Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, witejus napisał(a):

Pod przewodem Tuska i platformy znakiem, Polska będzie niczym a polak żebrakiem.

A pod czyim przywództwem Polska coś znaczyła?

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Gierka🤣

No sam widzisz że kto by nie rządził to nas traktują jak kraj trzeciego świata. 

Opublikowano (edytowane)

Niech traktują jak chcą, jesteśmy Polakami

Poradzimy sobie 

Wystarczy że przestaną niszczyć resztki polskiego przemysłu 

Blokować inwestycje

Oddawać biznesy Niemcom

Jak by tu huberciki się nie gimnastykowały ze swoją propaganda to  wyniki państwowych spółek były o niebo lepsze przed przejęciem sterów przez bandę Tuska 

Zresztą widać na AF mentalność ludzi którzy są za rudym 

Bronia oszustów handlarzy samochodów z gwarancją do bramy ,wszelakie  fundacje maszynki do dojenie naiwnych ludzi , 

mafie paliwowe i wszystko co daje łatwy pieniądz 

12 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

nawet mądrze zaczepić siusku nie potrafisz.

Ty nic nie potrafisz oprócz śmiania się nie wiadomo z czego 

Będziesz facetów za siusiaki łapał to nie zawsze się skończy na pokaleczonych rączkach 😂😂😂

Edytowane przez pawel885
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, pawel885 napisał(a):

Bronia oszustów handlarzy samochodów z gwarancją do bramy ,wszelakie  fundacje m

Będziesz facetów za siusiaki łapał to nie zawsze się skończy na pokaleczonych rączkach 😂😂😂

Ale się siusiumajtek rozmarzył...😆 

Dla ciebie wszystko co nie państwowe to oszusty...i wyzyskiwacze...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Europa przez ostatnie 10 lat zajmowała się prawami LGBT, emisją dwutlenku węgla i cenzurą. Zamiast sprzeciwiać się Putinowi to finansowali wojne na Ukrainie kupując gaz, surowce i rope.

Teraz jak w USA zmienił się prezydent to labogalaboga jesteśmy nadzy.

Kaczyńskiw 2010 mówił w parlamencie do posłów PO że Ruscy zaatakują Ukraine i trzeba coś robić to Tusk i Sikorski rechotali. Tusk powiedział ze z Rosją trzeba rozmawiać. A teraz PIS prorosyjski.

Kto wrzuca takie obrazki po prostu nie ma zielonego pojęcia o polityce i o tym co się dzieje.

A sprawy potoczą się tak- Trump zmusi do pokoju bo europa nic nie znaczy, USA,  Niemcy i Francuzi będą odbudowywać Ukraine i robić na tym biznes, naprawią Nord Stream(Już ogłoszono przetarg) a Polska skończy jak zwykle z niczym. 

Polcam swój post dla przypomnienia za jakiś rok.(Zrobie zrzut ekranu i wrzuce go pod koniec roku).

do końca roku tego tematu nie zamkną i będziesz mógł zacytować tak jak ja w tej chwili, a nawet i z zamkniętych tematów można posta podlinkować klikając prawym na górnej linijce posta -"opublikowano **** temu" i dalej jak z każdym innym linkiem jak choćby i z tym Twoim
z opcją -"przywróć wyświetlanie jako odnośnik"
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305094-polityka-okiem-rolnika-2025/?do=findComment&comment=4603597

a tu bezpośrednie podlinkowanie tzn bez klikania w tę opcję

sorry że Ci zapewne dla Ciebie takie oczywistości tłumaczę ale komuś nowemu kto nie zna jeszcze technik AF może się przydać

do przekazu treści posta - nic dodać nic ująć

no niegłupio się robi w temacie, niegłupio

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Przynajmniej idiotycznych teorii nie udowadniam...😆

Ty jeszcze niczego nie udowodniłeś zacznijmy od tego 

A skoro coś udowadniam to mimo że wydaje ci się być idiotyczne to jest udowodnione jak sam przyznałeś 😂😂😂

Edytowane przez pawel885
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, pawel885 napisał(a):

Ty jeszcze niczego nie udowodniłeś zacznijmy od tego 

Ale to ty masz z tym problem...nie ja...😆 

...i może przestań zaśmiecać temat zaczepkami w moim kierunku...

Masz coś do mnie to pisz na priv 

5 minut temu, pawel885 napisał(a):

skoro coś udowadniam to mimo że wydaje ci się być idiotyczne to jest udowodnione jak sam przyznałeś

Fascynujące przemyślenia ...🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
4 minuty temu, pawel885 napisał(a):

A skoro coś udowadniam to mimo że wydaje ci się być idiotyczne to jest udowodnione

o kurczę; jaka fajna sentencja

miło napotkać kogoś kolejnego na tym temacie kto potrafi samodzielnie myśleć i takie fajne łamańce demagogii przez logikę ulepić
no i weź tu miej czelność na kontrargument xD

• Haha 1
Opublikowano
hubertuss napisał:

Zielonego pojęcia o polityce sam nie masz czego przykładem jest Gorbaczow powyżej. 

Oczywiście Europa nie jest bez winy w tej sytuacji ale Trump i ci którzy wciąż działają na rzecz rozpadu unnii jak pis wcale nam nie pomagają a wręcz przeciwnie.

Pis jest dla Putina tak samo pożyteczny jak Trumpczy Orban, Farage i inni tego typu. NATO już w zasadzie nie mamy. Bez USA to jest w zasadzie sparaliżowana instytucja. Teraz tylko rozwalić ujnię i wszystko cacy wyborca pis się cieszy i Putin też.

Prezydenta Kaczyńśkiego może bardziej by słuchali gdyby to nie była tak komiczna prezydentura pełna wpadek dziwnych wydarzeń. Prowadzona do spółki z Jarosławem. To tak jak z dronami i Macierewiczem. Jak mówił o zakupie dronów wszyscy się śmiali bo Macierewicz to chodzący kabaret a potem wojna pokazała, że to jest dobre.

Tego nie można nakupić na zapas i to pokazała wojna w Ukrainie. Na zapas możesz sobie zrobić amunicję krążącą do systemów które masz. Gdyby chodziło o taką amunicję np do langusty to by się nikt nie śmiał. Po wuja Ci dron skoro przeciwnik już pracuje nad rojem i nie dronów z chin a swojej wersji szachida czy lancetów. Przestańcie myśleć o wojnie która już była.

Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-usa-wstrzymuja-pomoc-wojskowa-dla-ukrainy-jest-potwierdzenie,nId,7923939

"Donald Trump wstrzymał wszelką amerykańską pomoc wojskową dla Ukrainy, także w przypadku broni, która zdążyła dotrzeć chociażby do Polski. Potwierdził to przedstawiciel Białego Domu,"

zatem USA poddają Ukrainę rosji bo dokładnie to oznacza ta decyzja

zwrot o 180 stopni z dnia na dzień.

USA jako przyjaciel stały się bardziej niebezpieczne niż jako wróg

• Like 4
Opublikowano
Godzinę temu, witejus napisał(a):

Gierka🤣

sieroty po prl-u stanowia wiekszosc na tym forum..

lumpenproletariat wsi wschodniopolskich do roboty niech sie bierze. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jacus napisał(a):

sieroty po prl-u stanowia wiekszosc na tym forum..

lumpenproletariat wsi wschodniopolskich do roboty niech sie bierze. 

do roboty może poganiać ten kogo stać za nią zapłacić
zamierzasz jakiś biznes na którejś z tych wsi otworzyć że masz czelność nie swoim czasem zarządzać?

no i jako pracodawca nie występuje się już pod anonimowym nickiem po masmediach a jako firma z konkretnego adresu i nr regon, ostatecznie samego nip.
pierw się przdstaw zanim zaczniesz kogoś zatrudniać bo byle obrzępała może sobie coś takiego napisać. :P

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

dobrze sie czujesz ?? 

szukasz roboty ?? od zaraz jest-tylko musisz sie do nas przeniesc...nawet placa lepiej niz najnizsza krajowa. po wynajeciu mieszkania i na zycie wystarczy.

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, jacus napisał(a):

szukasz roboty ?? od zaraz jest-tylko musisz sie do nas przeniesc...nawet placa lepiej niz najnizsza krajowa. po wynajeciu mieszkania i na zycie wystarczy.

napisałem gdziekolwiek że szukam czy uroiło Ci się to w Twojej schizofrenii?

pytanie retoryczne i poczytaj sobie za zaszczyt  ze chcę jeszcze cokolwiek Ci tu odpisywać
schizolu :P

a już poważnie;
potrafisz z raz się odezwać by kogoś nie poniżać czy prowokować?

no i wyrazy współczucia bo schizofrenia to paskudna choroba

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Na zachodzie mają go za co lubić bo rozwalił sowiecki burdel. Rosjanie też go lubili bo dał im wolność i zmiany. Tylko potem putinowska propaganda zrobiła swoje.

A bo nie wytłumaczył Rosjanom po kija im ta wolność to na początku go lubili a że potem im obrzydła, to go znienawidzili.🤣

38 minut temu, dysydent napisał(a):

zatem USA poddają Ukrainę rosji bo dokładnie to oznacza ta decyzja

zwrot o 180 stopni z dnia na dzień.

USA jako przyjaciel stały się bardziej niebezpieczne niż jako wróg

I to jest ten moment kiedy przyroda udowodniła PiSowcom że stawianie na państwowe firmy produkujące uzbrojenie , a dojechanie prywatnych było złym pomysłem. To jest właśnie ten moment kiedy możemy powiedzieć iż nie jesteśmy w stanie nic zrobić, bo nie ma czym.  ( tu jest mi nie do śmiechu)

• Thanks 2
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, mirro napisał(a):

( tu jest mi nie do śmiechu)

a no przestaje być śmiesznie
przynajmniej w tej części świata

no ale sami pozwoliliśmy na rzady idiotów u siebie to czy mamy mieć pretensje do innych że nas tylko naśladują?

to już jest zupełnie inny świat niż jeszcze dwa miesiące temu

no nic; jakoś spróbujemy sobie radzić w tym.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

to już jest zupełnie inny świat niż jeszcze dwa miesiące temu

Jest inny niż przed wczoraj. Jest inny niż 10 lat temu. Ale potrzeby są takie same. Pociski, drony i napalm.

Opublikowano (edytowane)

a z tymi pociskami to ... pisaliśmy o Słowacji a dopiero co temu słowaccy oficjele musieli przez Niemcy latać do rosji bo myśmy mieli jakieś fochy

pierwszy lepszy z brzegu przypadek jaki mi.... a do wieczora bym podobnych nie zdołał tu spisać

może niebawem trzeba mi będzie przez Słowację
pewnie puszczą tylko jak mam się czuć?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał(a):

a z tymi pociskami to ... pisaliśmy o Słowacji a dopiero co temu słowaccy oficjele musieli przez Niemcy latać do rosji bo myśmy mieli jakieś fochy

Jak się polski prywatny dogada ze słowackim, to oficjele mogą dla mnie przez Dubaj latać.🤣