Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewno za mowę nienawiści siedzą.

A tymczasem planeta płonie. Popioły zasłoniły niebo i promieniowanie dłonecznd nie dochodzi.

Przy mżawce jest 3⁰.

Jutro 3, pojutrze 2. Ale idzie ocieplenie bo za tydzień ponownie prognozują 3⁰.

Jeszcze tylko -5⁰ w sierpniu, kukurydze ludziom wykosi i sami mercosur o szybsze dostawy błagać będziemy

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, mikad napisał(a):

następny mądry się znalazł 😂 . kolaborować sprzedając odcinki programu sportowego po kosztach dla tvp sport o tematyce sportowej ? 😂

Inteligencja na miarę Koalicji obywatelskiej 😂 Sport i polityka to jest to samo 😂

Skąd was biorą ?

Osrany  Onet - bzdury w tych ich nagłówkach jak w Fakcie : trzymam łeb bo mi opada jak to czytam 😜

image.jpeg

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano
Agrest napisał:

A tymczasem planeta płonie. Popioły zasłoniły niebo i promieniowanie dłonecznd nie dochodzi.

Przy mżawce jest 3⁰.

Jeszcze tylko -5⁰ w sierpniu, kukurydze ludziom wykosi i sami mercosur o szybsze dostawy błagać będziemy

Nie powinieneś z tego kpić. U mnie np susza w hu i to też jest powiązane z tym tematem mimo, że wydaje Ci się inaczej.

• Like 1
Opublikowano
racyl napisał:

13 minut temu, mikad napisał(a):

następny mądry się znalazł 😂 . kolaborować sprzedając odcinki programu sportowego po kosztach dla tvp sport o tematyce sportowej ? 😂

Inteligencja na miarę Koalicji obywatelskiej 😂 Sport i polityka to jest to samo 😂

Skąd was biorą ?

Osrany  Onet - bzdury w tych ich nagłówkach jak w Fakcie : trzymam łeb bo mi opada jak to czytam

Yyyyy collaborate to z angielska współpracować. Ło co chozi?

racyl napisał:

Jeżeli idzie o rozum to Racyl chyba jednak nie Tobie oceniać. Są już Polki które mają bardzo ładne mieszane córki tak dla Twojej wiadomości.

Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał(a):

Przynajmniej kobitki zadowolone z ciapatych bo mają konkretne sprzęty a nie jak te nasze impotenty. 🤣😂

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Przy mżawce jest 3⁰.

Jeszcze parę tygodni, i za chłodem zatęsknisz....

Majowe ochłodzenie ludzi dziwi. Co za czasy...... 

Opublikowano

Skąd wiesz? Nie sprzęt jest istotny poza tym. Kobita od 22-25 roku życia ma już ciśnienie na bycie matką. Jeżeli trafi się taki co nie kalkuluje i przyjmie to nastuka do jej trzydziestki i czwórkę. To jest impotencja prawdziwa - lenistwo usprawiedliwiane tzw. odpowiedzialnością. Gejowienie gatunku zaczyna się od wygody.

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał(a):

Dziwne to jak  poparcie dla Nawrockiego wśród wyborców PiS-u....

PLANETA PŁONIE!, powinno być gorąco, upał a nie deszcz ze śniegiem!

7 minut temu, Leszy napisał(a):

Nie dziwiło ludzi dokąd czaskoski nie ogłosił że PLANETA PŁONIE, takie czasy.

Opublikowano
22 minuty temu, DTaras napisał(a):

Jeżeli idzie o rozum to Racyl chyba jednak nie Tobie oceniać. Są już Polki które mają bardzo ładne mieszane córki tak dla Twojej wiadomości.

Twoja logika to pasuje do wypowiedzi jednej z polityczek koalicji "wpuszczać wszystkich a potem się ustali kto to jest "

Opublikowano
15 minut temu, witejus napisał(a):

Te chłodne prądy to błogosławieństwo. Teraz jest tylko sucho, ale za chwilę będzie sucho i gorąco. 

Ile w tym roku było w zimę mrozów i śniegu? Wtedy nie dziwi taka pogoda? Jeden dwa dni ochłodzenia i nagle beka z globalnego ocieplenia. Ręce opadają. 

