Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

kłamca, oszust, głupek bez pojęcia o czymkolwiek, człowiek żyjący w bańce, niemający pojęcia o życiu, o otaczającej go rzeczywistości

Aż się zacząłem przyglądać gdzie ten ...Kaczyński...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

Czyli Trzaskowski manipuluje a kanał zerów musi tłumaczyć wywiady z polskiego na swoje? Tak?

każdy normalny widzi i słyszy

Image

Łukasz Warzecha
A wiedzieli Państwo, że i takie rzeczy są w traktacie polsko-francuskim? Ciekaw jestem, jak to się ma do oficjalnie wyrażanego przez również obecnie rządzących sceptycyzmu wobec polityki klimatycznej UE.

kłamią jak zawsze, "przeciwnicy" ideologii klimatycznej,  mercosur czeka na po wyborach

Opublikowano

Premier Donald Tusk poinformował w niedzielę, że pożar hali targowej przy ul. Marywilskiej w Warszawie, do którego doszło 12 maja 2024 r., był efektem podpalenia na zlecenie rosyjskich służb. W hali znajdowało się ok. 1,4 tys. sklepów i punktów usługowych. Wspólne oświadczenie w tej sprawie wydali także minister sprawiedliwości, prokurator generalny Adam Bodnar i minister spraw wewnętrznych i administracji, koordynator służb specjalnych Tomasz Siemoniak.

Rafał A. Ziemkiewicz
Twierdzenie, że Putin mógł stać za katastrofą w Smoleńsku jest i zawsze było szczytem oszołomstwa. Twierdzenie, że Putin mógł stać za pożarem Marywilskiej nie jest i nigdy nie było oszołomstwem.

Nie czujecie tego? No to nie jesteście ludźmi na poziomie.

po-łgłówki jak pelikany

Opublikowano
17 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Tu chodzi o to kto będzie pociągał za sznurki w tym burdelu.

To już wiadomo Tusk i jego świta a nie prezydent. On ma być tylko tym kim ma podpisywać ustawy i klaskać kiedy mu karzą. 

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

To już wiadomo Tusk i jego świta a nie prezydent. On ma być tylko tym kim ma podpisywać ustawy i klaskać kiedy mu karzą

a za co ta kara 🤔🤪

Opublikowano (edytowane)

Nie potrafisz nic powiedzieć w temacie bo zabrakło ci słów to musisz komuś coś wytknąć aby wyszło na twoje. Tylko nie zapominaj o tym że nikt nie jest bez skazy. 

Karą będzie Trzaskowo wygranie wyborów i być prezydentem któremu nie wolno wyrazić swoje zdania.  To będzie dla niego  więzienie a  nie prezydentura 

Pamiętaj że z każdej sytuacji jest wyjściem. Trzeba je tylko znaleźć. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
Godzinę temu, Patrycja2 napisał(a):

Karą będzie Trzaskowo wygranie wyborów i być prezydentem któremu nie wolno wyrazić swoje zdania.

A tak bardziej po naszemu to jak by było?

Opublikowano

Image

Wrocław, SP przy ul. Karpnickiej. Dzieci mają przebierać się: chłopcy za dziewczynki, dziewczynki za chłopców. Kto się nie przebierze ma przyjść w barwach tęczy.

chorzy ludzie niszczący życie dzieciaków

Opublikowano

o jednak weszło - jakiś lag mi dopadł aplikację...

nie napisał:

Twierdzenie, że Putin mógł stać za katastrofą w Smoleńsku jest i zawsze było szczytem oszołomstwa. Twierdzenie, że Putin mógł stać za pożarem Marywilskiej nie jest i nigdy nie było oszołomstwem.

Zastanów się nad tym biorąc pod uwagę iż paczuszki ba DHL ulegały samozapłonom.

Opublikowano
59 minut temu, witejus napisał(a):

A tak bardziej po naszemu to jak by było?

Tu... będzie prezydentem w ciele Trzaskow... proste. Nie można samemu sobie rąk brudzić trzeba mieć do tego sługusa. W ostatecznym rozrachunku to zawsze można powiedzieć prezydent podpisał ja tylko dałem pomysł.

