Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Leszy napisał:

Jaka komisja? Komisja było o handlu wizami, a nie o ilości migrantów przybyłych do Polski. 

Czasem można coś leczyć, czasem nie. Dobrobyt zaś ma zaś tyle z tym wspólnego, że jednostki rodzące się z odchyłem przeżywają. 

Ewentualnie się ujawniają. 

Słabo te leczenie szło. Ogólnie co jest zapisane w DNA i w mózgu zawsze wychodzi na wierzch. Swego czasu był taki zj** John Money który był lekarzem i kazał wycinać nowonarodzonym dzieciom to co nie pasowało do wzorca, i wychowywać jak się uzna. Nic to nie dawało. 

Lewicowi rodzice to są swoją drogą bezmózgi, ale popadać w drugą skrajność to też głupota. 

Co zaś do wspomnianego ukrywania się gejów? To było niby w porządku dla społeczeństwa? Bo tacy ludzie byli zawsze. Próbowali to ukrywać, biorąc sobie żony, albo to wypierać wstępując do seminariów, zakonów itd. Wtedy takie małżeństwo nieudane z krzywdą dla rodziny, posługa nieudana z krzywdą da społeczności wiernych. Po co ci to? Po co nam to? 

A czy niby gej który miał żonę i zmajstrowal tej żonie dzieci i nagle się po kilku czy kilkunastu latach okazało że woli chłopców był prawdziwym gejem? Czy moze biseksualny? A może miał jakieś zaburzenia?

Opublikowano
3 minuty temu, MariuszDe napisał:

A czy niby gej który miał żonę i zmajstrowal tej żonie dzieci i nagle się po kilku czy kilkunastu latach okazało że woli chłopców był prawdziwym gejem?

Kuźwa muszę kumpla zapytać se szkoły średniej, bo to właśnie taki przypadek. Rozwiódł sie z żoną i teraz mieszka z przyjacielem. Wnuków sie już doczekał.

Opublikowano
11 godzin temu, Leszy napisał:

Jaka komisja? Komisja było o handlu wizami, a nie o ilości migrantów przybyłych do Polski. 

właśnie było kłamstwo na komisji powielane  ...  a ci muzułmanie to Europa Kazachstanie Gruzini itp  wiec wiesz tego rudy .. posłuchaj sobie rozmowa rymanowskiego w Polsacie od niedzielny   ...   kiedy pis pójdzie siedzieć  ...  donald nie chce żeby pis poszedł siedzieć  bo to nie o to chodzi ........ 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „馬 10O Fakt To będzie cios w kieszenie Polaków. Rząd już tego nie ukrywa. Rachunki grozy [NOWE PROGNOZY] Justyna Węcek Szefowa działu Pieniądze FAKT Data utworzenia: 4 sierpnia 2024, 16:18. odatkowy koszt netto paliw transportowych będzie 2027 2028 2029 2030 0,59 0,49 lesel 0,35 2035 enryTa 0.29 0,65 2040 zwiększał nastépująco [xt/]: 2045 2050 0,65 1.65 PG 0.54 3,41 0,21 2055 0,54 5,06 0,34 1.37 5,77 0,38 2,84 0,38 4.22 0,96 4,80 1,99 5.10 2,96 3,37 3,58 1 Zobacz Zobaczzdjęcia zdjęcia”

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Kuźwa muszę kumpla zapytać se szkoły średniej, bo to właśnie taki przypadek. Rozwiódł sie z żoną i teraz mieszka z przyjacielem. Wnuków sie już doczekał.

Z pierwszego czy drugiego związku te wnuki?🤣

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, MariuszDe napisał:

Kto wie w dzisiejszych czasach?

Znajomy wzięty hodowca królików kiedyś wpadł do mnie z zakomunikował " słuchaj ja otwieram klatkę a tam oba samce i oba kotne:.:???::lol:

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jacus napisał:

najwiekszy problem ze wy nie chcecie dzieci ani zpiewszegoani zdzieisatego ani zadnego zwiazku...

reprezentanci polski w ciezkiej atletyce..

Jak to bieda z nędzą po parafii kroczy ksiądz biskup gruby grubasy -  Paczaizm.pl

Bo tak jest i nic się nie zmieni kiedyś była bieda  kobieta miała po 5,6 dzieci pracowała w polu doiła krowy miała cholernie ciężko ale dawała radę z tym że wtedy myślenie było takie że te dzieci dorosną i pomogą matce/ojcu w tym ciężkim zyciu,dzisiaj jedno dziecko to już jest taki problem ze normalnie rece opadają.kobiety są niezależne mają swoje firmy pracę itd ja to rozumiem bo mają do tego prawo żyć po swojemu ale na dziecko nie ma czasu,miejsca..raczej to się nie zmieni kwestia dobrobytu?łatwego życia? Niezależności?

