Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Fote zrobić każdy  sobie może nic nie znaczy dla Polski .

Tylko jak Trump powie kupuj więcej to za co kupi nasz Donald ?.

Nie kupi wykopie po co mu taki donald :D

Pisałem tu już parę razy Trump będzie gadał z tym kto ma kasę do wydania w USA. A teraz wydaje Tusk.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Pisałem tu już parę razy Trump będzie gadał z tym kto ma kasę do wydania w USA. A teraz wydaje Tusk.

Tusk nie ma kasy i nie będzie wydawał :D W USA miliarderzy doszli do władzy głosami biedaków .

DO MAJA JEST TROCHĘ CZASU ŻEBY BARDZIEJ POD....IĆ POLAKÓW .

A w Polsce ?.

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=577389965097759

W czerwcu trzeba zaczynać redukcję nadmiernego   deficytu  Unia nakazuje .

Resort finansów przekazał we wtorek, że Państwowy Dług Publiczny (PDP, liczony według metodologii krajowej) na koniec trzeciego kwartału 2024 r. wyniósł 1 bln 498 mld zł, co oznacza wzrost o 2,9 proc

Rotacyjny .

https://www.facebook.com/reel/830906778901657

To wyborcy .

https://www.facebook.com/100016479340344/videos/1279833186455946

Są tylko dwie płcie Planeta nie płonie Trzeba obniżać wydatki rządowe, zachować wolność słowa i deportować nielegalnych imigrantów . Odrzucenie Zielonego Ładu, a następnie  z klimatycznego porozumienia .

po 5,15 .

https://www.facebook.com/reel/1272415677191713

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, hubertuss napisał(a):

Roman przykro mi, ze ci rozum szwankuje.

spokojnie zemną jest ok , mam kobietę ...  radzę zacząć leczenie poszukać kobiety lub chłopaka .......

przyszłość polski dzięki rudemu 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

A co dała mowa NiJakiego i Zajączkowskiej oprócz tego, że sobie pogadali ?? W UE są nikim, tylko nędznymi szczekaczami z których wszyscy się śmieją xD 

Chyba tylko tacy jak ty i ci co na nic głosowali się śmieją ze zrytym mózgiem, wiesz co  wstydził bym się nazywać Polakiem na twoim miejscu.

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

Są tylko dwie płcie Planeta nie płonie Trzeba obniżać wydatki rządowe, zachować wolność słowa i deportować nielegalnych imigrantów . Odrzucenie Zielonego Ładu, a następnie  z klimatycznego porozumienia .

To twoje zdanie czy komuś pod.....ś tekst?

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał(a):

Chyba tylko tacy jak ty i ci co na nic głosowali się śmieją ze zrytym mózgiem.

Ale taka prawda jest dziadek xD Podniecasz się tym tylko ty, wariat od młotków, wariat od niemca z winnicy i roman z kopalni ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Podniecasz się tym tylko ty, wariat od młotków, wariat od niemca z winnicy i roman z kopalni ...

ty z hektarem bobu mózg ci popierd*liło do reszty, wstyd chłopczyku wstyd, ale co ty możesz wiedzieć co to Bóg Honor i Ojczyzna, jesteś zero, detal procent.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał(a):

ty z hektarem bobu mózg ci popierd*liło do reszty

Nic mi nie popierdoliło. Taki NiJaki czy inne prawaki sobie tam tylko szczekają i nic z tego nie ma, taka jest prawda ... Gdyby nie jakieś filmiki od Ryśka czy Galana to by nikt nawet nie wiedział o tym ich szczekaniu ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Roman we własnej sprawie trudno o obiektywizm. Ty piszesz, ze z tobą w porządku a wszyscy widzą, że nie. Fajnie, ze chociaż kobietę masz a nie chłopaka.

kogo uważasz za wszystkich ?  chyba ci nie wszyscy zwracali uwagę ostatnio ? 

33 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale taka prawda jest dziadek xD Podniecasz się tym tylko ty, wariat od młotków, wariat od niemca z winnicy i roman z kopalni ...

a ty niby elita ? rozumowa takiego co należy naśladować ?  

25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nic mi nie popierdoliło. Taki NiJaki czy inne prawaki sobie tam tylko szczekają i nic z tego nie ma, taka jest prawda ... Gdyby nie jakieś filmiki od Ryśka czy Galana to by nikt nawet nie wiedział o tym ich szczekaniu ...

ważne ty ty wierzysz głupocie lewicy i 100 wałom 

30 minut temu, Ulman napisał(a):

a ciebie coś złego dziś spotkało?

wystarczy ze ty sie tu pojawiłeś 😝

poziom wyborców rudego 

image.png.8663d55e0e06d42432ad8c7ba6bb6c93.png

@Tomasz0611  nie zapomni to jest dobre gadanie 

image.png.26417ea621d449ac95f538058f9560dc.png

tu masz twoi posłowie 

Wydzielina z gruczołów mlekowych ssaków przeznaczona jest do karmienia ich własnych młodych, a nie ciebie człowieku ‼
To nie jest twoja mama, to nie jest twoje mleko!
Go Vegan 🌱
image.png.348bdefb100885a8dae92e376e2ecd0c.png
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

czasoprzestrzeń ci się po pijaku zakrzywiła? 

po co pijesz ? 

5 minut temu, DTaras napisał(a):

No, czekam - co to?

a nic takie tam wale twoją zonę i jestem zadowolony 

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

piles ..nie pisz.

ile wypiłeś 6/8 ? 

4 minuty temu, Ulman napisał(a):

To pytanie musi cię nurtować od dzieciństwa.....

nie jak tu pokazuje forum alko wyzywa od pijaków z historycznym kołtunem , pewnie masz to samo 

7 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...nie piszesz...napij się?🤔

ciekawe ile jacek ma już w d*pie ... 

Opublikowano

i tu pasuje , alko wyzywa , ja za 6,5 godziny wchodzę na bramę i dmucham wy nie  jadę samochodem 15km 

I #koalicja13grudnia przeznaczyła kasę jednak na"wypas" w Tvp w likwidacji, a nie na onkologię dziecięcą? Szok i niedowierzanie 😉
"Zainteresowanych pragnę uspokoić: sprawą Funduszu Kościelnego oraz przeniesienia środków z TVP na onkologię dziecięcą zajmiemy się w najbliższą środę (27 stycznia) na Radzie Ministrów - poinformował w mediach społecznościowych premier Donald Tusk"
Opublikowano

Leszek Miller
Dziś w „Faktach” TVN pokazano relację z napadu na 15 -letniego chłopaka w siedleckim autobusie. Agresor przyłożył mu nóż do szyi i zażądał pieniędzy. W relacji pokazano wszystkie szczegóły oprócz narodowości napastnika. Uzupełniam tę informację. To 42-letni obywatel Ukrainy.

nawet stary komuch widzi "wolne" media

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v