Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

trumpa chcieli zlikwidować

czyżby lewacka wolność i demokracja pokazała swoje prawdziwe oblicze?

Image

Edytowane przez nie
Opublikowano
mirro napisał:

Mierzył "pod uśmiech". bo tyle wystawało zza mównicy. No i był wyżej. