Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie kolega tylko się bardzo tym bandytą fascynował. Książkę o nim napisał. I w tej książce wg relacji wielu co ją czytało te fascynacje przejawiał. To gangus pracował z gangusami na bramce w burdelu był oto i gangusem się fascynuje.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Jakub Szymczuk
KO ma problem. Nie dlatego, że PiS oskarża o jakiś mord polityczny (to szczerze mówiąc przekaz do twardogłowego elektoratu), nawet nie dlatego, że pani Skrzypek zmarła kilka dni po przesłuchaniu. KO ma problem, bo pierwszy raz poza pisowską bańkę tak mocno przebiła się narracja, że wymiar sprawiedliwości jest upolityczniony jak nigdy dotąd.

Gorzej. Jest zarządzany przez ludzi złych, niestabilnych, mściwych. Ostatnie obrazki medialne są porażające, ewidentnie zaczyna się to wymykać spod kontroli. Doszło tutaj do pewnej zmiany. To nie są już bezwzględni profesjonaliści, którzy przyszli rozliczać przestępców - to są owładnięci polityczną zemstą szaleńcy. Ciężko będzie to wizerunkowo odkręcić, zwłaszcza w kontekście 8 letniego budowania narracji o odpolitycznianiu wymiaru sprawiedliwości, w co bardzo wiele osób w dobrej wierze - uwierzyło. Sorry, minęło dopiero 1,5 roku, ludzie jeszcze nie zapomnieli... Poczucie bycia tak perfidnie oszukanym może być politycznie zabójcze.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nawet twój demagog wątpi w śmierć spowodowaną przesłuchaniem. Pięknie się zamozaorałeś. Fotograf Dudy ocenia sytuację polityczną KO obiektywnie pewnie heheheh. Jeszcze tylko do września chłop ma robotę i won. Z Nowogrodzkim se założą wesoły domek jeden będzie na bramce stał a drugi laskom foty cykał. 

15 minut temu, nie napisał(a):

Jakub Szymczuk
KO ma problem. Nie dlatego, że PiS oskarża o jakiś mord polityczny (to szczerze mówiąc przekaz do twardogłowego elektoratu), nawet nie dlatego, że pani Skrzypek zmarła kilka dni po przesłuchaniu. KO ma problem, bo pierwszy raz poza pisowską bańkę tak mocno przebiła się narracja, że wymiar sprawiedliwości jest upolityczniony jak nigdy dotąd.

Gorzej. Jest zarządzany przez ludzi złych, niestabilnych, mściwych. Ostatnie obrazki medialne są porażające, ewidentnie zaczyna się to wymykać spod kontroli. Doszło tutaj do pewnej zmiany. To nie są już bezwzględni profesjonaliści, którzy przyszli rozliczać przestępców - to są owładnięci polityczną zemstą szaleńcy. Ciężko będzie to wizerunkowo odkręcić, zwłaszcza w kontekście 8 letniego budowania narracji o odpolitycznianiu wymiaru sprawiedliwości, w co bardzo wiele osób w dobrej wierze - uwierzyło. Sorry, minęło dopiero 1,5 roku, ludzie jeszcze nie zapomnieli... Poczucie bycia tak perfidnie oszukanym może być politycznie zabójcze.

To jest samo zaoranie @nie jesteś twardogłowym elektoratem? Ty czytasz elaboraty które wklejasz? Rozumiesz co tam jest napisane? Właśnie obaliłeś swoją kilku dniową działalność trolowską na tym forum. Twardogłowy elektoracie.

Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To jest samo zaoranie @nie jesteś twardogłowym elektoratem? Ty czytasz elaboraty które wklejasz? Rozumiesz co tam jest napisane? Właśnie obaliłeś swoją kilku dniową działalność trolowską na tym forum. Twardogłowy elektoracie.

ty chyba jesteś asystentem wrzosek, taki sam poziom intelektualny :D 

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

ty chyba jesteś asystentem wrzosek, taki sam poziom intelektualny :D 

Raczej ty jesteś amebą umysłową, wcześniej twierdzisz że był mord polityczny, teraz że nie ma, co, mocodawcy z Moskwy zmienili zdanie ?? xD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zauważ tylko, że śledztwo zaczęło się w 2018 roku. Kto rządził prokuraturą przez 5 lat od tego momentu? Czytaj trochę to co wklejasz bo się ośmieszasz jak @nie

2 minuty temu, danielhaker napisał(a):

Kompletnie mnie to nie dziwi 🤷‍♂️

Mnie tez nie dziwi ,że w pisie są niedojdy. Śledztwo zaczęło się od 2018 roku przez 5 lat do 2023 rządził pis też w prokuraturze. I jak to nie moty nic nie dali rady z tym zrobić. 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej ty jesteś amebą umysłową, wcześniej twierdzisz że był mord polityczny, teraz że nie ma, co, mocodawcy z Moskwy zmienili zdanie ?? xD

gdzie tak napisałem zakłamany po-łgłowku??

