Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

ale ktoś pewnie kupił .. ciekawy jestem opinii .. 

ja jestem bardziej ciekawy czy się ilość odzyskanych z mankiem zgadza?

jakoś mi ten wakat aż generalski za podejrzanie wygląda ;)

z resztą jeśli @mirro wypytuje w temacie to juz całkiem :o
;)

at czasy nastały; teraz można nie tylko za dużo powiedzieć ale i o za dużo zapytać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

jak to co ... morskie oko znajduje sie nad morze a jastrzębia góra w górach jak sama nazwa wskazuje 🤣 

Jak tak uważasz no to trudno . Polecam Jastrzębią górę

Opublikowano
jarecki napisał:

coś mi sie zdaje z doniesień medialnych to Putin jest bardziej humanitarny od izraela 

noo jak ostatnio wypierdzielił bomby na centrum miasta o nazwie Zaporoże - faktycznie...

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A pamiętasz TVP czasów PiS?

przynajmniej nie nazywali się wolnymi mediami

jak w poprzednim temacie, 8 lat nazywali tvp szczujnią a teraz sami robią jeszcze większą szczujnię 🤮 nie wspominając już o wziętych miliardach zł

• Haha 3
Opublikowano
Teraz, dysydent napisał(a):

Nie wnikaj. Nalezało się gościowi. A za jakiś czas wykopią resztę dokonań.

Opublikowano
37 minut temu, nie napisał(a):

szybko zapomnieliście jak od 30 lat wylewacie kubły pomyj za to samo na rydzyka

moralizatorzy? raczej moralne dno, rzygać się chce widząc takich ludzi 🤮 🤮 

Rydzyk przy republice i wpolsce24 to jest wyższa kultura

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał(a):

To jest właśnie  głupkowate tłumaczenie. Usmażenie kilkudziesięciu tysięcy cywili to ludobójstwo i sk***ysyństwo i kropka. 

A co mieli zrobić? Pozwolić na śmierć swoich żołnierzy? Bardzo dobrze zrobili, mało kto tak dba o swoich żołnierzy jak Amerykanie. Japońce pewnie nie zdawali sobie sprawy z mocy tych bomb, jak by wiedzieli pewnie sytuacja by była inna. 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale jakim mankiem ?? W wojskowych papierach wszystko się zgadza i żadnego manka nie ma xD 

manko jednego generała to też manko i to bardziej podejrzane jak idealna zgodność wojskowych papierów

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

ja jestem bardziej ciekawy czy się ilość odzyskanych z mankiem zgadza?

z resztą jeśli @mirro wypytuje w temacie to juz całkiem :o
;)

niema co sie dziwić tu banda złodziei tam banda złodziei

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/psl-obsadzil-zbrojeniowke-zarobki-od-kilkunastu-do-kilkudziesieciu-tysiecy-zlotych/zc5dkxg

@racyl @Tomasz0611 @hubertuss @jacek1296 dwoją i troją się tu w ich obronie 

Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał(a):

no to się "dobrze składa" bo nasze kacyki rosji podskakują i kiedy jak kiedy ale teraz i z tego państwa akurat bym tak jednoznacznie jankesów nie usprawiedliwiał 
zresztą Oni sami dzisiaj z tego dumni nie są

Ruskie to Polskę z marszu wezmą jak coś. 

Oficjalnie nie są dumni a prywatnie to wiesz.

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Jak tak uważasz no to trudno . Polecam Jastrzębią górę

to twoja inteligencja klose i ta lewaczka w rmf

4 minuty temu, racyl napisał(a):

Rydzyk przy republice i wpolsce24 to jest wyższa kultura

ale czym się różną od twoich ?  ci tych ci tamtych 

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

W wojskowych papierach wszystko się zgadza i żadnego manka nie ma xD 

Magiczne słowo kiedyś to była "wybrakówka". Potem stany się zgadzały. Z minami mógł być większy problem, ale znam takich co potrafili most na podwoziu T-55 wybrakować. Tak więc jakoś to szło.

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

polglowku -kiedy byl 25 final orkiestry ???

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

..i nazwać kogoś półgłówkiem...robiąc takie byki ..😆

no właśnie szkoda ze cytata nie zauważyłeś trzeba sie zniżyć do wyborców .... 

Opublikowano
2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ruskie to Polskę z marszu wezmą jak coś. 

póki co to się do Charkowa nie mogą ... doczołgać
Oni są siłą u siebie, dalej co najwyżej stadem szarańczy co niszczy wszystko by później zdechnąć z głodu tak że jeśli sami się do nich nie przyłączymy to ani oni ani my na tym dobrze nie wyjdziemy i mam nadzieję że u nas to wiedzą bo ruskie napewno

Opublikowano
hubertuss napisał:

Rząd najpierw ustalił i wiedział, ze Netaniahu nie przyjedzie wydali tę uchwałę i załatwili sprawę w białych rękawiczkach. Z jednej strony Tusk uniknął zgrzytu z Żydami z drugiej strony nie naraził relacji z wielkim przyjacielem Żydów waszym Idolem Trumpem. Tak się robi dyplomacje dyplomatołku.  Dudeł się o tym dowiedział i w ostatniej chwili popełnił swój żałosny list. Gdzie służby już wiedziały, że Netaniahu nie przyjedzie a jedynie jakaś minister z jego rządu.

No tak mi mniej więcej świtało jak przeglądnąłem informacje o liście. Wczoraj pisałem - niema co przed szereg wyskakiwać.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Magiczne słowo kiedyś to była "wybrakówka". Potem stany się zgadzały. Z minami mógł być większy problem, ale znam takich co potrafili most na podwoziu T-55 wybrakować. Tak więc jakoś to szło.

bo uwierzę że przestało :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Roman176 napisał(a):

tylko senk w tym ze nie ma tam takiego oddziału 

zacznij się w końcu uczyć poctaw bo aż oczy bolą. 

15 minut temu, Wpaw napisał(a):

A co mieli zrobić? Pozwolić na śmierć swoich żołnierzy? Bardzo dobrze zrobili, mało kto tak dba o swoich żołnierzy jak Amerykanie. Japońce pewnie nie zdawali sobie sprawy z mocy tych bomb, jak by wiedzieli pewnie sytuacja by była inna. 

Co mieli zrobić? Ano niech żołnierze  walczą na froncie, a nie sk***ysyński atak na kilkaset tysięcy cywili. To jest jedno z największych draństw w historii i nie do obrony jeśli ktoś ma równo pod deklem.

Edytowane przez Ulman
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
dysydent napisał:

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale jakim mankiem ?? W wojskowych papierach wszystko się zgadza i żadnego manka nie ma xD 

manko jednego generała to też manko i to bardziej podejrzane jak idealna zgodność wojskowych papierów

To nie jego manko... ale odpowiedzialność już tak. Dziwne, że się matoły od noszenia skrzyń z wagonu stamtąd ruszyły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v