Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pełnomocniczka ministra nauki 
ds. jakości kształcenia na studiach, Iwona Przychocka bezskutecznie próbowała się habilitować w Polsce, więc zrobiła sobie habilitację bułgarską :D 
jej poprzednik stracił stanowisko w czerwcu, bo został aresztowany i oskarżony o przekupstwo i płatną protekcję

afryka się z nas śmieje

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, racyl napisał(a):

A gdzie to?

Kto tych waszych memiarzy kształci?

Przysucha - w Przysusze.

🤦‍♂️

Opublikowano
20 godzin temu, Ulman napisał(a):

Jak zauważysz u niego moment normalnosci to daj znać bo ja czegoś takiego nie zaobserwowałem

Patrz jak płaczą i tylko to powtarzają aż nudne . 

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=526602620075470

Tańsza produkcja od Polskiej będzie zalewać  rynek Polski nie zmienisz tego @Ulman Nikogo nie obchodzi że masz drogą produkcję twój  problem . 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

007 - Licencje na zabijanie... gospodarki😁

To raczej specjalizacja PiSu i ich składka zdrowotna płacona przez właściciela sklepu od wartości towaru na pólkach w sklepie xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, galan99 napisał(a):

Patrz jak płaczą i tylko to powtarzają aż nudne . 

https://www.facebook.com/watch/live?ref=watch_permalink&v=526602620075470

Tańsza produkcja od Polskiej będzie zalewać  rynek Polski nie zmienisz tego @Ulman Nikogo nie obchodzi że masz drogą produkcję twój  problem . 

Konfederacja  to szaleńcy co ona prawi słuchać się nie da .

https://www.facebook.com/watch?v=1574282353508309

Teraz będą rządy rewolucji z 15 pać przez 8 lat . Po tym czasie wraca PiS ratować Polskę .

konfederacja wypada z sejmu .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A co rudy jakaś firmę ma i zwalnia?

pkp cargo poczta elektrownie rafako  itp 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

To raczej specjalizacja PiSu i ich składka zdrowotna płacona przez właściciela sklepu od wartości towaru na pólkach w sklepie xD 

wyborca rudego mamy jedne z najniższych składek w Europie 😆

• Haha 2
Opublikowano

Szpital Żywiec, którego dyrektor publicznie zarzuciła minister Izabeli Leszczynie, że "wprowadza w błąd opinię publiczną", został objęty kontrolą z Ministerstwa Zdrowia i NFZ.

małe, zawistne ludziki

-----------------

"Polak-Węgier dwa bratanki? Nie tym razem! PiS już raz przejął media i stworzył z nich obrzydliwą tubę propagandową wzorem rozgłośni orbanowskich. Nie stanie się tak z TVNem! Razem z Krzysztofem Brejzą interweniujemy w Komisji Europejskiej, żeby zatrzymać plan, który pozwoli Kaczyńskiemu szerzyć swoje kłamstwa i dezinformacje na wielką skalę. 8 lat sączenia jadu, to i tak o 8 lat za długo"

peowcy srają ze strachu :D 

-----------------

W internecie pojawił się film nagrany ukrytą kamerą, na którym jeden z pracowników firmy Meta mówi o sposobach manipulowania treściami na Facebooku.

Zapytany przez swoją rozmówczynię, w jaki sposób Meta kontroluje tak zwaną mowę nienawiści, Gyawali odpowiedział, że tzw. Integrity Team w Meta używa narzędzi określanych jako "klasyfikatory obywatelskie” do ograniczania widoczności postów, które naruszają standardy platformy. Odbywa się to bez powiadamiania użytkownik. Mowa tutaj o tzw. shadowbanningu.

– Powiedzmy, że twój wujek w Ohio powiedział coś o tym, że Kamala Harris nie nadaje się na prezydenta, ponieważ nie ma dziecka. Tego rodzaju g***o jest automatycznie degradowane – stwierdził inżynier, dodając, że mechanizm jest na tyle skuteczny, że wszelkie treści naruszające standardy Facebooka zostaną "zdegradowane w 100 procentach”.

Opublikowano
30 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Poczytaj sobie o zerwanych kontraktach w czasie kryzysu węglowego na polecenie Morawieckiego i ich konsekwencjach finansowych, to Morawiecki zniszczył PKP Cargo ...