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano (edytowane)

Rynki w USA spłynęły czerwienią. Wall Street na minusie , wyparowało .

Jednak Trzaskowski miał  rację planeta płonie .

TRZASKOWSKI: PLANETA SIĘ PALI .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 godziny temu, MariuszDe napisał:

A czy niby gej który miał żonę i zmajstrowal tej żonie dzieci i nagle się po kilku czy kilkunastu latach okazało że woli chłopców był prawdziwym gejem? Czy moze biseksualny? A może miał jakieś zaburzenia?

Pewnie wolał zawsze. Orientacja się nie zmienia nagle. 

Opublikowano

W poniedziałkowy poranek, 5 sierpnia wybuchł pożar w Cukrowni w Gostyniu. 

Zdjęcie i materiał filmowy otrzymaliśmy od jednego z naszych czytelników.

Cukrownie się palą .

https://leszno24.pl/pl/473_na-sygnale/68104_pozar-w-cukrowni-w-gostyniu-film-.html?sfnsn=mo&fbclid=IwY2xjawEeBYFleHRuA2FlbQIxMQABHXYvyymnvB3fCJ5hJucEUVrew1ezEqKjGvPM4n37w5m1tjsjMhfjt_9qoQ_aem_p7oVI7dY_d0Ei96tdOLD8Q#lzgo3f2jq1q5a

Opublikowano
8 godzin temu, galan99 napisał:

5 sierpnia 1772 roku w Petersburgu podpisano trzy traktaty rozbiorowe pomiędzy Rosją, Prusami i Austrią,

" wszyscy czworo monarchów, za których sprawą układ ten zawierano, było Niemcami. Oprócz króla Fryderyka II i cesarzowej Marii Teresy (a także współrządzącego w Austrii jej syna, cesarza Józefa II) rodowitą Niemką była przecież także cesarzowa Rosji Katarzyna II, urodzona w Szczecinie jako Zofia Augusta Fryderyka księżna Anhalt-Zerbst"

co zrobiliśmy prusakom, że tak nas nienawidzą? czy to za 1410 rok?

Opublikowano

jak by co to ten post

2 godziny temu, mirro napisał:

Znajomy wzięty hodowca królików kiedyś wpadł do mnie z zakomunikował " słuchaj ja otwieram klatkę a tam oba samce i oba kotne:.:???::lol:

był zanim ten się pojawił

2 godziny temu, jacus napisał:

najwiekszy problem ze wy nie chcecie dzieci ani zpiewszegoani zdzieisatego ani zadnego zwiazku...

Jak to bieda z nędzą po parafii kroczy ksiądz biskup gruby grubasy -  Paczaizm.pl

tak że wszelkie skojarzenia moje ...
są tylko moje?

eee, nie dam się wrobić; musieliście w porozumieniu i tylko dla niepoznaki w odwrotnej kolejności ;)

2 godziny temu, MariuszDe napisał:

Bo tak jest i nic się nie zmieni kiedyś była bieda  kobieta miała po 5,6 dzieci pracowała w polu doiła krowy miała cholernie ciężko ale dawała radę z tym że wtedy myślenie było takie że te dzieci dorosną i pomogą matce/ojcu w tym ciężkim zyciu,dzisiaj jedno dziecko to już jest taki problem ze normalnie rece opadają.kobiety są niezależne mają swoje firmy pracę itd ja to rozumiem bo mają do tego prawo żyć po swojemu ale na dziecko nie ma czasu,miejsca..raczej to się nie zmieni kwestia dobrobytu?łatwego życia? Niezależności?

ograniczoności zasobów i ekonomicznej świadomości rozpowszechnionej przez jedyną rzecz jaką komuna względnie dobrze robi - rzetelną edukację powszechną

czyżby zbyt wykształcona populacja też była złem?

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Rynki w USA spłynęły czerwienią. Wall Street na minusie , wyparowało .

....

to jeszcze nie to o czym myślisz... myślimy
to tylko rykoszety zadymy wokół Izraela i urealnienie przewartościowanej bańki koncernów "wirtualnych" tych tzw od IT
hajp na cybertechnologię jest przepompowany bo jest jeszcze dużo bardziej prymitywna i nieprzydatna jak sama siebie maluje

to że Apple potaniało i Nvidia to nie znaczy nic ponadto że i tak jeszcze za mało potaniały niż powinny i im podobne molochy zbudowane na abstrakcji

kiedy zobaczymy przybywające lawinowo ugory po polach to wtedy będzie początek końca tej cywilizacji

Opublikowano
3 godziny temu, jacus napisał:

Tam u was właśnie zamienili biedę na Nędzę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v