Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Radio ZET NEWS
Prokuratura wszczęła dochodzenie w sprawie znieważenia Żydów i nawoływania do nienawiści podczas poniedziałkowej debaty kandydatów na prezydenta.

🤮

-------------------------------------------------------------------

Niemiecki dziennik „Frankfurter Allgemeine Zeitung” donosi o „końcu nacjonalizmu w kulturze”. „Rząd Tuska reorganizuje polskie instytucje kultury po erze narodowo-konserwatywnej partii PiS. W przeciwieństwie do nich nie rozbija wszystkiego na kawałki. Skupia się na integracji i tworzeniu ofert dla Niemców”.

niemcy widzą, że tusk pracuje dla nich

kiedy polacy to zobaczą?

------------------------------------------------------------------

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@nie wkleja tu jakiś propagandowy bełkot nie wiadomo czyjego autorstwa nie wiadomo czy prawdziwy. Każdy z nas może se napisać o jakimś spotkaniu i, że nie wiadomo co tam się działo.

zapomniałeś peowski propagandzisto, że jest jeszcze internet, twoje ukochane tvp i tvn nie zatuszują wszystkiego

• Haha 1
Opublikowano

wyklety powstan ludu ziemi i na pochod..albo kukurydze siac.co kto woli.moze i reszte pszenzyta by sprzedal

14 godzin temu, hubertuss napisał(a):

CO ci tam znowu nie idzie?

jemu od dawna nic nie idzie..

12 godzin temu, dsbh napisał(a):

Chyba nawet przedsiębiorca coś dostaje za to że zatrudnia osobę z grupą inwalidzką.

W tej chwili chyba nie można mieć dwóch emerytur z KRUS i ZUS, chyba że coś się zmieniło.

To ile domów liczy ta miejscowość ? Ponadto dopiero co uczyłeś tu kogoś co to sarkazm. Musisz się jeszcze douczyć.

I pracą się chwalisz ? Wow. jacuś pracujesz ? Serio ? Ty dopiero jesteś debeściak :ph34r:.

Polska C ? Chłopie z całym szacunkiem do mieszkańców twojej miejscowości, pomijając oczywiście ciebie, takich miejsc jest tysiące w Polsce. Ciasna zabudowa, wąskie drogi, fatalna nawierzchnia. Myślałem że u mnie jest asfalt do kitu ale widzę że u ciebie jest jeszcze gorzej. Kraków widocznie zapomniał o was. Domy, większe, mniejsze tak jak wszędzie. Czym ty się chwalisz ? Zwyczajna, przeciętna wieś i tyle.

teraz chyba 1700,za ciebie to 2400..

po co mam liczyc .nie mam kompleksow jak wy.

wiec czemu wstydzisz sie podac nazwe nawet gminy ??? 

czego sie boisz ?? ze niedlugo ostatni zgasi swiatlo ?? masz dzieci ?? juz wyjechaly do miasta ?? czy dopiero planuja ??

ilu mieszkancow ubyle przez ostatnie 10 czy 20 lat ?

bajki to mozesz wnukom opowiadac w polsce a 😂

7 godzin temu, Roman176 napisał(a):

nie ze nielegalne tam lubią noże , taki rytuał nawet z nożem na mecz 

cwoku - kto cie wpusci przez wykrywacz metali.

gornik wodzislaw-klub na ktory ryje romus wslawil sie tym ze jego pikarze pobili sie  miedzy soba..

obydwaj dostali czerwone kartki i przegrali z kretesem.

7 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ta ta a powiedz mi gdzie u ciebie na wsi jakiś pomnik wojenny ? 