Winić trzeba za to jego nie mnie. 

Prawda jednak będzie inna niż wszyscy będą myśleli. 

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał(a):

Rafał A. Ziemkiewicz

Nie czujecie tego? No to nie jesteście ludźmi na poziomie.

po-łgłówki jak pelikany

Jest jeszcze miejsce na większą oszołomię? Pan Ziemkiewicz przechodzi już sam siebie.

Opublikowano

Prawda jest taka że gdyby dziś ukraiński pies nasrał na wycieraczkę premiera to byłaby to rosyjska prowokacja. Podobnie Ukrainiec podpalający cokolwiek zawsze będzie działał na zlecenie rosji.

Jak i krytykanci rządu

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Jak i krytykanci rządu

Bo to pełgające karły reakcji. Pachołki imperialistów. Wrzód na zdrowym ciele mas pracujących.😂

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Alfons idealnie tu pasuje

1 godzinę temu, nie napisał(a):

Image

Wrocław, SP przy ul. Karpnickiej. Dzieci mają przebierać się: chłopcy za dziewczynki, dziewczynki za chłopców. Kto się nie przebierze ma przyjść w barwach tęczy.

Ciebie natka tak ubierała czy gejem się urodziłeś??

Tacy jak Urban nie powinni mieć dzieci 

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał(a):

Prawda jest taka że gdyby dziś ukraiński pies nasrał na wycieraczkę premiera to byłaby to rosyjska prowokacja. Podobnie Ukrainiec podpalający cokolwiek zawsze będzie działał na zlecenie rosji.

Jak i krytykanci rządu

Prawda jest też taka, że ruskie mają u nas więcej agentów wszelkiej maści niż ty w życiu porzeczki wyrwałeś. Zawsze tak było, nic nadzwyczajnego. 

Opublikowano
7 godzin temu, GRZES1545 napisał(a):

Ja pierdziele...krzyże wywoził z urzędów a teraz pismo Święte zaczął czytać 🙆‍♂️😂

https://www.facebook.com/share/v/1CCpdd8fPL/

LGBT porzucił , nawet im zabronił adoptować dzieci 😂

Losowanie kolejności w debacie TVP S.A. w likwidacji za 3 mld zł, które miały pójść na onkologię.

image.jpeg.f9c76ee955c437334c1d1dfd9672bbba.jpeg

Opublikowano
45 minut temu, Leszy napisał(a):

Prawda jest też taka, że ruskie mają u nas więcej agentów wszelkiej maści niż ty w życiu porzeczki wyrwałeś. Zawsze tak było, nic nadzwyczajnego. 

Jakich agentów? 

Onuce i zwykłych idiotow, kucyków kondycjonera i  tych co udają oolakow znad granicy..

Opublikowano
jacus napisał:

3 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

Alfons idealnie tu pasuje

1 godzinę temu, nie napisał(a):

Ciebie natka tak ubierała czy gejem się urodziłeś??

Tacy jak Urban nie powinni mieć dzieci 

Negatyw jak widzi kawałek dupska to najwyraźniej rozum mu odbiera i mierzy wszystkich własną miarką. Ja w tym nie również nie widzę podtekstów. Moze takie są w scenariuszu lekcji ale tego tu niema.

Opublikowano
19 godzin temu, Roman176 napisał(a):

Idealna wartość brix różni się w zależności od rośliny. W przypadku wielu roślin wartość brix 10 lub niższa oznacza niedobór składników odżywczych. Wartość brix 12 lub wyższa wskazuje zwykle, że roślina jest zdrowa, a zatem zapewni dobre produkty końcowe. Jednak niektóre rośliny potrzebują wartości brix 18 lub wyższej.

wy nie @Ulman po za tym 

Nie bierz się za materie której kompletnie nie rozumiesz. Skąd ty te bzdury wziąłeś? 

19 godzin temu, Roman176 napisał(a):

chodziło mi o rośliny typu zborze rzepak itp 

i te też?

Co wy na to? 

https://wiadomosci.wp.pl/kandydat-na-ambasadora-usa-w-polsce-pojawil-sie-nad-wisla-spotkania-z-pis-7155912954407424a

• Haha 1