Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 godzin temu, nie napisał:

Szojring-Wielgus w Radiu Zet mówiła  o "samorządach i samorządowczyniach".

samorządy rodzaju żeńskiego  :D 

całkiem już im na łeb pada

Ona zawsze walnięta była. 

• Like 1
Opublikowano

a wyżej wyczytałem że Bosak do walnięcia
czyżbyśmy odkryli kryteria po których oszołomstwo ultralewicowe odróżniać od ultraprawicowego?
Lewicę los pokrzywdził aż im zmysły pomieszało a prawica sama sobie krzywdy od losu ściągnie nawet jeśli ten los ją był przegapił?

Opublikowano
4 godziny temu, racyl napisał:

dobre 

widzieliście kompromitacje prezes i zarządu wód polskich na konferencji prasowej ........ oto obsady rudego gdzie nepotyzm ja sie nie znam ale siedzę tam 

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-09-26/paulina-matysiak-zawieszona-w-klubie-to-nie-jest-moje-ostatnie-slowo/?fbclid=IwY2xjawFh_71leHRuA2FlbQIxMAABHe7HA1Qt0ch7oEFwajYAZcGLA0buVkRch4nDiedDDmpFDiUoe5pltQD6PQ_aem_j7nDbljNUDq6K9dVwbLLrg

W piśmie podano, że została zawieszona na okres trzech miesięcy, nie podano jednak powodów takiej decyzji. Posłanka znana jest z ostrej krytyki rządu Donalda Tuska. - Były tematy, ustawy, które popierałam, ale wiele działań budzi moje wątpliwości. Jestem niezadowolona, ale mówiąc ostrożniej bardzo sceptyczna - stwierdziła na antenie Radia Plus. 

Opublikowano

Cyrku na Komisji Spraw Zagranicznych ciąg dalszy. Od wczoraj trwa przerwa w posiedzeniu nr 35 – przegrali głosowanie i zastanawiają się co z tym zrobić. 

Tymczasem właśnie rozpoczęło się kolejne posiedzenie nr 36.
Ale tu też nie mieli większości – więc Paweł Kowal tu również ogłosił przerwę. 

Trwają równolegle dwa posiedzenia – i dwie przerwy. 

kto tych idiotów wybrał?

Opublikowano
35 minut temu, Tomasz0611 napisał:

"Jeszcze raz bo przegramy" xD By zrobili jak Witkowa to by nie było problemów xD 

właśnie, że są tak nieudolni, że nawet reasumpcja by im nie pomogła :D 

--------------------

z cyklu pis kradnie

Imprezę na koniec obchodów 90-lecia lotniska Chopina zorganizuje agencja eventowa Jacka Stachery. Prywatnie to partner córki Jerzego Owsiaka.

Z nieoficjalnych informacji wynika, że umowa opiewa na 1,7 mln zł.

i cyk kolejne miliony dla koleżków

tak się dyma frajerów

Opublikowano
2 godziny temu, nie napisał:

Imprezę na koniec obchodów 90-lecia lotniska Chopina zorganizuje agencja eventowa Jacka Stachery. Prywatnie to partner córki Jerzego Owsiaka.

łooooooo Panie Kolego. Toż to pewnie ostatnia okazja , A jak zamkną lotnisko zanim 100 lecia doczeka?

2 godziny temu, nie napisał:

Z nieoficjalnych informacji wynika, że umowa opiewa na 1,7 mln zł.

Kuźwa, ciekawe czy by za to jakiego fortepianu Chopina nie kupił gdzie na OLX? Tak mnie naszło pytanie.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

Kuźwa, ciekawe czy by za to jakiego fortepianu Chopina nie kupił gdzie na OLX? Tak mnie naszło pytanie.

Albo może ten miecz od ojca Tadeusza gdzieś zamontować żeby odwiedzający lotnisko mogli go obejrzeć xD

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No rozmnożyły się nadmiernie...

bobry wystarczy ogolić, żeby nie szpeciły szczeciną

a te bobry co szkodnikują w sejmie - nie głosować na nie

a reszta - co ona winna, podgryzają tylko drzewa, a nie obywateli

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No rozmnożyły się nadmiernie...

Ludzie się rozmnożyli i wyparli bobry z ich terenów pierw byli bobry .

To samo robią z inną zwierzyną leśną bo uprawy ludziom  niszczą a gdzie zwierzyna ma się podziać ?.

Może by tak ludzi przegnać .

Opublikowano

Na prośbę Szefa Sztabu Generalnego Wojska Polskiego - Bundeswehra (120 osób) pomoże usunąć skutki powodzi na południu Polski przez najbliższe 8 tygodni — ogłosił Boris Pistorius.

idioci już nawet 120 żołnierzy nie mają, tylko muszą prosić o pomoc hitlerowców

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v