Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, nie napisał(a):

co ukrainy? w jakim kontekście? czy jest duża? czy leży nad morzem? zadaje pytania jakby był ograniczony umysłowo, więc szkoda czasu na odp.; nie tylko tym razem, zauważyłem to już dawno

On mi odpowiadał pierwszą linijką a druga była odrębnym - zapewne też tylko do mnie - pytaniem
ja owo pytanie zrozumiałem jako kontekst przemówienia w Gruzjii, Ty - podejrzewam - jako całego posta, nie

mam nadzieję że trafnie i tym razem rozumuję bo jeśli ma rację i w tym

18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nagle pisiorom sie narracja zmienia i udają że nic takiego nie było...

i usiłujesz się w owej zmienionej narracji zmieścić i Ty to ... no tym razem jeszcze gorzej Ci poszło jak Zełeńskiemu u Trumpa

che- to ostatnie to na bank przejdzie do kanonu synonimów (aż pogrubiłem)xD

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

A to sorry, myślałem że chcesz się bić za tych co uciekli ze swojego kraju.

Ja o tym że Słowak rusa by wpuścił, do siebie bez walki, bo rus posiedzi i kiedyś sam pójdzie.🤣

Opublikowano
20 minut temu, nie napisał(a):

co ukrainy? w jakim kontekście? czy jest duża? czy leży nad morzem? zadaje pytania jakby był ograniczony umysłowo, więc szkoda czasu na odp.; nie tylko tym razem, zauważyłem to już dawno

Boisz się jasno odpowiedzieć?

Prezes jasnego przekazu nie dał?

Tylko jad i wyzwiska potrafisz sam?

Napisz co myślisz o tym co Lech Kaczyński mówił.

Opublikowano
dysydent napisał:

tym razem jeszcze gorzej Ci poszło jak Zełeńskiemu u Trumpa

I śmy się dogadali ja Trump z Zełeńskim też może być. Albo Vans. Bo jak Zełeński palnął że Wanessa musi do Ukrainy podjechać to ten mu na to iż by nie mówić co mają robić. Taka drobna różnica między siuld i must. Ale to chyba się wyjaśnia lapsusy poza kamerami...

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

che- to ostatnie to na bank przejdzie do kanonu synonimów (aż pogrubiłem)

We filmie Al Bundy był dobry tekst

"Ewolucja o tobie zapomniała, ale ja cię tak nie zostawię"

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał(a):

i usiłujesz się w owej zmienionej narracji zmieścić

dlaczego miałbym się w czyjejś narracji chcieć zmieścić? mam rozumieć, że ty tak postępujesz?

Opublikowano
mirro napisał:

Teraz, Desperado napisał(a):

A to sorry, myślałem że chcesz się bić za tych co uciekli ze swojego kraju.

Ja o tym że Słowak rusa by wpuścił, do siebie bez walki, bo rus posiedzi i kiedyś sam pójdzie.🤣

Ale z lodówki wyżre i barek wychleje. To później nawet niema jak po rusku świętować....

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

A nasze by wpuścili niemra i nawet go nie wyganiały, także nie ma się z czego śmiać.

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

dlaczego miałbym się w czyjejś narracji chcieć zmieścić? mam rozumieć, że ty tak postępujesz?

Nie każdemu płacą za pisanie po nocach o politykach...😆

Opublikowano
mirro napisał:

3 minuty temu, dysydent napisał(a):

che- to ostatnie to na bank przejdzie do kanonu synonimów (aż pogrubiłem)

We filmie Al Bundy był dobry tekst

"Ewolucja o tobie zapomniała, ale ja cię tak nie zostawię"

Aaaaa to jest dobre na punkt nauczania z młodymi...

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

dlaczego miałbym się w czyjejś narracji chcieć zmieścić?

Ciągle się mieścisz w narracji, tej ruskiej, ile tam wam płacą, 3,50 od posta tak jak mówili w Polsacie czy była jakaś podwyżka dla ruskich trolli ?? xD 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał(a):

I śmy się dogadali ja Trump z Zełeńskim też może być. Albo Vans. Bo jak Zełeński palnął że Wanessa musi do Ukrainy podjechać to ten mu na to iż by nie mówić co mają robić. Taka drobna różnica między siuld i must. Ale to chyba się wyjaśnia lapsusy poza kamerami...

z bucami w dyskusje sie nie powinno zadawać i to jeszcze na ich terenie i przed ich kamerami i jednak sporo mądrości jest w powiedzonku tego Francuza sprzed lat - "przegapić okazję na milczenie"

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

No zrobił jak by nie patrzeć w polskiej polityce został premierem i to drugi raz a i w międzynarodowej póki co z Polski nikt ważniejszych funkcji nie pełnił jak byś tu nie zaklinał rzeczywistości to tak jest.

Tak jest 

Zgadza się ...

Tylko jedna rzecz mi nie pasuje 

Powinien pracować w ambasadzie Niemiec w Polsce a nie w rządzie 😅

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Boisz się jasno odpowiedzieć?

"jasno"  :D pasuje?

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Prezes jasnego przekazu nie dał?

napisz do niego, to może ci da? może był zajęty i zapomniał ci wysłać? :D 

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tylko jad i wyzwiska potrafisz sam?

faryzeusz się odezwał

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Napisz co myślisz o tym co Lech Kaczyński mówił

jakiej formy literackiej mam użyć? 

• Confused 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

"jasno"  :D pasuje?

napisz do niego, to może ci da? może był zajęty i zapomniał ci wysłać? :D 

faryzeusz się odezwał

jakiej formy literackiej mam użyć? 

Czyli nadal nie wiesz...😆

Się zagonili sami w kozi róg .

Nie potrafi jednoznacznie odpowiedzieć na proste pytanie...

Ale jaja....😆

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Ale jaja....😆

On sobie po prostu posty nabija, 10 bez odpowiedzi razy 3,50 i już jest 35zl xD 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

On sobie po prostu posty nabija, 10 bez odpowiedzi razy 3,50 i już jest 35zl xD 

Być może.....😆 

...a gdzie się @Ulman podział?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, nie napisał(a):

noż qwa
ten @jacus jakieś kursa wam udziela czy co?
tak szczeniackiego poziomu riposty - liczyłem - że tylko po Nim się mogę spodziewać

a przecież Ciebie nie atakowałem a wręcz próbowałem wyjaśnić jawnie opatrzne Twe zrozumienie pafnucowgo posta,czy bardziej - niezrozumienie opatrzne

zatem kwestionujesz słuszność obaw Prezydenta Kaczyńskiego z gruzińskiego przemówienia?
że już nie będę cytował bo większość o ile nie każdy w Polsce je zna a Ty na pewno

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Czyli nadal nie wiesz...😆

Się zagonili sami w kozi róg .

Ale jaja....😆

przestań robić z siebie głupka większego niż jesteś

jeśli, chcesz, żeby ktoś ci rzeczowo odpowiedział, to najpierw naucz się zadawać precyzyjne pytania

w przeciwnym razie będziesz traktowany tak jak na to zasługujesz