Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

wpisz sobie w google ..

nawet komedii  o carskiej armii nie macie 😂

53 minuty temu, galan99 napisał:

CZY JUŻ TAK JEST W KRAKOWIE I WARSZAWIE ?.

Inżynierowie tym razem mieli pecha bo trafił im się Polak używający "magicznego słowa " (wyp********!!)

https://www.facebook.com/watch?v=1012417947283578

zdziwinony ?? 

uber,bolt,glovo, pyszne - chlopaki calymi dniami na solarium siedzieli.

widze ze czas kropek wpostach sie zbliza .

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał:

jak zwykle bredzisz dziecko-czuje renomowane wschodniopolskie uczelnie tworki ?? choroszcz ?? 

w lubelskim jaki macie renomowany osrodek tego typu ??

oj czekaj, mamy mamy i to pod jakim zarządem
zapraszamy wszystkich zainteresowanych a Tobie kupon zniżkowy podpowiem ku lepszemu traktowaniu na dyrektora ichniego wołać "panie prezydencie"
fory gwarantowane że nawet pozwolą może i z neta korzystać to i forum af nie ucierpi xD

"– Przede wszystkim chcę podziękować panu marszałkowi za ogromne zauanie jakim mnie obdarzył, powierzając tę odpowiedzialną funkcję" (literówka w "zaufaniu" skopiowana z tekstu oryginalnego)
https://www.dziennikwschodni.pl/zamosc/byly-prezydent-zamoscia-ma-nowa-prace-kieruje-szpitalem-psychiatrycznym,n,1000347333.html

no wypisz wymaluj jak z podania/listu motywacyjnego na inseminatora bydła rogatego w którym jeden z kandydatów napisał - "proszę o zatrudnienie mnie na tym stanowisku ponieważ lubię tę robotę" :D

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie ulatwiasz...

No że niepełnosprawny ..

No współczuję, ale to nie oznacza że możesz tu każdego obrażać bezkarnie....

02-P, mówi Ci to coś? jak ja rozpoznałem diagnozę już dawno, to żeś mnie jeszcze atakował, spoko koleś, ja go lubiem.      xD

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
20 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie ulatwiasz...

No że niepełnosprawny ..

No współczuję, ale to nie oznacza że możesz tu każdego obrażać bezkarnie....

Jest to sposób na jeszcze bardziej wywalone ego.

Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał:

"proszę o zatrudnienie mnie na tym stanowisku ponieważ lubię tę robotę" :D

Bez dwu zdań gościu się nada na dyrektora. A jak nie na dyrektora, to na pacjenta.:lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Facet na "równi pochyłej" tak że; kto wie?
To już nie jest nawet śmieszne a jedynie smutne, prawdziwie smutne

jak końcówka "Stu lat samotności" Gabriela Garcii Márqueza

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
43 minuty temu, GABBER85 napisał:

@jacus ma coś do ukrycia

43 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

I to sporo ...

czy to aby nie za zbyt pochlebne komplementy?
Ja tam widzę Go na wylot i co najwżyej ma marzenie by mieć cokolwiek co warto było by ukrywać :P

Opublikowano
Przed chwilą, dysydent napisał:

czy to aby nie za zbyt pochlebne komplementy?
Ja tam widzę Go na wylot i co najwżyej ma marzenie by mieć cokolwiek co warto było by ukrywać :P

No właśnie ukrywa ...to nic....i to spore nic...

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, GABBER85 napisał:

pierdo&*#e

powiadasz?
sądzisz że ktoś był zainteresowany?
względnie błyskotliwy dowcip a i to tylko w porywach to ciut za mało na aż takie "poufałości"
choociaż; ta fascynacja psychiatrią sporo tłumaczyxD
i uprawdopodabnia ;)

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v