Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pronar odpada😄

5 godzin temu, Michał88 napisał:

Case CS 94 98r . Całkowicie mechaniczny. Cena 68 tys świętokrzyskie. Jak pasuje to odezwij siena priv

20200815_151618.jpg

Podaj nr. Tel. 

Opublikowano (edytowane)

Pneumatyka jedno i dwu obwodowa plus hydrauliczne, biegi pełzające, wom 430, 540 750 ,1000.  Muszę kupić większy stąd sprzedaż, u mnie 4 lata pracował w rozsiewaczu, opryskiwaczu i pracach łąkowych. Całkowicie mechaniczny, 3 zakresy pracy podnośnika, otwierana przednia szyba, tylna, boczne  i uchylane drzwi. W zimę odpala bez problemu ( świeca żarowa), hamulce ok. dodatkowo zegar ciśnienia oleju silnika. 519-452-660

Edytowane przez Michał88
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, robi57362 napisał:

klima to mały problem można dołożyć,cs to nieudane ciagniki i tego bym się obawiał

Duże CS- może i i tak. Tu mam silnik mwm,  wszystko wajchtronik. Siłowniki do tylnego tuza na wierzchu, to na prawdę łatwy sprzęt w obsłudze. Te napchane kablami i sterownikami to możliwe  ale te mechaniczne są ok. Poza tym u mnie cała elektronika działa do ostatniej kontrolki.

Edytowane przez Michał88
Opublikowano

Jak był dbany to fajny sprzęt.

Tylko kurde bez klimy w szczelnej kabinie nie do wytrzymania.

A znów pootwierasz to w środku syf jak w ursusie....

Ale że tyle prędkości wałka one miały i hamulce pneumatyka plus olej...

On ma jakieś połówki w skrzyni czy nie?

Opublikowano

Ma jeden półbieg ze sprzęgłem, olej do hydrauliki zewnętrznej ma osobny zbiornik i skrzynia z podnośnikiem ma swój olej. Nie chce przekonywać bo każdy dobiera  sprzęt pod siebie, mogę jedynie powiedzieć że to nie jest mina, wszystko sprawne. Kwestia wyposażenia, klimy itd to zależy od tego czy komuś to potrzebne czy nie.

Opublikowano

tak sobie z ciekawości mówię sprawdzę olx i zobaczę ile taka dokładana klimatyzacja może kosztować. No i kurcze stwierdzam że to taniutkie jest. 2400 za kompletny zestaw to jest niewiele jak na komfort który daje. https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-klimatyzacji-do-ciagnika-kombajnu-CID757-IDZDMce.html Myślałem że to będzie z piątkę przynajmniej wycenione

Opublikowano

Ursus się wyprzedaje....

1 godzinę temu, Michał88 napisał:

olej do hydrauliki zewnętrznej ma osobny zbiornik i skrzynia z podnośnikiem ma swój olej.

A to jest mądre rozwiązanie.

Szkoda że nie wiele ciagników tak ma.

Opublikowano

Jeśli jesteś zainteresowany to będę miał do sprzedaży df agrotron 110, 97 rok. Skrzynia po remoncie, nowe kosze, tarcze, przekładki, uszczelnienia. Robione w warsztacie co tylko zajmuje się df. Koszt remontu to 33tys. 
cena 105 tys. Kupuję z programu nowy agregat uprawowo siewny na talerzowce  i potrzebuje dużego konia, ten zdecydowanie za mały będziE

Opublikowano
18 godzin temu, Camry napisał:

Wrzuć mi zdjecia cenę i lokalizację 

Lokalizacja 62-410

Rewers elektrohydrauliczny przy kierownicy, cztery biegi, trzy półbiegi, dwa zakresy, podnośnik z ehr, opony przód r24, tył r38, klima

IMG_20240907_172719_451~2.jpg

IMG_20240907_172736_621~2.jpg

18 godzin temu, Camry napisał:

Wrzuć mi zdjecia cenę i lokalizację 

Lokalizacja 62-410

Rewers elektrohydrauliczny przy kierownicy, cztery biegi, trzy półbiegi, dwa zakresy, podnośnik z ehr, opony przód r24, tył r38, klima

Opublikowano
nunu85 napisał:

tak sobie z ciekawości mówię sprawdzę olx i zobaczę ile taka dokładana klimatyzacja może kosztować. No i kurcze stwierdzam że to taniutkie jest. 2400 za kompletny zestaw to jest niewiele jak na komfort który daje. https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-klimatyzacji-do-ciagnika-kombajnu-CID757-IDZDMce.html Myślałem że to będzie z piątkę przynajmniej wycenione

jak Ci się nie spieszy to na aliexpres są zestaw sporo tańsze

Opublikowano

Wysłałem na priv .n Mam do sprzedania Case Mxu  110 z 2006 roku, prosta skrzynia dobrze wyposażony klimatyzacja działająca. ciągnik wsiadać i pracować , z resztą cały czas pracuje u mnie na gospodarstwie.