Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, jacek1296 napisał(a):

I po co się odzywasz i kompromitujesz? Wiesz, kto to "moher"?

Ja "moherem", a tym bardziej "meherem" nie zostanę nigdy.

Pisałeś o meherach i o zus-ie, czyli de facto o emerytach tak to można zrozumieć. 

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

No i tak może być, ale w razie czego spadna na Polskę A? 🤭

choc raz masz racje.. u was nic nie ma .

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Na kupe gnoju na podwórku. Może porządek jakiś tam będzie bo pierdolnik niesamowity jak to na galicyjskiej wsi. Nie na darmo nazywanej kiedyś golicją i głodomorią.

a ty skad jestes to popatrze jak u was jest .

masz odwage sie przyznac  z jakiej gminy pochodzisz ..

na takim pytaniu sie konczy rozmowa z takimi asami- a pozniej jeden z drugim butelki walajace sie w krzakach pod plotem albo rozwalone palety na kupie.

masz dzieci ?? juz uciekly do polski a ?? zostal ktos u was wyksztalcony ?? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, jacus napisał(a):

no dostaniemy bombki atomowe 😂..co najwyzej jak japonczycy..

masz rację, tylko głupki uwierzą że dostaną do dyspozycji od innych to czego sami by innym na pewno nie dali

nawet takie oszołomy jak pisowcy gdyby Polska miała własne atomówki Ukraińcom by nie dały do ręki
chociaż może i dobrze że nie było szansy się przekonać czy mam rację

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

choc raz masz racje.. u was nic nie ma .

Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie, co robi ta kupa gnoju przy oknie?🤭😁 Intelektualista się znalazł.

Opublikowano
19 minut temu, Wpaw napisał(a):

Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie, co robi ta kupa gnoju przy oknie?🤭😁 Intelektualista się znalazł.

Nie może zasnąć jak nie czuje swoiskich zapachów. Burżuj z Polski A.🤦‍♂️

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, dysydent napisał(a):

pierwsza że jest możliwa wojna konwencjonalna z państwem nuklearnym

A także udowodniło to że nigdy takiej wojny nie wygrasz bo w ostateczności użyją tych atomówek . Do tej pory ukraińcy to zrobili tyle szkód kacapom że katalończycy czy IRA więcej szkud zrobiła podczas zamachów niż uryńcy  a jak by dokładnie policzyć ile banderowcy spalili w PL fabryk i firm to moze nawet mamy większe straty materialne niz kacapy. Ta Panczenko banderenko to dobre ziółko , dała sygnał że może się palic i sie pali a jak się przyjrzeć dokładniej z kim współpracuje przez dobrze znane fundacje jak "otwarty dialog" czy "otwarte dzieło " to współpracuje za taka agenturą jak małżeństwo  Ludomiły Kozłowskiej z Bartoszem Kramkiem ( ściganym za handel bronią ) - kto dzis pamięta że protestowali podczas oszołomstwa KODziarskiego w PL ale to były pierwsze jaskółki działalności agenturalnej banderowców , plus agenci w polityce i robi sie nie wesoło . Azow też przyjechał i jakoś bezgłośnie w mediach a kto pamięta jak kacapskie "wilki" chciały przejechac przez Polskę to aj waj gwałcą i nie wolno , ale jak przyjeżdża nazistowski Azow do Wrocławia ( uznany na ukrainie za oddział zbrodniczy ) to nikt nie widział problemu , Jak żebrak na żebrze kasy to tez podpisze pokój i znów do PL przy będą z okopów następni agenci uryny ale ci juz będą siłowi .

Edytowane przez marks50
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, marks50 napisał(a):

Azow też przyjechał i jakoś bezgłośnie w mediach a kto pamięta jak kacapskie "wilki" chciały przejechac przez Polskę to aj waj gwałcą i nie wolno , ale jak przyjeżdża nazistowski Azow do Wrocławia ( uznany na ukrainie za oddział zbrodniczy ) to nikt nie widział problemu , Jak żebrak na żebrze kasy to tez podpisze pokój i znów do PL przy będą z okopów następni agenci uryny ale ci juz będą siłowi .

