Skocz do zawartości

Interwencja I.10.4 Inwestycje przyczyniające się do ochrony środowiska i klimatu

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, strzymek napisał(a):

pewnie będzie przez internet jak z antybiotykami

No nie do końca . 1 dzień online 2 dzień w terenie spotkanie 

Opublikowano
3 godziny temu, spwrp napisał(a):

@wilkołak weź nie pytaj... posiedzimy, poplotkujemy albo się ponudzimy na koniec dostaniemy zaświadczenie i tyle kogo obchodzi o czym to szkolenie😁

A może nawet nie wie że musi zrobić 🤣🤣🤣to by był cyrk 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Daro20 napisał(a):

Poszły 3 poprawki. Upierdliwość prowadzącej nie zna granic.

Dariusz, czy to prawda że areał Ci się ostro zwiększa ? 😀

Opublikowano
9 godzin temu, Daro20 napisał(a):

Poszły 3 poprawki. Upierdliwość prowadzącej nie zna granic.

Kurde a u mnie tylko 1 … i nawet nie wiem co było do poprawki bo to doradca się zajmował tylko poinformowano mnie o że trzeba komputer wywalić . Umowa podpisana 

Opublikowano
5 godzin temu, sad95 napisał(a):

Kurde a u mnie tylko 1 … i nawet nie wiem co było do poprawki bo to doradca się zajmował tylko poinformowano mnie o że trzeba komputer wywalić . Umowa podpisana 

a jaki problem wejść na swoje EPUE zobaczyć jakie poprawki co jest w umowie itd., tak dla swojego bezpieczeństwa gdyby doradca o czymś zapomniał poinformować🤔

• Thanks 1
Opublikowano
W dniu 11.10.2025 o 10:57, Mateusz3000 napisał(a):

A to obowiązkowe szkolenie już ktoś ma ogarnięte bo w moim powiecie od początku programu cisza

Szkolenia dopiero będą po nowym roku także nawet jak ktoś ma umowę to szybko wniosku o płatność nie złoży 

Opublikowano (edytowane)

Owszem są takie osoby ale są też takie czarne owieczki żeby nie powiedzieć barany jak autor komentarza powyżej

Lokoloko napisał:

Gdzieś ktoś pisał że planują coś dołożyć $, jaką kwotę i kiedy można się spodziewać oficjalnego info z ARiMR?

500mln około 2-2,5tys wniosków więcej może, na razie jest termin dopłat kredytów itp ale niebawem powinno być już oficjalne potwierdzenie

Edytowane przez micgal39533
  • Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
19 godzin temu, micgal39533 napisał(a):

Owszem są takie osoby ale są też takie czarne owieczki żeby nie powiedzieć barany jak autor komentarza powyżej

500mln około 2-2,5tys wniosków więcej może, na razie jest termin dopłat kredytów itp ale niebawem powinno być już oficjalne potwierdzenie

Jakich kredytów 😁 w ciągu godziny limit wyczerpany 

Opublikowano
20 godzin temu, panmino napisał(a):

Buhaha...Są tu tacy, co posiadają taką wiedzę tajemną, ale wszystko owiane jest tajemnicą...Buhahaha.... 

Do takich jak ty co nic nie wiedzą nie było skierowane zapytanie😂

Opublikowano

Kupiłem siewnik do poplonów na modernizację i mam też wpisany na ochrone środowiska bo punkty (chyba 6) jak myślicie wyrzucą mi ten siewnik dodam że wniosek na ochrone środowiska pisany wspólnie w 3 osoby

Opublikowano

To zależy na co jeszcze składaliście. Tutaj masz punkty za poprawę coś tam węgla i bioróżnorodności.

Jak coś jeszcze z tej grupy braliście to nie ma problemu.

A jak tylko to - no to moim zdaniem każą wyrzucić tą maszynę bo jak Ty masz siewnik do poplonów to po co Ci dwa? Chyba że już zobowiązanie modernizacji minęło i możesz go sprzedać. 

image.png

image.png