Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Tera minister blokuje kaskę... a pis se może się odwoływać do neosedziow których wyroków nikt nie publikuje 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jak Tuskowi potrzeba coś zrobić, to może być i neosędzia, jak trzeba ponarzekać na PiS - to wtedy są oni bardzo BE

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

Tera minister blokuje kaskę... a pis se może się odwoływać do neosedziow których wyroków nikt nie publikuje 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zdaje się Pani Szydło bardzo rozpropagowała nową świecką tradycję, nie publikowania wyroków.

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

PKW zabrała PiSdom pieniążki xD będzie teraz słychać wycie xD

Pisowcy powinni na kolanach do Częstochowy zapieprzać, aby podziękować, że stracili tylko tyle.

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Zdaje się Pani Szydło bardzo rozpropagowała nową świecką tradycję, nie publikowania wyroków.

jakby co to pisdzielce poleca i się odwołają do wyroku TSUE 🤣🤣🤣🤣 .....  ETPCz wydał wyrok w sprawie Dolińska-Ficek i Ozimek przeciwko Polsce (49868/19 i 57511/19), gdzie m.in. stwierdził, że "Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych Sądu Najwyższego, która rozpatrywała sprawy skarżących, nie była "sądem ustanowionym przez prawo".

Znaczący w tej kwestii jest wyrok Trybunału Sprawiedliwości UE z 21 grudnia 2023 r. TSUE orzekł, że Izba Kontroli Nadzwyczajnej i Spraw Publicznych Sądu Najwyższego nie jest organem mającym status niezawisłego i bezstronnego sądu w rozumieniu prawa Unii

Opublikowano

Mocie kurna problemy -ludzkość a co najmniej ta zgniła Europa musi upaść bo to co się dzieje tego już jest za dużo nawet w piekle są pewne granice 

Opublikowano

Ale co? Tusk Kopernikiem naszych czasów?🤣

4 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

a pewnie że to tylko karma ....wszystko kiedyś upada i przychodź nowe ...ale czy lepsze 🤔

No idzie nowe. Miłość tolerancja, wreszcie normalne stosunki międzyludzkie. Widać szczęście i radość u tych ludzi🤣🤣🤣

https://www.facebook.com/share/r/rMpoy3BQF5giSL7o/

Opublikowano

a co mi te ludzie...mi  nie wadzą ..one były już za starożytnych Egipcjan tyko udawano że ich nie ma ...nic mi złego nie zrobił i nie zrobią ...udawanie że tego nie ma nic tyz nie daje 

3 minuty temu, Agrest napisał:

Ale co? Tusk Kopernikiem naszych czasów?🤣

No idzie nowe. Miłość tolerancja, wreszcie normalne stosunki międzyludzkie. Widać szczęście i radość u tych ludzi🤣🤣🤣

https://www.facebook.com/share/r/rMpoy3BQF5giSL7o/

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

co tam Kopernik ...toć są wyznawcy tu na forum że za komuny był lepiej 🤣.....chłopów w sukienkach całować gotowi 🤣🤣🤣🤣

Dostrzegasz co wam w koalicji gra🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v