Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, pedro2 napisał(a):

Na okolicy nie widać bardzo żeby qq sieli, a we wsi jeden za drugim.

Potem wszystkie żurawie do mnie przylezą.

Traktorzysta już nie może się doczekać 

IMG_20250418_171610_1.jpg

ja do kabiny nie wpuszczam by  gowna nie sprzątać

P_20250414_170455.jpg

Opublikowano
13 minut temu, konteno napisał(a):

P_20250414_170455.jpg

Tu jest kamuflaż 

Screenshot_20250418_194755_Messages.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, dsbh napisał(a):

Nie kupił bym od Ciebie żadnej żywności. Co innego gdybyś nie miał kontaktu z ludźmi a skoro jesteś nastawiony na zysk i kontakt ze społeczeństwem to jakieś minimum musisz reprezentować. Chcesz zniechęcić do siebie, są inne sposoby. Poza tym chcesz być sam a jednocześnie gonisz za kasą. Do grobu sobie tego nie zabierzesz, ktoś będzie miał z tego korzyść.

Zdążę przep*erdolić to zdążę, nie to nie. Gmina przejmie i będzie niszczeć jak wiele starych chałup w okolicy, których niedługo będzie coraz więcej. Nie lubię pracy i aktywności, która nie przynosi zysku czy korzyści. Dla mnie to debilizm chodzić na siłownię czy biegać bez zarobku na tym. 

Ja też nie kupiłbym od nikogo. Nie będę pola trzymał żeby po żywność do sklepu chodzić. 

Łącznie 7mm dziś.

Opublikowano

ale pier...nèło 🙆‍♂️🤦

Karol6130 napisał:

Dopadało i nadal leje 

Dobre warunki trawa ma, jedna rośnie druga wschodzi 

Okolica dziś saletrę waliła na trawy, ładnie trafili

obudzili się 🤔🤦

Opublikowano
41 minut temu, konteno napisał(a):

P_20250414_170455.jpg

W fendzie i siątce całymi dniami leżą sobie i jeszcze żaden nie popuścił. Aby tylko kapotę rzucić na siedzenie żeby sierści nie było 

Kropi

Ale Maków mazowiecki - Różan dostaje dzisiaj wody. I na Kurpie idzie 

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał(a):

@Wiesio80 znów coś idzie od Ciebie🤔

Błyska i zaczyna zdrowo padać 

Po pierwszej trochę mułu nanioslo....na polu słychać jak ziemia wodę pije....druga burza słabsza..... jak na razie beż szkód....

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
    • Przez mszk8
      Czy ktoś z użytkowników AF ma w swoim gospodarstwie zainstalowany monitoring. Czy się sprawdza? Warto się bawić w kupywanie kamerek internetowych ciągnięcie całej linii gdy kamerka jest ok 100m od kompa??
  • Dodaj nową pozycję...
v