Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, slawekes napisał(a):

@Bezduszna Masz coś do poczytania rano.

teskt.jpg

Dzięki za łamigłówkę z samego rana dlla mnie.

Skąd ci przyszedł pomysł że dzisiaj akurat będę potrzebowała coś do poczytania z samego rana. 

Edytowane przez Bezduszna
  • Confused 1
Opublikowano
9 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Procedurę miałeś podaną 🤷...

Tylko nikt jej nie zatwierdził 🤠🤷‍♂️ nie było aprobaty ani głosowania Twój wymysł a nie masz takich uprawnień 🙋‍♂️🤭🤣

9 godzin temu, radekz200 napisał(a):

sławek idź zobacz czy jaka jałówka nie bydluje 😛

Ja widzę że ty skaczesz 🙋‍♂️🤣🤣🤣🤭

9 godzin temu, wojtal24 napisał(a):

ja za licha partia do @slawek74 gdzie ja tam z dwoma zetorami do sprzętów Sławka

A co tam dawaj 🤔 papiery już mają 🤔

Opublikowano
32 minuty temu, Kallina86 napisał(a):

Wygraliśmy! @12Pafnucy minister sprawiedliwości, @Karol6130 to czuje, że premierem w tym rządzie będzie. Wiec swoi ludzie są gdzie trzeba, a odpowiedzialności nie mamy i narzekać do woli możemy 😆

Nie zadużo tych brutusów juz u nas rządzi? 

Opublikowano
10 godzin temu, Kallina86 napisał(a):

Nie prawda. Ja nie przepierdoliłam tego roku. Był trudny i ciężki, ale sporo osiągnęłam, sporo przeszłam, wiele sytuacji było trzeba przetrwać i sobie z nimi poradzić, co łatwe nie było. Ale dałam radę. I mam nadzieje, że kolejny rok będzie łatwiejszy... 

Dla mnie, któryś z kolei, jeden z lepszych. Mi wiele nie trzeba. I omijam wiele kłopotów, które ludzie sami sobie tworzą. Tyle, że ja nigdy nie świętuję. 

Dzień się zaczął ilością +5 do stanu, coś zaczyna sypać, pewnie się nie kopnę po nawozy. 

Opublikowano
49 minut temu, Bezduszna napisał(a):

Dzięki za łamigłówkę z samego rana dlla mnie.

Skąd ci przyszedł pomysł że dzisiaj akurat będę potrzebowała coś do poczytania z samego rana. 

Jezus mi powiedział, Zaprawdę powiadam Ci: idź do kościoła i zapytaj o wynik losowania LOTTO na sobotę. Kupisz sobie nowe mieszkanie w Miasteczku Wilanów ;)

To nie jest łamigłówka. Naprawdę nie możesz tego normalnie przeczytać? Nie wiem jak to możliwe, ale da się.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, slawekes napisał(a):

Jezus mi powiedział, Zaprawdę powiadam Ci: idź do kościoła i zapytaj o wynik losowania LOTTO na sobotę. Kupisz sobie nowe mieszkanie w Miasteczku Wilanów ;)

To nie jest łamigłówka. Naprawdę nie możesz tego normalnie przeczytać? Nie wiem jak to możliwe, ale da się.

Przeczytałam ten tekst z łatwością prosty jest. 

Żarty z samego rana mnie się trzymają jednak widać że nie warto sobie żartować z powodu tego że nikt nie rozumie ich. 

Edytowane przez Bezduszna
Opublikowano
Godzinę temu, Kallina86 napisał(a):

Wygraliśmy! @12Pafnucy minister sprawiedliwości, @Karol6130 to czuje, że premierem w tym rządzie będzie. Wiec swoi ludzie są gdzie trzeba, a odpowiedzialności nie mamy i narzekać do woli możemy 😆

Ale to tylko na dziś 

Jutro będzie osoba premierująca

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kallina86 napisał(a):

Pod Trybynał Stanu ch od razu

Opublikowano
44 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie wysilaj się

brutus xD jak cię widzą, tak cię piszą xD

Problem w tym, że ty nawet żart przemieniasz w nienawiść...

Normalnie cud...😆

Rozumiem twoją frustrację, ale przelewanie nienawiści na mnie, na wiele ci się nie zda....bo ja i tak...zrobię co zechce, a nie co wypada ..wedle zdesperowanego indyczka...🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v