Opublikowano
41 minut temu, DTaras napisał(a):

Nie powinieneś z tego kpić. U mnie np susza w hu i to też jest powiązane z tym tematem mimo, że wydaje Ci się inaczej.

A myślisz że u mnie nie ma suszy?

23 minuty temu, Leszy napisał(a):

Jeszcze parę tygodni, i za chłodem zatęsknisz....

Ochłodzenie powiadasz?

Dwa tygodnie przymrozków w maju, temperatura 5⁰ w dzień. Całkiem normalne.

Opady też z prognoz 20mm mżawka

A tymczasem wolność dopadła i księgarnie

https://vm.tiktok.com/ZNdr1qLjX/

Może gdyby ta pozycja była na witrynie...

Screenshot_20250510_132714_Facebook.jpg

Opublikowano
23 minuty temu, DTaras napisał(a):

Yyyyy collaborate to z angielska współpracować. Ło co chozi?

Spoko wiem co znaczy po angielsku jednak w naszym języku ma wydźwięk pejoratywny.

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Skąd was biorą ?

Z niemcami też współpracowali, jak się później tłumaczyli, tylko po to żeby przeżyć. Są rzeczy których się po prostu nie robi ot tak dla zasady. Poza tym jak można udawać antysystemowca a potem doić kasę z systemu.

Opublikowano
31 minut temu, DTaras napisał(a):

Skąd wiesz? Nie sprzęt jest istotny poza tym. Kobita od 22-25 roku życia ma już ciśnienie na bycie matką. Jeżeli trafi się taki co nie kalkuluje i przyjmie to nastuka do jej trzydziestki i czwórkę. To jest impotencja prawdziwa - lenistwo usprawiedliwiane tzw. odpowiedzialnością. Gejowienie gatunku zaczyna się od wygody.

No i sam widzisz kogo wybiorą na ojca swoich dzieci. 🤪

Opublikowano
witejus napisał:

1 minutę temu, Leszy napisał(a):

Dziwne to jak  poparcie dla Nawrockiego wśród wyborców PiS-u....

7 minut temu, Leszy napisał(a):

Ty nic z tego nie rozumiesz.. Ale spoko. Wystarczy, że ubędzie słodkiej wody - zobaczysz ogień.

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał(a):

A myślisz że u mnie nie ma suszy?

Ochłodzenie powiadasz?

Dwa tygodnie przymrozków w maju, temperatura 5⁰ w dzień. Całkiem normalne.

Opady też z prognoz 20mm mżawka

To co? Może Trzaskowski ma rację z tą planetą jak to taka anomalia? Chyba, że naprawdę te samoloty coś rozpylają.......

Opublikowano

Trochę się NASKowi posypała narracja o zagranicznej ingerencji w wybory. Najpierw Meta zaprzeczyła, podkreślając że reklamy finansowane są z Polski, a potem okazało się, że człowiek odpowiedzialny za te reklamy siedzi w biurze NASK, fotografuje się z Rafałem i występuje w TVP.

Adam Czarnecki

Na obrzydzenie wyborcom 
@SlawomirMentzen
 i 
@NawrockiKn
 za pomocą Facebooka wydano setki tysięcy złotych. 

Sprawa wyszła na jaw, więc politycy 
@Platforma_org
 wykorzystali 
@NASK_pl
, aby odpalić spin o „zagranicznej ingerencji w wybory” dotyczącej „3 głównych kandydatów”. 

Szybko wyszło, że 
@NASK_pl
 kłamie, prawdopodobnie pod naciskami politycznymi

1. Sprawa faktycznie dotyczy 3 głównych kandydatów, ale 2 z nich (
@NawrockiKn
 i 
@SlawomirMentzen
) są w filmikach opluwani, a 
@trzaskowski_
 chwalony. 

2. META szybko napisała, że kasa pochodzi z Polski, a właściciele stron są Polakami. 

Teraz 
@Platforma_org
 próbuje grzać spin, że to szachy 5D Putina, ale umówmy się, jest dużo, dużo prostsze wytłumaczenie. 

Zrobili 
@trzaskowski_
 nielegalną kampanię za kasę z niewiadomego źródła, kampanię pełną dehumanizacji i hejtu, a jak sprawa się wydała, to używają państwowych instytucji oraz „rosyjskiego wpływu”, aby się wyłgać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v