Dekarbonizacja zabierze zapotrzebowanie na frach kolejowy , Morawiecki może tylko przyspieszył problemy miały być TIR na tory ale jeszcze nigdy nie widziałem .

Opublikowano

Prawdopodobnie na koniec roku 100 tys. miejsc pracy zlikwidowanych będzie , GUS publikuje takze dane o zatrudnieniu  i miedzy drugim kwartałem 2023 - a drugim kwartałem 2024 ubyło 76 tys . osób zatrudnionych . W USA jest wiekszy nacisk na publikowanie o liczbie osób zatrudnionych niż % bezrobotnych , liczba zatrudnionych daje lepszy obraz gospodarki .

Teraz, jarecki napisał(a):

Prawdopodobnie na koniec roku 100 tys. miejsc pracy zlikwidowanych będzie , GUS publikuje takze dane o zatrudnieniu  i miedzy drugim kwartałem 2023 - a drugim kwartałem 2024 ubyło 76 tys . osób zatrudnionych . W USA jest wiekszy nacisk na publikowanie o liczbie osób zatrudnionych niż % bezrobotnych , liczba zatrudnionych daje lepszy obraz gospodarki ., niedługo zacznie zwalniać pracowników rynek usług bo robi się zastój chyba żę usługodawcy zejdą z ceną troche .

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Poczytaj sobie o zerwanych kontraktach w czasie kryzysu węglowego na polecenie Morawieckiego i ich konsekwencjach finansowych, to Morawiecki zniszczył PKP Cargo ...

to było 3 lata temu a od tego czasu nie przynosili strat 

Godzinę temu, Ulman napisał(a):

gdzie te setki tysięcy? Gdzie tracą pracę?

spokojnie będziesz miał durzą konkurencje , jak tam znalazłeś o tym paliwie 

1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Dekarbonizacja zabierze zapotrzebowanie na frach kolejowy , Morawiecki może tylko przyspieszył problemy miały być TIR na tory ale jeszcze nigdy nie widziałem .

to akurat był pomysł  rudego ale dobry pomysł 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

po drugie ja nie musze czytać od mojego kolegi tata tam pracuje ... po trzecie zostało mu 2 lata emerytury wiesz ze jest pod ochroną prawną ....... eeeeeeee rudy napisał już ustawę ......... wyp..... i amen   to jaki tam tory o przewoźnicy jadą obok ciebie 

masz bankrutują bo niema co wozić  zobacz ile nowych przewoźników

https://kolejowyportal.pl/nowi-przewoznicy-na-rynku-przewozow-towarowych/

W mediach pojawiły się doniesienia, że Niemcy będą masowo odsyłać migrantów do Polski. Do sprawy odniósł się w programie "Lepsza Polska" wiceszef MSWiA, który wyjaśnił, że "mogą być odesłani ci, którzy rozpoczęli w Polsce procedurę ochrony międzynarodowej". - Wiemy ile osób ją rozpoczęło. To może być tysiąc z kawałkiem, dwa tysiące ludzi - powiedział Czesław Mroczek.

Jak informowała w czwartek Interia, polskie Ministerstwo Spraw Zagranicznych obawia się, że Niemcy zdecydują się w pełni skorzystać z procedury readmisji migrantów.

W praktyce oznaczałoby to odesłanie do Polski wszystkich osób, które procedurę międzynarodowej ochrony rozpoczęły w naszym kraju, np. przekraczając granicę z Białorusią.

Niemcy odeślą Polsce nawet 40 tys. migrantów

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-10-17/niemcy-odesla-do-polski-40-tysiecy-migrantow-wiceminister-zabral-glos/?fbclid=IwY2xjawF-VdFleHRuA2FlbQIxMAABHUlWkQf41f0bipoKE0D3pa-ZHwUjAfOhQLT4hk4WSaBG5WjpeKS5hWSGjA_aem_RnVp9e1I_ue3TIGll5BpzA

Opublikowano
56 minut temu, Roman176 napisał(a):

spokojnie będziesz miał durzą konkurencje , jak tam znalazłeś o tym paliwie 

Ty to robisz specjalnie czy taki tłumok jesteś?

Paliwo to twój fetysz i obsesja. Umiesz podać źródło tego twojego bełkotu czy nadal będziesz się panicznie bał je podać żeby nie zrobić z siebie idioty na całe forum?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v