Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

W Libanie demokrację wprowadzają .

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Co tam w wielkim świecie?

Polska potępiła już działania Izraela?

Zaoferowano pomoc Libańczykom?

Raczej Żydom że wprowadzają demokrację .

Tu cisza nic nie wspomina .

Atak Iranu na Izrael. Syreny wyją w całym kraju .

Ach ten wschód bliski wschód rozgrzewkę robią .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Prokurator podjął na nowo śledztwo dotyczące antysemickiego wpisu zamieszczonego w Internecie w sierpniu 2015 r. w Słubicach. Postępowanie w tej sprawie zostało umorzone w październiku 2022 r. Prowadzone było przez 3 lata i 7 miesięcy.

Prokurator Wydziału Spraw Wewnętrznych Prokuratury Krajowej w dniu 16 września 2024 r. podjął na nowo postępowanie w sprawie publicznego nawoływania w dniu 29 sierpnia 2015 r. w Słubicach do nienawiści na tle różnic narodowościowych, wyznaniowych oraz publicznego znieważenia narodu żydowskiego, grupy ludności albo poszczególnych osób narodowości żydowskiej z powodu przynależności narodowej, wyznaniowej przez osobę posługującą się nickiem ”jorry123”, która w sieci Internet, na stronie dziennik.pl zamieściła pod artykułem „Światowy Kongres Żydów zgłasza pretensje do złotego pociągu” komentarz o treści „podły parszywy i pazerny naród, nic im się nie należy... ” (czyn z art. 256 § 1 kk i z art. 257 kk).

wstyd i hańba, może jeszcze wrócą do spraw ze średniowiecza

a co z wielką aferą "podpalenia" synagogi w warszawie, do komentowania której peowcy ściągnęli dwóch ambasadorów 🤮

------------------------------------------

po zmianie rządu, k**wy kolejne dziecko wydają obcokrajowcom

Edytowane przez nie
Opublikowano
2 godziny temu, Leszy napisał:

I tak długo cierpliwość zachowywali. 

Liban to wielki burdel. Gdzie oszołomy islamskie sobie drugie państwo wewnątrz stworzyli, i drugą armię. 

Upaina to niemniejszy burdel, złodziejstwo bandyterka a wspieramy ich z całych sił

Opublikowano

Jakby z Ukrainy jakaś organizacja polityczna sobie regularnie ostrzeliwała Rosję, a ukraiński rząd nie mógł nic z tym zrobić, to byśmy pewnie wspierali Moskwę w jej działaniach. 

Opublikowano
Dnia 28.09.2024 o 05:56, Agrest napisał:

Gospodarka się rozwija.

Po Beko wczoraj Rafako upadłość ogłosiła, a wcześniej jakaś firma z Gliwic z branży samochodowej. 

Ciekawe czy Niemcy zwiększają  nasadzenia szparagów?🤔

nie zwiększają bo tam też minimalne stawki wynagrodzeń wprowadzili
Przecież wystarczy prześledzić kiedy te minimalne wprowadzili i kiedy im gospodarka zaczęła siadać
stawki są tylko zleceń będzie coraz mniej nawet babraniny przy tych szparagach bo tego zmechanizować się nie da i ... szparagówkę niech wtranżalają, to nie jest obciążone kosztem wymuszonym pracownika bo kombajnami da się zebrać i na to będzie stać a szparagi? rarytas elitarny nawet dla Niemców się zrobił że na pewno spożycie już ich spadło z racji ceny; choć to tylko zgaduję bo nie szukałem adekwatnych danych bo nawet nie wiem gdzie co wiarygodnego i rzetelnego w tym syfie w jaki się net zamienia.
Klikajty i prymitywna propaganda w morzu reklam i Wiedzę rzetelną to chyba tylko pocztą pantoflową i po znajomości można uświadczyć

Opublikowano
3 godziny temu, Leszy napisał:

I tak długo cierpliwość zachowywali. 

Liban to wielki burdel. Gdzie oszołomy islamskie sobie drugie państwo wewnątrz stworzyli, i drugą armię. 

czy nie twoje oszołomy chcą ich sprowadzać ? 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Jakby z Ukrainy jakaś organizacja polityczna sobie regularnie ostrzeliwała Rosję, a ukraiński rząd nie mógł nic z tym zrobić, to byśmy pewnie wspierali Moskwę w jej działaniach. 

a kto tam niby regularnie żydów ostrzeliwuje?

Ooooo Romanek jest - masz już te linki do tych twoich rewelacji z opodatkowaniem paliw w europie?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

czyli sytuacja stabilna i sam nie masz pojecia co wkleiłeś a linki ci z netu znikły a pewnie takowych niebyło tylko wkleiłes co popadło i po pijaku dopisałeś co ci sie wydaje. W czym ty masz problem zeby podać linki do artykułów z danymi które zamieszczasz, z komentarzem, opisem, pełna treścią? 

Opublikowano

rządowe tchórze bały się przyjść na debatę 

Krzysztof Stanowski
Jak widać, pan wiceminister Gdula najpierw przeprowadził skandaliczny szturm na polską naukę, a później zesrał się ze strachu, gdy trzeba było to uzasadnić (nie dotarł na debatę).

szaleńcy zniszczą całą polskę

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Roman176 napisał:

bo znaczy jaki imbecyl z ciebie ... ty studiowałeś chyba widły do gnoju i kosę 

Czyli jak zwykle źródła nie podasz bo dane z d*py wyciągniete i znowu byś z siebie głupka zrobił? Właśnie po to się studiuje żeby nie być takim durniem jak ty. Za podawanie danych nie popartych źródłem to byś końca pierwszego semestru nie doczekał.😆

• Haha 1
Opublikowano

jak widzę , trafnie cię określiłem..... Możesz wyjaśnić czemu  notorycznie kłamiesz zmyślasz i konfabulujesz? Mieli cię w szkole za głupka i tak to sobie rekompensujesz?

Opublikowano

pisze sie "kumaty",  imbecylu. No dalej Romanek - podaj linki do tych twoich rewelacji. Powinieneś znać źródło z którego czerpałeś , no chyba że jak zwykle  coś zmyśliłeś jak każdy pisowski zaprzaniec. Jest też możliwość że nie zmysliłes tylko nie zrozumiałeś co czytasz i wklejasz ale to oznacza że albo jesteś kłamcą albo głupkiem🤣 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v