Cmentarz - Marklowice – e-ncyklopedia

Marklowice (śląskie) - pamięci poległych ameryk. lotników • Eksploratorzy

marsz śmierci 

Hołd ofiarom „Marszu Śmierci” – 19 stycznia 2023 - Bieżąca działalność  Biura Instytut Pamięci Narodowej - Archiwum

Pomnik Dziesięciu Powieszonych | Marki: Pociąg do historii

Katowicki IPN upamiętnił ofiary „marszu śmierci”, 19 stycznia 2023 -  Aktualności Instytut Pamięci Narodowej - Katowice

Marklowice (śląskie) - pamięci poległych ameryk. lotników • Eksploratorzy

Hołd ofiarom „Marszu Śmierci” – 19 stycznia 2023 - Bieżąca działalność  Biura Instytut Pamięci Narodowej - Archiwum

tera pokaż co u zdrajców 

twoi przodkowie zestrzelili ten samolot ??

u nas bylo gorzej angielscy lotnicy zbombardowlai niczemu nie winna olska wiec,zginelo kilkanascie osob.

Opublikowano
1 minutę temu, jacus napisał(a):

ostatnie 500 kg pszenzyta sprzedane... za co zyc do nastepnych zniw ??

A to wypłata Cieciuritas Managera za mała aby starczyło na życie ?? xD

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

musze od ciebie pozyczyc na wakacje .

bob dobrze bedzie placil -z 10 kafli bedziesz mial wolne ??

Człowieku. Po takie drobne to do MOPSu czy GOPSu co tam macie xD tyle to na jedną moją wizytę w sklepie z ŚOR i nawozami nie starczy xD

Opublikowano

Za litewskie woyage trzeba zapłacić. Miało być darmo, tylko szwedzki stół miał być na cały autokar a nie jednego rekina...

Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

teraz chyba 1700,za ciebie to 2400..

po co mam liczyc .nie mam kompleksow jak wy.

wiec czemu wstydzisz sie podac nazwe nawet gminy ??? 

czego sie boisz ?? ze niedlugo ostatni zgasi swiatlo ?? masz dzieci ?? juz wyjechaly do miasta ?? czy dopiero planuja ??

ilu mieszkancow ubyle przez ostatnie 10 czy 20 lat ?

bajki to mozesz wnukom opowiadac w polsce a 😂

Człowieku weź się już nie ośmieszaj. Reszty już nie skomentuję bo nie ma co. Posprzątał byś gruz i opony przy drodze bo po drugiej stronie nawet fajny dom stoi i psujesz mu widok.

• Like 2
Opublikowano
36 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A na Litwie drogoo w chooj. Zachciało sie europy i euro to mają ceny europejskie.

Drogo to pojęcie względne. 

Przynajmniej wiedzą jaka jest różnica między nimi a zachodem danego towaru bo nie muszą przeliczać waluty tak jak ma to miejsce u nas. 

Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Że nie Trzaskoski, jak nie idzie to nie idzie.

Ale gdzie mu nie idzie w pisowskiej propagandzie? Serio wierzysz w te brednie? Sa jakieś wahania po procencie dwa u tego czy tamtego ale to nic nie zmienia. I i II tura dla Trzaskowskiego wygrana. Bo może i nie jest idealny ale ma większą zdolność pozyskania w II turze elektoratów Hołowni i Lewicy niż Nowogrodzki który nawet nie przyciągnie wszystkich od Mentzena bo on nawet z pisu wszystkich nie przyciąga. 

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A na Litwie drogoo w chooj. Zachciało sie europy i euro to mają ceny europejskie.

Gdybyśmy się zdecydowali na Euro te 15 lat temu jak spełnialiśmy warunki to już dawno nam by się zwróciło. Choćby na ponad 40 % inflacji którą pompował pis gdzie w UE w strefie Euro było 8 % a u nas 18. 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał(a):

twoi przodkowie zestrzelili ten samolot ??

u nas bylo gorzej angielscy lotnicy zbombardowlai niczemu nie winna olska wiec,zginelo kilkanascie osob.

czytać nie umiesz pokaż jak u ciebie walczono 😆

36 minut temu, hubertuss napisał(a):

Gdybyśmy się zdecydowali na Euro te 15 lat temu jak spełnialiśmy warunki to już dawno nam by się zwróciło. Choćby na ponad 40 % inflacji którą pompował pis gdzie w UE w strefie Euro było 8 % a u nas 18. 

człowiek po stadiach  , baran do entej , a propo jak to za rudego inflacja rok do roku 2 krotnie większa niz w unii  

• Haha 1