Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, witejus napisał(a):

Ciekaw jestem co ma przykryć ta szopka z Mateckim.

nieudolne wystąpienie Tuska z sprawie bezpieczeństwa i obronnosci, nawet z KO po nim jadą

Opublikowano (edytowane)

dzięki za pamięć @nie
krótkie było; obejrzałem
nie dalej jak dziś sam napisałem coś takiego

7 godzin temu, dysydent napisał(a):

to już nie jest PR, to zastraszanie, pokaz siły

jak i odkąd pamiętam funkcjonariuszy państwowych nazywam siepacze

skończy się wojna na Ukrainie i do swoich bab chłopaki z frontu pozjeźdżają to bokiem wyjdzie państwowym oprychom niejedna podobna akcja która naprawdę będzie uzasadniona i wtedy zobaczymy czy jaki buc o przerośniętym ego pochwali się jakim filmidłem jak ich ze trzech nieuzbrojonych na trzydziestu siepaczy rozwaliło gołymi rękami i jeszcze uciekli i nawet nie wiadomo kto

trafią na swoich, trafią i wtedy zobaczymy jakie gieroje
z resztą te sqrwiele wiedzą kiedy można sobie pofilmować a kiedy wcale nie wchodzić a z daleka ostrzec by jakieś inne prawdziwe bandziory sobie normalnie uciekły aby nie było szans na konfrontację

p.s.
Ten Stanowski wciska XTB
zalecam uważać na tych cwaniaczków ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

p.s.
Ten Stanowski wciska XTB
zalecam uważać na tych cwaniaczków ;)

Ten jego kanał Zero to PiSowska odnoga ... Zresztą, ten człowiek uciekał przed El MatoKlepakiem Najmanem xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)

co wcale nie znaczy że przynajmniej czasem nie może mieć racji

w.g mnie tym razem ma

jak by mi granat huknął w korytarzu to bym nie wnikał kto wrzucił a walił w łeb jak leci i czym mam i rzeczywiście który by mnie w końcu musiał zastrzelić

najpierw ostrzegli granatem a później dopiero weszli całe piętro wyżej
widać że pod film dla głupków cała ta akcja i pod nic innego

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ten jego kanał Zero to PiSowska odnoga

życie peowca jest proste, jak ktoś nie liże d*py tuska to jest pisowski

masz pojęcie jak o wszystkim :D 

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

życie peowca jest proste, jak ktoś nie liże d*py tuska to jest pisowski

masz pojęcie jak o wszystkim :D 

Widać że PiSowski przygłup taki jak ty wkleja jego filmiki i już wiadomo kto to finansuje xD

Opublikowano
11 minut temu, witejus napisał(a):

Cyrk dla takich typu hubertus

Ręce opadają, u nas gość zabił dziecko na rowerze mały jechał, tamten w niego wjechał zabił na miejscu nawet prawa jazdy mu nie zabrali, ojciec dziecka się powiesił...  

Resztę sobie sam dopowiedzieć możesz, mnie mogą  stąd wyrzucić za te słowa... 

Opublikowano

A jak poszedł Tłusk na wojne 

Grały jemu bunkry zbrojne 

grały jemu niemcy złote 

na kasiorę na ochotę 

A jak poszedł Stach na boje

Zaszumiały leśne zdroje 

Zaszumiało kłosów pole 

Na kredyty na niedolę 

Szumią orły chorągwiane 

Skrzypi kędyś krzyż wioskowy

Stach śmiertelna dostał rane 

Tłusk z bunkru wychodzi zdrowy 

A jak wjeżdżał w branderburskie bramy 

Wyszła naprzeciw Ula fon herbu szramy

I zabrzmaiły wszystkie dzwony 

Na słońca Peru strony 

A jak chłopu dół kopali 

zaszumiały drzewa w dali 

I dzwonili ot te biurwy KRUSowe 

obniżyliśmy zasiłki pogrzebowe .

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, witejus napisał(a):

Tu akurat przegiąłeś

autentyczny obiektywizm zawsze ma najwyższy współczynnik ryzyka pomyłki ;)

tak że jeśli mam coś tylko domniemywać bo brak dowodów to etyka zaleca na korzyść pacjenta xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ręce opadają, u nas gość zabił dziecko na rowerze mały jechał, tamten w niego wjechał zabił na miejscu nawet prawa jazdy mu nie zabrali, ojciec dziecka się powiesił...  