Łoj łoj a to wróg naszego wroga już naszym przyjacielem nie jest? 🤣

Opublikowano
20 minut temu, Wpaw napisał(a):

najsmieszniejsze jest to ze wy myslicie ze to sa okna mojego domu 😂.

to sa okna  dawnej obory ,kury i koty w niej urzeduja obecnie 🤣

az nie chce mysles jakie macie domy jesli myslicie ze tak dom wyglada 😂

i temu wstyd podac nawet nazwe gminy.. 

dysydent -jaki zasieg zniszczenia ma taka bomba atomowa ktora maj obecnie na stanie ?? ile km burzy bydynki,ile ludzie gina a ile choruja ?? od  45 to chyba wzroslo troche ??

engels - nie smierdz tu znowu . 

i nie klam jak twoi mocodawcy-kramka juz dawno nikt nie sciga 

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

wróg naszego wroga już naszym przyjacielem nie jes

nigdy banderowiec nie jest przyjacielem i nie będzie , i jak tam potępisz ten zbrodniczy banderland i uznasz że banderyzm to zbrodnicza ideologia czy nadal przez gardło ci to nie przejdzie ???? 

Opublikowano

engles - twoje madrosci to moze na twojej ukrainskiej wsi na kims robia wrazenie..

sprawdziles  od ilu lat udajecie polakow ??

konfederackie klamstwa ..

W odniesieniu do poniższej wypowiedzi Pana Marszałka

informujemy, że w przypadku zabójstw, podejrzani cudzoziemcy, a więc osoby, którym przedstawiono zarzuty z art. 148 kk., stanowią niewielki procent. Poniżej przekazujemy kompleksowe dane: 2020 r. - łącznie 564 podejrzanych (w tym 35 cudzoziemców), 2021 r. - łącznie 557 podejrzanych (w tym 43 cudzoziemców), 2022 r. - łącznie 483 podejrzanych (w tym 29 cudzoziemców), 2023 r. - łącznie 494 podejrzanych (w tym 40 cudzoziemców), 2024 r. - łącznie 452 podejrzanych (w tym 32 cudzoziemców). 2025 r. (styczeń-luty) - łącznie 65 podejrzanych (w tym 2 cudzoziemców).

https://www.onet.pl/informacje/onetlublin/scisle-tajny-proces-w-sprawie-operacji-cba-i-krewnego-przemyslawa-czarnka/efkslz1,79cfc278

Opublikowano
1 minutę temu, marks50 napisał(a):

i jak tam potępisz ten zbrodniczy banderland i uznasz że banderyzm to zbrodnicza ideologia czy nadal przez gardło ci to nie przejdzie ???? 

Jeśli wciąż dla Ciebie jestem banderowcem, to nie potępię bo przez gardło mi to nie przejdzie. Ale jeśli jest szansa że psychika Ci nie siądzie to potępiam.🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, marks50 napisał(a):

Ta Panczenko

nie wiem
warto szukać kto zacz?

ukry nie potrafili się z komuny otrząsnąć nawet bardziej niż kacapy i to jest główna przyczyna tej wojny bo gdy w końcu majdanem odreagowali to z kolei aż za bardzo... nie wiem czy to pisać tutaj czy nie?
może kiedy indziej
Po tym co nawyczyniały bojówki pomajdanowe na ruskojęzycznym wschodzie Ukrainy ta wojna już wtedy była nieuchronna jeśli rosja stała się krajem faszystowsko kleptokratycznym to putinowi była potrzebna aby utrzymać władzę no i wziąć rewanż za masakry na terenach które nadal są jeszcze ukraińskie a ukrom panika nie pozwoliła nawet pomyśleć o negocjowaniu z kacapami jeszcze z podpompowanym tłem historycznym wielkiego głodu.

Problem w tym że sam putin nie spodziewał się że to się tak rozkręci i co prawda "pełnoskalowa" to ta wojna tam nigdy nie była i nie jest ale z pokazu siły zamieniła się w rzeź bo kacapy nie docenili potęgi strachu u przeciwnika

a ze jankesom poligony na testowanie nowych broni się pokończyły to ... i tu z kolei jankesi nie spodziewali się że Ukraina aż tak dobrze sobie z kacpami poradzi a i jeszcze swoje zabawki zacznie klepać co nikt nigdy na wojnie takich nie używał i teraz i kacapy w kropce bo już wiedzą że historycznie n przyszłość sobie nas/ali w wizerunek i wroga najgorszego jaki może być wykreowali a jankesi wpadli wpanikę bo wyścig zbrojeń na Ukrainie zaczyna żyć własnym życiem i na pewnych płaszczyznach już prześcignął jankeskie

czy metoda Bidena czy Trumpa na zduszenie tego pożaru lepsza?
ot tyle pisaniny aby jedyną konkluzją było tylko kolejne pytanie

póki co Trumpowi jeszcze gorzej idzie jak Bidenowi

55 minut temu, mirro napisał(a):

Łoj łoj a to wróg naszego wroga już naszym przyjacielem nie jest? 🤣

gaszenie pożaru wysadzeniem wodnej zapory jeśli się poniżej zapory mieszkało bywa jeszcze gorszym pomysłem niż zostawienie niech się samo dopali bo takie jednych wrogów drugimi dobijanie może się skończyć tym że czego ogień nie dopalił to woda zabierze

czas najwyższy i tych kacapów i ukrów i xujnię zagonić na wykład z pytaniem - długo będziemy jeszcze takimi durniami że nas jakieś wyrzutki za bajurę będą rozgrywać?