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nie napisał(a):

gdzie tak napisałem zakłamany po-łgłowku??

Poczytaj sobie to co wcześniej wklejales pisuarze ;) chyba że nie czytasz co wklejasz i liczysz tylko ruble za wklejanie głupot xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, MariuszDe napisał(a):

kurcze konfederacja ponad 20%niezle z tym że wybory za 2.5 roku także długa droga...

Za Korwina też miewali ładne wyniki, potem wychodził, powiedział 2-3 głupoty i wracali do 5%. Ale z drugiej strony II tura Trzaskowski vs Mentzen była by dużo ciekawsza niż Trzaskowski vs Nawrocki, i z tych dwóch to Mentzen wg mnie ma większe szanse w II turze.

Opublikowano
51 minut temu, hubertuss napisał(a):

twierdzi, ze dla twardogłowego elektoratu jest bajka o śmierci na skutek przesłuchania nie ja.

a dla kogo niby? tak samo jak to, że zabił ja kaczyński jest narracją dla drugiej strony

Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.03.2025 o 10:53, nie napisał(a):

Jacek Piekara
Każdy logicznie myślący człowiek znajduje związek przyczynowo-skutkowy pomiędzy przesłuchaniem Barbary Skrzypek przez prokurator Ewę Wrzosek a śmiercią pani Skrzypek.
A kiedy byśmy takiego związku nie szukali?
♦️ 1. jeśli tę kuriozalną, dętą sprawę prowadziłby uczciwy, apolityczny prokurator, a nie obłąkana hejterka, znana z fanatycznego, politycznego zaangażowania i z nienawiści do środowiska pani Skrzypek
♦️ 2. jeśli świadkowi nie odebranoby pełnomocnika, gdyż samo to świadczy o złych intencjach prokuratora i o tym, że w trakcie przesłuchania, prokurator chciał zrobić coś, o czym wiedział, że adwokat na to nie pozwoli. A przecież w przesłuchaniu brało udział jeszcze dwóch wrogich świadkowi, a sprzymierzonych z prokuraturą, adwokatów!
♦️ 3. jeśli przesłuchanie zostałoby nagrane, a zapis filmowy publicznie udostępniony, co pozwoliłoby stwierdzić, że świadkowi nie grożono, nie szantażowano go, nie wywierano nacisków, nie stosowano metod mających powodować strach czy stres

Ale sprawy teraz wyglądają tak jak wyglądają i dlatego każdy uczciwy oraz rozumny człowiek widzi ścisły związek pomiędzy działaniem reżimowej prokuratury a śmiercią starszego, schorowanego człowieka. Którego ta prokuratura postanowiła przemielić w swoich trybach, by zaszkodzić głównemu wrogowi reżimu - prezesowi PiS...

@nie wczoraj takie rzeczy wklejałeś, dzisiaj się od tego odcinasz twardogłowy pisuarze ?? Weź ty czytaj co Ci mocodawcy z Moskwy wysyłają xD

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

wcześniej twierdzisz że był mord polityczny

jeszcze raz, gdzie tak napisałem kłamliwa szujo?

Opublikowano
28 minut temu, nie napisał(a):

a dla kogo niby? tak samo jak to, że zabił ja kaczyński jest narracją dla drugiej strony

Nie kompromituj się twardogłowy elektoracie jak cię nazwał gość którego tekst tu wkleiłeś. Wyraźnie powiedział że teza o śmierci na skutek przesłuchania to jest dla twardogłowych. Wklejasz tu brednie których nie czytasz zbądź nie rozumiesz a którymi się kompromitujesz. Bo przecież Kurski kiedyś wyraźnie nazwał was wyborców pisu ciemnym ludem który wszystko kupi. Oni za takich was mają i ty jesteś tego dowodem. Łykasz wszystko o ci podeślą i bezmyślnie tu wklejasz.

Teza że załatwili ja ludzie z pisu była wymyślana aby ośmieszyć teorię o śmierci na skutek przesłuchania obie są tak samo nie realistyczne. Rodzina zmarłej odcięła się od waszego tańca na jej trumnie i musicie zmieniać narracje. Ciekawe jeszcze co ona tam na zeznawała i czy prawdą jest że mówiła, że Jarek podpisy jej sfałszował. 

Z innej beczki wdowa po Najmrockim zapowiada pozew dla Nowogrodzkiego za tę słynną książkę którą napisał pod pseudonimem.

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Masz wyżej kłamliwa szujo ...

typowy zakłamany po-łgłówek

jasnym jest, że przesłuchanie (zwłaszcza stalinowskie) mogło wywołać ogromny stres, który mógł być jedną ze składowych śmierci, bo takie przypadki się zdarzają 

nie dziwię się, że dla ciebie to jest jednoznaczne z zabiciem kogoś ze wzglądów politycznych

• Haha 1