Resztę sobie sam dopowiedzieć możesz, mnie mogą  stąd wyrzucić za te słowa... 

Sąd. Oskarżony zwraca się do sędziego per „Wysoka Sprawiedliwości”, co w końcu tegoż sędziego irytuje:

– Tu nie ma sprawiedliwości! Tu jest sąd!

Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ręce opadają, u nas gość zabił dziecko na rowerze mały jechał, tamten w niego wjechał zabił na miejscu nawet prawa jazdy mu nie zabrali, ojciec dziecka się powiesił

...nie będę dyskutował...ale nie zawsze wszystko jest tak proste...

Myśle że na podstawie jakichś ...badań taki wyrok...

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Sąd. Oskarżony zwraca się do sędziego per „Wysoka Sprawiedliwości”, co w końcu tegoż sędziego irytuje:

– Tu nie ma sprawiedliwości! Tu jest sąd!

Dokładnie 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nie będę dyskutował...ale nie zawsze wszystko jest tak proste...

Myśle że na podstawie jakichś ...badań taki wyrok...

To było w biały dzień ciepło było dużo ludzi na drodze na wsi, tamten ponoć stracił przytomność za kółkiem. Nie ma o czym dyskutować nie jesteśmy równi wobec prawa.

Opublikowano (edytowane)

a na podstawie jakich

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

badań taki wyrok

że inny magnacik został pozostawiony na wolności; mało tego - pozwolono mu zwiać do Emiratów czy gdzieś tam gdzie do dzisiaj bezkarnie se żyje gdy bezsprzecznie on spowodował wypadek na autostradzie? a bezsprzecznie bo filmy są nie pozostawiające żadnych wątpliwosci

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, Wpaw napisał(a):

u nas gość zabił dziecko na rowerze mały jechał,

Tak jest w państwie z dykty , wczoraj tez wyrok zapadł w sprawie Gerzdorf ( ta niezależna sędzina ze świeczka do brandzlowania ) jechała z mężem i byli świadkami wypadku motocyklisty ( pomijam udział)   no i jak przystało na prawych ludzi z poparcia POmiotu uciekli , sprawa trwa lat trochę ale kuriozalny był wynik , bo to że nie uddzielili pomocy Bodnar uznał za niezasadne bo pacjent i tak zginął więc pomoc nic by tu nie dała więc nie poniosą konsekwencji że uciekli i nie udzielili pomocy - tak u...ele kaszlą . Taka właśnie mentalność maja Bodnarowy czy Banderowcy aż się człowiek myli .

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Wpaw napisał(a):

Dokładnie 

To było w biały dzień ciepło było dużo ludzi na drodze na wsi, tamten ponoć stracił przytomność za kółkiem. Nie ma o czym dyskutować nie jesteśmy równi wobec prawa.

Znaczy wiesz...to że doszło do tragedii i ktoras strona bardzo doświadczona...no to jeszcze nie stanowi o winie...

Nie bronię, ale ...różnie to jest...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

że inny magnacik został pozostawiony na wolności; mało tego - pozwolono mu zwiać do Emiratów czy gdzieś tam gdzie do dzisiaj bezkarnie se żyje gdy bezsprzecznie on spowodował wypadek na autostradzie?

I co pan z tym zrobisz ?? Nic pan nie zrobisz ... A jak zaczniesz się za bardzo interesować to jeszcze możesz sobie problemów narobić ... Bo to zaraz jakaś inspekcja albo panowie w niebieskich mundurkach będą mieć do Ciebie jakiś problem ...

2 minuty temu, marks50 napisał(a):

. Taka właśnie mentalność maja Bodnarowy czy Banderowcy aż się człowiek myli .

Tak jest za każdej władzy, nie ważne kto w tym kraju rządzi ... Becia też niewinna ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

a na podstawie jakich

że inny magnacik został pozostawiony na wolności; mało tego - pozwolono mu zwiać do Emiratów czy gdzieś tam gdzie do dzisiaj bezkarnie se żyje gdy bezsprzecznie on spowodował wypadek na autostradzie? a bezsprzecznie bo filmy są nie pozostawiające żadnych wątpliwosci

No nie znam tu tych okoliczności, ale nie zawsze poszkodowany nie winny.

5 minut temu, dysydent napisał(a):

a na podstawie jakich

Biegłych, jak wątpliwości...