Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tam medal co jakiś czas dostają na świecie policji.  Tylko na takie uroczystości wyciągał mundur z szafy. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
1 godzinę temu, Buszmen11 napisał(a):

Widać jakie dobre, ludzie się zabijają o nie😁

to dobre pod choinke położyć do zdjęcia i nic poza tym 

1 godzinę temu, marulekk napisał(a):

Jednak ludzie się nie połakomili dużo na półce jest  😛😛

17656085465171691702200537837033.jpg

I piwa 9 +9

Messenger_creation_A60B505F-4956-49B3-B417-A99AEFE154D4.png

jak 💩fland dołączył do dystrybucji tego to rynek jeszcze bardziej sie nasycił i zapotrzebowanie na to zmalało a serwis tego dość kłopotliwy o ile niemożliwy , co do baterii to popyt nakręciły energochłonne urzadzenia ale adapterami ludzie porozwiązywali niektóre problemy 

Opublikowano
Teraz, 6465 napisał(a):

Tam medal co jakiś czas dostają na świecie policji. 

Nie pytałem. To pies z powołania. Jego ojciec był policjantem, on jest. Skończył kryminalistyke czy jak to tam się zwie, chłop prawie moich rozmiarów. Gdyby wszyscy w policji tacy byli to przestępczość spadła by o połowe na dzień dobry. 

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Tam medal co jakiś czas dostają na świecie policji.  Tylko na takie uroczystości wyciągał mundur z szafy. 

Albo pożyczył od prewencji🤭

Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał(a):

to dobre pod choinke położyć do zdjęcia i nic poza tym 

jak 💩fland dołączył do dystrybucji tego to rynek jeszcze bardziej sie nasycił i zapotrzebowanie na to zmalało a serwis tego dość kłopotliwy o ile niemożliwy , co do baterii to popyt nakręciły energochłonne urzadzenia ale adapterami ludzie porozwiązywali niektóre problemy 

E tam, zazdroście 🙋🙋🙋

Ważne aby @radekz200 polubił mój zakup i sobota będzie udana 

• Haha 2
Opublikowano

Może i tak. Ten taktyczny.

Bo galowy to widziałem że miał w szafie 😄

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

...może warto...w to iść...🤔

Jeśli to prawda co tu piszą to wiesz ile bym musiał wydoić litrów mleka na dzień żeby mi wyszła taka wypłata jak teraz mam 🙆

Screenshot_2025-12-13-09-47-29-059_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał(a):

Jeśli to prawda co tu piszą to wiesz ile bym musiał wydoić litrów mleka na dzień żeby mi wyszła taka wypłata jak teraz mam 🙆

Sławek to tego chyba nie wyliczał 🤔🤭

• Haha 1
Opublikowano
48 minut temu, Qwazi napisał(a):

Tu masz rację. Trzy rzeczy, do których w policji potrzeba kobiety: przeszukanie kobiety, przesłuchanie ofiary zgwałcenia, przesłuchanie nieletniego poniżej 13 roku życia...

A na wabia 🤔🤭

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, 6465 napisał(a):

Nie pisz tak...bo bedom zazdrościć...🤷

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Bezduszna napisał(a):

Nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek co między nami było. 

Nie dopisuje sobie czego czego nie było 

Jednak może sam sobie coś wyobraziłeś co było a nie było.

Wyobraźnię widać że masz bardzooo duzą. 

A nie czułaś się którejś nocy wykorzystana czasem we śnie?   :P

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, 6465 napisał(a):

Jakies 300 litrów dziennie i bym żył jak gościu 

Czyli jeszcze 4 sztuki haefiastych reniferów dostawie i będzie akurat 🤭

• Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, 6465 napisał(a):

jak jesteś w trasie to tak jakbyś był 24h/dobe w pracy

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

wali ściemę

co znaczy "gęściejszy" ? ma trzymac norme 15W40

turdus powoli wygaszają, coraz trudniej będzie go dostać

Zaciekawiło mnie że turdus i superol mają jednakową niemal bańkę/ kolor itp że etykietą się różnią 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Mata w swoich telefonach ładowanie indukcyjne?

Fajny bajer, ale żeby specjalnie zmieniać telefon to nie, na razie nie mam, jak będzie w telefonach w "normalnych" pieniądzach to pewnie będę miał ;) Mnie nie stać tak jak Radka na telefon z jabłuszkiem ;) Znaczy finansowo stać ale nie widzę sensu wydawać pensji minimalnej na coś co służy do dzwonienia, SMS-a, jakiegoś filmiku czy zdjęcia ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v