Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A tak Tusk szykuje kolejne tragedie polaków

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

BLOKOWALI INWESTYCJE - NIECH PŁACĄ Z WŁASNYCH MAJĄTKÓW ZA STARTY POWODZIOWE‼️

Może być zdjęciem przedstawiającym 12 osób i tekst

3 minuty temu, Ulman napisał:

normalny rząd skoczył by te szopki ale Niemiec steruje i nic nie mają do powiedzenia 

Opublikowano

a odpierdalali takie sceny jak teraz ? 

Dnia 15.09.2024 o 17:02, mirro napisał:

kabinie kombajnów, od lat , mam zawsze skrzynkę narzędziową a na podłodze łapkę zwaną brechą. W tym roku po raz pierwszy wylazłem z kabiny trzymając w ręku łapkę. W kierunku interlokutora wykonałem najpierw ukłon a potem zakomunikowałem ze zaraz mu przy.dolę tym oto narzędzie aż mu się zupa z garów powylewa. Skutek wywarło natychmiastowy i z człowieka uszło ciśnienie.

eeee tam jesteś normalny ... dobra reakcja 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Podstawowa zasada wszystkich sekt jest taka by odizolować ludzi od świata zewnętrznego i zapodawać im jeden , jedynie słuszny i prawdziwy przekaz.  Gdy to zacznie funkcjonować  to można sekcie wmówić wszystko co się tylko zechce.

trudno się nie zgodzić z tobą , ale ty podobny jesteś  

Przed chwilą, Ulman napisał:

jak im laskę robili na każdym kroku i spełniali wszystkie zachcianki , to o co sie mieli awanturować?

ta a tępe społeczeństwo było lepsze ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst

Opublikowano
39 minut temu, Roman176 napisał:

jak widzisz dałeś przykład ze wyborca rudego nie słynie z inteligencji 

Wielka kłótnia o wały i zbiornik. PO kontra PiS. Oto jaka jest prawda

u nas była powódź w 2010 wiec jak sam zauważyłeś po wykresie wszystkie wały przeciekające sączące trzeba rozebrać i zmodernizować ...... 

teraz zadam ci pytanie gdy prezydent Raciborza budował wały  w tych latach a jest pisowcem to nagroda jest dla PO ?

gratuluje wiedzy 

I co z tego? Wklejasz jakieś plakaty, że niby wałów czy zbiorników nie budują, s potem piszesz, że jednak budowali ale była potrzeba. Daj już z tym spokój. 

Opublikowano (edytowane)

a tam masz zbiorniki czy wały ?

tu masz Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

30 minut temu, Ulman napisał:

a co ma osp do banderowskiego żydka Żelenskiego?

to osobne obrazki 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano

Roman daj spokój wyzywasz wszystkich głupoty wklejasz a na koniec z ciebie się śmieją. Wykres pokazuje jasno pis nie budował wałów pis robił wały. Tam jeszcze ktoś wyciął lata rządu pis 2005 - 2007 też budowali mało.

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

ja nie,  ale ty byś uwierzył pod warunkiem że ktoś z pis by to powiedział. . Jako bezmyślny neurotyk negujesz to tylko dlatego że powiedział to ktoś z konfederacji. Gdyby to był przekaz PISu to byś w to święcie wierzył.

Posłuchaj nikt nie chce Konfederacji słuchać ,nie mają przebicia wiec nic nie znaczą nic nie wnoszą .

https://www.facebook.com/watch?v=490672693874676

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Ulman napisał:

Dla głupków z pewnością nie.

no właśnie; zważywszy że głupków jest większość

nie ważne czy zamordyzm zrodzi się z głupoty i nieudolności jak np widzimy w przypadku popaprańców i jawnej deklaracji Tuska,
czy zrodzi się z ideologicznej najczęściej religijnej owej "misyjności" czy to ateizujących klimatystów czy "katolikującego PiSu i ew pogrobowców
czy z racjonalizmu co bystrzejszych "Konfederatów" itd itp

Demokracja wyczerpała możliwości obrony samej siebie i z której strony nie spojrzeć tylko oferty antydemokratyczne i równie dobrze jacyś zamordyści mogą wyrosnąć z "konfy" jak z dowolnego innego kierunku politycznego bo wszystkim rządzącym demokracja nazbyt zaczęła przeszkadzać a społeczeństwo jest nazbyt apatyczne w dobrobycie aby w czas wycinać zagrożenie zatem przed nami epoka totalitarna
kolejna w historycznych cyklach

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacek1296 napisał:

Lokator pałacu prezydenckiego obudził się po dożynkach.

