużych miast nie pojadą sobie na wczasy mając w d wybory. Wielu młodych co głosowało na Mentzena ogólnie odpuści sobie wybory.

13 minut temu, karol19920 napisał(a):

Typowy POprawny wyborca. Jeszcze musisz powiedzieć parę słów na k,ch,s, zwyzywać od ruskich agentów ewentualnie poskakać jak małpa na campusie z hasłami jeb.. PiS i wszystko by się zgadzało 😆

To jest taki rodzaj gebelsowskiej propagandy wszyscy nie głosujący na fafała to ruscy agenci, zwolennicy Putina i zwolennicy wyjścia Polski z UE. Taki mają przykaz, żeby tak mówić.

Jak ktoś powie że chce silnej Polski to od razu lecą po nim epitety. Dobrze, że to już mało na kogo działa.

• Like 1