Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Wiem ,wiem że teraz to wstyd się przyznać 🤣

czemu wstyd - że się na PiS nie głosowało ? Moja sąsiadka przez płot była posłem, znając jej temperamenta w życiu bym na nią nie zagłosował, ani na partię, która by ją przygarnęła

a z ciekawości - zrobię kiedyś fotki działek "posłów z PO" - za głowę mozna się złapać

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bogdan_ja napisał:

PiS zostanie prawdopodobnie  zdegalizowany i  uznany za organizację przestępczą która niszczyła ustrój państwa ....zostanie zabrana mu dotacja i będzie bankrut ..

tylko kim/czym będzie ktoś kto to zrobi? bo ja sądzę że czymś jeszcze gorszym.
Jedynym i wystarczającym sposobem jest indywidualne ściganie personalnie każdego za tylko jego osobiste przekręty bez wnikania z jakiej szajki politycznej pochodzi.
No przecież ten kamiński zdobył ileś tam głosów wyborców i to qwa w moim regionie. czyli co? eksterminować wszystkich?
no wiem; korci ale czy za głupotę można karać? no można czego przykład Leppera i Samoobrony ale czy nie lepiej eksploatować w dobrze ustawionej i ogrodzonej zasadami hodowli? ;) a już jeśli samo stado te zasady uznaje i akceptuje to nawet nie ma ryzyka buntu. tylko do cholery tych zasad samemu nie łamać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

No przecież ten kamiński zdobył ileś tam głosów wyborców i to qwa w moim regionie. czyli co? eksterminować wszystkich?

Nieeeeeee ale pomoc psychologa aby sie nie pozabijali wskazana.

Opublikowano (edytowane)

jakiś kontyngent na odbicie Krymu Ukraińcom podesłać? bo to najlepsza terapia dla takich
chcecie reżimu strategii przymusu to macie, na własnej skórze

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, dysydent napisał:

tylko kim/czym będzie ktoś kto to zrobi? bo ja sądzę że czymś jeszcze gorszym.

A będa z tego jakieś piniądzory? Jak będa , to w wolnej chwili moge coś wykombinować. No i niech to ułaskawienie już czeka.:lol:

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, jacek1296 napisał:

Nie za ściganie przestępców, tylko za tworzenie przestępstwa, którego nie było.

O tu jest wytłumaczone o co chodzi.

https://www.agrofoto.pl/fakty/afera-gruntowa-o-co-chodzi-z-zamieszaniem-wokol-kaminskiego-i-wasika,140224.html

Normalne śledztwo i rozpracowanie grupy. Tylko prokuratura uznała, że podejrzany miał prawo kłamać w trosce o własną d*pę, że nagrania były zdobyte nielegalnie i jeszcze coś tam sobie uznała.... Nawet bez ostrzeżenia Leppera przez K też by se uznała🤦

K i W są  typowymi więźniami politycznymi... No i mamy drugą Białoruś🤷

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A będa z tego jakieś piniądzory? Jak będa , to w wolnej chwili moge coś wykombinować. No i niech to ułaskawienie już czeka.:lol:

nie mam danych bo wiadomo ile głosowało na te szuje ale nie wiadomo kto
znaczy porobiłem sporo fotek po czyich płotach facjata tej kreatury była porozczepiana ale też mało miarodajne bo jeden nawet nie wiedział komu pozwolił i co przyczepić nnno ale baneryzm obraca się przeciwko banerowcom i może na przyszłość przed jakimi wyborami będzie mniej tego bilbordozowego syfu
to tylko nadzieja tak że... no, nikt nie musi mnie od głupków już wyzywać i to bodaj mam z głowy :P

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Paru biskupów odetchnie z ulgą. 

Pewno tam jaką cykutą go podkarmiali coby św. Piotr wcześniej bramy niebios otworzył i po za kolejnością wszedł🤣

Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał:

Paru biskupów odetchnie z ulgą. 

Cienkopis też. 😎

Opublikowano

Odebranie wszelkich przywilejów "socjalu" musiałoby się wiązać z drastyczna zmiana systemu podatkowego, ponieważ trzeba by oddać ludziom kasę, którą w tej chwili łupi się w postaci podatków i wszlkiej maści danin

Jak się zabiera w podatkach 70-80% wypracowanej pensji, to nie ma możliwości, aby na przykład w razie utraty pracy przeżyć jakoś 2-3 miesiące, bo za co ? Jak 90% społeczeństwa nie ma tyle odłożonych środków, albo wręcz żyje od kredytu do kredytu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v