Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

tysiące czarnych będziesz uciekał przed nimi .

Phiiii, już ze dwadzieacia lat u nas we wsi są i nikt nie uciekał...

Ty to musi z Polski a że taki bojący...

Opublikowano
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

W tej porze co dziś, jak znowu o Hołowni bedziesz śnił, to napiszę...może...😂

..ale jaja...😆

i po co ci to było? znowu zrobiłeś z siebie idiotę :D 

wyśmiewasz @galan99 a poziomem intelektualnym nie dorastasz mu do pięt

• Like 1
Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

i po co ci to było? znowu zrobiłeś z siebie idiotę :D 

wyśmiewasz @galan99 a poziomem intelektualnym nie dorastasz mu do pięt

No wiadomo...nikt do waszego poziomu nie dorasta....😂😆

...oj i jak to mnie cieszy...dobre i to...😂😆😂

Opublikowano

Ma horyzoncie pojawił się nowy plan jak poradzić sobie z " inżynierami" by niemcy mogli ich wysyłać do Polski a za to Tłusk nie beknął . Wszystkim inżynierom będą dawać obywatelstwo ukraińskie i tym samym będą mogli jak reszta hołoty siedzzieć w Polsce :) .

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

wiatr od wschodu zle na swirow dziala..

10 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież od dawna wiadomo, że tam bieda i ubóstwo, tylko jakiś jeden myśli inaczej ...

rogi ci zaczely do mozgu wrastac ??  czy jestes w stanie psychicznym jak przed rozwodem ??

5 godzin temu, racyl napisał(a):

Myślisz, że ten prokurator jest tak głupi i nie wprowadził zawiadomienia do systemu po tym jak zawiadamiający pochwalił się publicznie o złożeniu zawiadomienia ?.

Bądźmy poważni jeśli chcieli odnieść skutek tego zawiadomienia to musieli wprowadzić to do systemu a tym bardziej w świetle kamer.

Oni żadnego śledztwa pod stołem nie potrzebowali bo wszystko jest widoczne przez każdego obywatela który chcę zauważyć nieprawidłowości

Przekaz publiczny  jest taki że coś jakąś prywatę chciał prokurator zrobić

Ta firma żarówki czy halogeny 24m wytrzymują

https://allegro.pl/listing?string=ledlumen

jest dokladnie tak jak pisze-byl tak glupi.

pis-owski prokurator dostosowal sie do pis-owskich wyborcow..

3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

pięknie Sikorski wczoraj zaorany w Polsacie , zapytany o imigrantów czy przyjmiemy , a on śmiechem powiedział to my mamy nadwyżkę Ukraińców , i nie bd przyjmować .......... na to redaktor    powiedział poproszę o materiał  ........

a tam Schultz wypowiedział ze Tuskiem się dogadał  ze przyjmiemy ciapatych  ................... 

Sikorski ................. eeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaa tym zajmuje sie MSZ i nie wiem ich należy zapytać 🤣

trzeba ruchać wyborców 😆

jako debil nawet niepotrafisz sprawdzic z ktorego roku jest zdjecie..

3 godziny temu, DTaras napisał(a):

Jako, że naziści to byli socjaldemokraci czyli ostatnio popularni lewacy a to atut prezydenta być wszystkich Polaków too... pasuje.

???? bez czapki dzisaj chodziles ??

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

chi
popaprańce rzeczywiście zawiesili prokuratora który "miał czelność" zająć się zgłoszeniem jakie jedno z wielu co przecież jest każdego prokuratora psim obowiązkiem zająć się każdym zgłoszeniem o dużo mniejszej wagi oskarżeń niż zamach stanu i nawet jeśli takowe odrzuci to musi wykazać dlaczego
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/prokurator-od-zamachu-stanu-zawieszony-krzysztof-parchimowicz-zlamal-wszelkie-zasady/6z1xy9t

no to przyjmijcie do wiadomości szanowne popaprańce - coraz większa część Polaków dochodzi do wniosku że inaczej jak siłą i z wami się nie da

a ja myślałem że tylko pisdzielce mogą ułatwić różnej maści zamordystom dopchać się władzy w przyzwoleniu społecznym

przeczytaj artykul ktory sam podales....

znowu odlatujesz ?? za czesto ci sie to ostatnio zdarza.

2 godziny temu, dysydent napisał(a):

no i czego usiłujesz bronić?

kij z prokuratorem bo o oskarżenie tu chodzi a nie tego czy innego siepacza państwowego

a sprawie ukręcono łeb i to odgórnie czyli przez obecnie rządzących i to jest po za jakąkolwiek watpliwością

zanim cos napiszesz to zapoznaj sie ze sprawa.

