Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

Jacek pisał kielecki scyzoryk 

Taa, słuchaj idioty, akurat on wie gdzie mieszkam.

Dla niego tylko Czernichów i kawałek Krakowa to Polska A, reszta to Polska B i reszta alfabetu, kieleckie, priwislanski kraj i co mu tam przyjdzie do pustego ...

Opublikowano

Wicia a diecezja jaka??

49 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

sam jesteś blady bidoku ..pokaż te swoją nędzę i szuwar 🤣

Ja dzisiaj widziałem a ty kiedy masz przepustkę?

Bajki to kolega z sali opowiadaj już koło Łomży czy ostrowi o niebo lepsze

Opublikowano (edytowane)

mogłeś zobaczyć prawdziwe rolnictwo małorolny bidulu z Małopolski 😲...

pokaże te swoje uprawy a ja pokaże swoje i zobaczymy u kogo nędza i ekologia 🤣

dawaj te bidę i bałagan  po tej niby talerzowce 🤪

człowieczku ty nie masz nawet czym pola uprawić ...

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Na nieposuwalsczyznie to nawet wariaci wieksi niż gdzie indziej...

Co się dziwić ze swiruja jeśli im baby uciekły.gdxie na świecie są miejsca gdzie żyje więcej mężczyzn niż kobiet ?

Opublikowano

aborcja w 9 miesiacu, to w sumie morderstwo. logicznie,mozna bylo poczekac do porodu i uspic, ale to byloby morderstwo. teoretycznie od tych 2 zdarzen mogłoby dzielic np 2 godziny samego porodu. dlaczego jej nie sadza za morderstwo? natomiast racjonalnie, mogla to dziecko urodzic i powiedziec w szpitalu ,ze go nie chce! k...a to takie trudne? lepiej zabic?!

• Like 2
Opublikowano

czy ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości względem niemieckiego sługusa? 🤮 i zadań jakie wyznaczyły mu niemcy?

Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał(a):

Taa, słuchaj idioty, akurat on wie gdzie mieszkam.

Dla niego tylko Czernichów i kawałek Krakowa to Polska A, reszta to Polska B i reszta alfabetu, kieleckie, priwislanski kraj i co mu tam przyjdzie do pustego ...

a z jakiego województwa jesteś ? 

W pierwszym kwartale
2025 r. zwolnieniami grupowymi w Polsce dotkniętych zostało 71 tys. pracowników! To rekordowa liczba od czasów pandemii !

Opublikowano

Tusk ma jakiś problem z UE albo UE z Tuskiem  i to nie pierwsza decyzja unijna dająca do zrozumienia Tuskowi żę nie jest zbyt dobrze odbierany i ma ciężko przebic się .

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Tusk ma jakiś problem z UE albo UE z Tuskiem  i

Brak większych powiązań Polski z zachodnim przemysłem obronnym. To jest problem. Tusk jest tylko na chwilę i zaraz go nie będzie. Może jednak trza było zbudować tę fabrykę Airbusa w Łodzi?😂

Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał(a):

No i git. To jest tylko i wyłącznie zasługa PiSowskiego podejścia do zakupów broni oraz wymiksowanie się z europejskich programów rozwoju uzbrojenia. W kraju mamy to samo, ale za to mamy zajebistą PGZ i jej podejście do tematu.

Git? 
przecież po zmianie władzy kasa z Ue miala do nas płynąć szerokim strumieniem. Przecież to było ich hasło wyborcze,, odsunąć PiS od władzy i kasa będzie zaraz na drugi dzień „. A teraz są takie tłumaczenia ? Czy wyborcy ko to idioci? 

Opublikowano
1 minutę temu, krzychu121 napisał(a):

Przecież to było ich hasło wyborcze,, odsunąć PiS od władzy i kasa będzie zaraz na drugi dzień „. A teraz są takie tłumaczenia ? Czy wyborcy ko to idioci? 

W przeciwieństwie do Ciebie nie wierzę w hasła wyborcze ani w obietnice. Za to wierzę w długofalowe efekty działań, albo zaniechania takich działań. Jak widać sprawy obronności należą do tematów długofalowych a nie obietnic wyborczych, czy rojeń Antoniego Macierewicza. W d*pie mam wyborców KO, PO, PiS i innych ideolo świrów. Przyroda i tak ich wyprostuje, tyl;ko pewnie i tak nie zrozumieją że właśnie są prostowani.

• Thanks 1
Opublikowano
9 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

aborcja w 9 miesiacu, to w sumie morderstwo. logicznie,mozna bylo poczekac do porodu i uspic, ale to byloby morderstwo. teoretycznie od tych 2 zdarzen mogłoby dzielic np 2 godziny samego porodu. dlaczego jej nie sadza za morderstwo? natomiast racjonalnie, mogla to dziecko urodzic i powiedziec w szpitalu ,ze go nie chce! k...a to takie trudne? lepiej zabic?!

A wiesz dlaczego dopiero w 9 miesiącu?

Opublikowano
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Brak większych powiązań Polski z zachodnim przemysłem obronnym. To jest problem. Tusk jest tylko na chwilę i zaraz go nie będzie. Może jednak trza było zbudować tę fabrykę Airbusa w Łodzi?😂

nie wiem czy w ogóle owa fabryka miała powstać , ale faktycznie powiązania z przemysłem obronnym europy zachodniej powinny być większe puki co to po półtora roku rządów usmiechniętej koalicji w jakim miejscu jest Polska militarnie ? Nie da się z dnia na dzień zmienić strategi z amerykańskiej na europejską ale puki co UE jest zbyt słaba militarnie , NATO też ma swoje problemy i co dalej ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jak nie idzie, to nie idzie🤣

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Brak większych powiązań Polski z zachodnim przemysłem obronnym.

A jest jakiś przemysł obronny w Europie?