(dlaczego mi "bajurę" słownik każe przez otwarte pisać? wszak się na bajoro odmienia)

W dniu 7.03.2025 o 16:38, DTaras napisał(a):

Dopóki jest tak, że nie napychają tego sprzętu ludźmi - a nie za bardzo to im idzie - możesz być spokojny... Jednakowoż sekretarz NSDAPu coś o gospodarce jako wniosek z wojny wymodził.

poprawiałeś co w tym poscie?
bo mi wyskoczyło że mnie dopiero co cytowałeś gdy post z piątku czyli sprzed czterech dni

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

a masz dostęp do zaworu od ruskiej strony?
bo trzeba wszystkie zawory pozamykać by zgasło

Trump zaczął wysysać ten tlen od ukraińskiej i jak na mój rozum to tylko wyjdzie mu przeciąg

nam pozostaje tylko próbować kombinować by ten przeciąg nie poszedł nam w pysk a jemu

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał(a):

Myślę że z w,ujem, sądząc po ,,merytorycznych" farmazonach jakie tu wstawia.

O widzę jeszcze trzyma wczorajsza orka. Dawno się tak nie ośmieszyłeś i Musk cię zaorał. 

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak skończy się wojenka to będzie jeszcze większy problem z banderowską mafią w PL. 

Mafia to będzie pikuś.  Pomyśl raczej o milionach uchodźców. Którzy będą uciekać przed ruskim mirem. No ale przecież chcecie zakończenia pomocy dla UA a co za tym idzie opanowania tego kraju przez RU i końca wojny.

Opublikowano
46 minut temu, mirro napisał(a):

psychika Ci nie siądzie to potępiam

I o to chodzi by nigdy nawet nie sugerować że w banderyzmie jest choć trochę dobroci bo nigdy nie było , tylko bestalstwo i mordy . Ten rozdział dla własnego dobra powinni ukraińce już dawno zamknąć a niestety go rozwijaja i jaki by nie był koniec wojny to nie będą z tym swoim banderyzmem mogli nawet z nami za bardzo handlować jako promotorzy zbrodni ludzkości . 

Tak więc przepraszam że myślałem  że jesteś banderowcem bo się myliłem , bo żaden banderowiec nigdy banderyzmu nie potępia , może przysięgać na matkę , na dzieci i skłamać ale nie może powiedzieć  wprost źle o banderlandzie .

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

No ale przecież chcecie zakończenia pomocy dla UA a co za tym idzie opanowania tego kraju przez RU i końca wojny.

a masz czym pomóc tej Ukrainie aby z ruskimi nie przegrała? czy tylko tak jak ten Sikorski chcesz jankeskimi możliwościami zarządzać?
no jakoś tak się porobiło że jankesi znudzili się tą piaskownicą i zabierają swoje zabawki
siłą argumentu chcesz ich przymusić by zostali?

Shrekiem Cię poszczują  co pytał - "a masz jakieś wsparcie?" i jeszcze bilety za kabaret skasują

my to sobie możemy już teraz
zwłaszcza że nadal rządzą nami debile którzy do takiego stanu nas doprowadzili

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał(a):

a masz czym pomóc tej Ukrainie aby z ruskimi nie przegrała?

8 minut temu, dysydent napisał(a):

siłą argumentu chcesz ich przymusić by zostali?

Oczywiście że ma,  ,,merytorycznymi " argumentami pomoże, podobnie jak ujnia rezolucjami i dyrektywami.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-pierwsze-spotkanie-od-awantury-ruszyly-rozmowy-w-arabii-saud,nId,7928415#google_vignette

Dalej żebrak lata po świecie i szuka "tlenu" ale nie rozumie że igra z ogniem bo dziś u arabów japiszony na pewno dadzą mniej niż jeszcze miał żebrak w USA . Ewidentnie nie zależy mu na zakończeniu wojny a na dej dej .

Zobaczymy jaka bedzie odpowiedz kacapów na ten atak na moskwę bo zawsze był to i teraz ukraińce dostana łomot , jak zwykle , znów w naszych mediach będzie jacy "łuni biedni " bo kacap atakuje i nikt nie bedzie zwracał uwagi że ukraińcy dronami zaatakowali cywili tylko że putler zbombardował cel wojskowy - nie wiem czasem czy te obrzydliwe media nie sa bardziej winne niż upaińcy i kacapy razem wzięte.

• Thanks 1