Wiesz, oni nie mają czasu na takie głupoty jak powódź, w poniedziałek różaniec za Salcesona, we wtorek za tego co siedzi w WB, w środę za Kamisia i Wąsika, w czwartek trzymanie za rączki u ojca Tadeusza, w piątek Smoleńsk a na sobotę wezwanie do NeoProkuratury Bodnarowcow, nie ma czasu zajmować się powodzią ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Wiesz, oni nie mają czasu na takie głupoty jak powódź, w poniedziałek różaniec za Salcesona, we wtorek za tego co siedzi w WB, w środę za Kamisia i Wąsika, w czwartek trzymanie za rączki u ojca Tadeusza, w piątek Smoleńsk a na sobotę wezwanie do NeoProkuratury Bodnarowcow, nie ma czasu zajmować się powodzią ...

wąsik z kamińskim na dożynkach byli, to sporo %-ów poszło z maliniakiem

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pisowcy odstąpili od budowy zbiornika przeciw powodziowego bo mieszkańcy nie chcieli. A teraz podatnik zapłaci za rozpierduchę. 

https://joemonster.org/filmy/130654/W_2019_PiS_zablokowal_budowe_zbiornikow_retencyjnych_w_Klodzku_bo_mieszkancy_ich_nie_chcieli

doba_pl_105045-cab218b608536f03e3293fff37ef7b82_640x360.jpg

1726483071_undsgu_600.jpg

TV Republika już próbuje przekierować winę za zaniechanie budowy zbiornika na Wielichowską bo ponoć kierowała protestami. 

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał:

Wszystko do Polski .

Cytat .

Tureckie mrożonki jechały do Polski. Czy świat stanął na głowie?

Co na to polscy rolnicy? 

G...no mają do powiedzenia .

https://www.agrofoto.pl/fakty/tureckie-mrozonki-jechaly-do-polski-czy-swiat-stanal-na-glowie,151390.html?mp=promo

Tureckie to pikuś. Myślałem że po aferze z Hortexem Ryki Już nic gorszego sie nie stanie. Ano stało się firma w ramach restrukturyzacji  znowu mrozi i ro***erdala rynek cenami mrożonki. Radochę mają tylko pośrednicy spekulanci i aż rżą ze śmiechu. W Polsce nie może być przemysłu przetwórczego, bo ( i tu mógłbym zacytować Ulmana), 

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, hubertuss napisał:

Roman daj spokój wyzywasz wszystkich głupoty wklejasz a na koniec z ciebie się śmieją. Wykres pokazuje jasno pis nie budował wałów pis robił wały. Tam jeszcze ktoś wyciął lata rządu pis 2005 - 2007 też budowali mało.

ja nie musze siebie idioty robić w sprawie co mnie nie dotyczy .. bo o ciebie już nie wspomnę 

tu masz wczorajszy odcinek Polsat zobacz sobie jaka dobra jest platforma 

https://x.com/GrzegorzJanko12/status/1835641942895407278?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^tweet

tu masz jaki wyborca taki polityk 

https://www.facebook.com/reel/381333078338341

https://www.facebook.com/reel/854438099962641

Opublikowano

Jak można na poważnie traktować związek zawodowy który takie głupoty na swoim profilu zamieszcza? Widać że to prostactwo które nawet nie wie że takimi treściami ośmiesza swój związek leni zawodowych. Zachowują sie jak głupki a potem chcą by ich poważnie traktowano 😂 Powinno sie to draństwo raz na zawsze rozgonić i związki zlikwidować.

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, hubertuss napisał:

Pisowcy odstąpili od budowy zbiornika przeciw powodziowego bo mieszkańcy nie chcieli. A teraz podatnik zapłaci za rozpierduchę. 

https://joemonster.org/filmy/130654/W_2019_PiS_zablokowal_budowe_zbiornikow_retencyjnych_w_Klodzku_bo_mieszkancy_ich_nie_chcieli

1726483071_undsgu_600.jpg

I tu jest efekt domina, jak z drogami ekspresowymi i autostradami, bo remont, to przede wszystkim ekspertyzy techniczne, przygotowanie budżetu itp

PiS w zasadzie niczego nie wstrzymał. Powołał "Wody Polskie" a te w pierwszej kolejności zajęły się własnymi stołkami i synekurami. Nie chę tu bronić polityków, bo obie stroby zagłosowały za zmianami. Stary system był niewydolny, a nowy to siedlisko korupcji i nicnierobienia. A KO też tego nie rusza, chociaż powinni to rozpirzyć w trzy d.... i wrócic do zarządzania infrastruktura na poziomie lokalnym.  Bo teraz jest tak, jakby powołac jeden centralny urząd gminy z filiami w każdej gminie. Nikt za nic by nie odpowiadał, tylko przerzucanie papierami.

A że PiS akurat w tej dziedzinie nie ma się zupełnie czym pochwalić, to próbuje rżnąć głupa. Tylko obawiam się, że następcy oprócz pokrzykiwań też nic nie zrobią, woda zejdzie, temat przycichnie i co najwyżej wymieni się kilku kacyków na "swoich" przy okazji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v