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

NO nie miało o co ty jeszcze tu walczysz? Tłumaczyłem, Ostrowski wszczął sobie śledztwo na podstawie doniesienia które przyniósł od kumpla którego nigdzie nie zarejestrował i które było nie oficjalnym. Na podstawie tego prywatnego śledztwa przesłuchał 9 osób czym złamał prawo. Jak wyszło, że złamał prawo i śledztwo nie ma żadnej mocy prawnej i przesłuchał te 89 osób bezprawnie to dopiero wczoraj zarejestrował oficjalnie doniesienie od Święczkowskiego czym potwierdził, ze wcześniej łamał prawo. Koniec i kropka. Chłop sam się pozamiatał.

Tak sobie powtarzaj dalej . Wyroki nie drukowane, prokuratura przejęta itp i nie ma żadnej sprawy i łamania prawa a tym bardziej numerów tych spraw 😄

6 minut temu, jacus napisał(a):

pis-owski prokurator dostosowal sie do pis-owskich wyborcow..

To co dopiero powiedzieć o PO-wskich wyborcach którzy umwierzyli że nie zbudują im cpk na ich działkach a po wyborach ich kompletnie olano  i inwestycja idzie dalej . Ilu to PO-owskich polityków jeżdziło po wsiach na których będzie cpk i obiecywało że żadnego lotniska nie będzie 😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przeliczałem to, na obecnych zasadach wychodzi mniej niż w 2023 ... Tam pierwsze 4000kWh miałeś taniej, ale potem było bardzo drogo ...

ty tak serio ? liczenie musi być twoja mocna strona 

https://wyborcza.biz/biznes/7,179190,31660222,restaurator-przeklina-fotowoltaike-i-tauron-firma-odpowiada.html?disableRedirects=true

14 minut temu, jacus napisał(a):

jako debil nawet niepotrafisz sprawdzic z ktorego roku jest zdjecie..

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee  mogłeś kliknąć link 😆

Edytowane przez Roman176
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Serio, serio ;) I wiem to dlatego, że liczę a nie wierzę w głupią propagandę dla idiotów ... Wszyscy mówią, że foto na nowych zasadach to mało opłacalny biznes. Co robi restaurator który jest idiotą ?? Montuje foto na nowych zasadach ... Ciekawe czy debil nie korzystał przed wymianą licznika xD 

Już pominę nawet fakt, że wkleiłeś link do artykułu z którego niewiele się można dowiedzieć na ten temat ... Bo to u Ciebie norma ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
13 minut temu, jacus napisał(a):

wiatr od wschodu zle na swirow dziala..

Dobry tekst, pozwól  że zapamiętam a nawet przyda mi się w najbliższym czasie.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Serio, serio ;) I wiem to dlatego, że liczę a nie wierzę w głupią propagandę dla idiotów ... Wszyscy mówią, że foto na nowych zasadach to mało opłacalny biznes. Co robi restaurator który jest idiotą ?? Montuje foto na nowych zasadach ...

to firma mnie w uja zrobiła a raczej ja podziękowałem sami mi powiedzieli ze sie nie opłaca  

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Niestety nic z tego nie rozumiesz a nie tylko ja jak widzę tłumaczyłem.

Myślisz, że  prezes tk złożył doniesie bo spodziewał się jakiegoś super śledztwa, aktu oskarżenia i dużych wyroków ? 😂

Tu chodziło o zostawienie śladu tak jak w czasie rządów pis politycy po składali zawiadomienia do prokuratury i które wszystkie umarzano.

W tym przypadku byłoby dosłownie tak samo umorzone ale postanowiona zrobić to przez ośmieszenie niewygodnego prokuratora jak za rzadów pis który chciał sprawdzać pamiętne głosowanie .

Zwykłemu cżłowiekowi można opowiadać o procedurach itp

Opublikowano

ktos zbadal statystyki samobojst gorali podczas halnego i sie okazalo nie ma zadnego zwiazku..

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wiesz najlepiej...🤭

widze po was 🤣, mnie caly dzien nie bylo..

4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

https://wyborcza.biz/biznes/7,179190,31660222,restaurator-przeklina-fotowoltaike-i-tauron-firma-odpowiada.html?disableRedirects=true

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee 

cwierc mozgu z ktorego roku jest zdjecie ?? chyba to potrafisz znalezc ???

Opublikowano
Teraz, jacus napisał(a):

widze po was 🤣, mnie caly dzien nie bylo..

A co robił Pan Pantofelek ?? Prał, sprzątał, gotował rosół czy może wreszcie zaczął sprzątać gnój z środka podwórka ?? xD 

• Haha 1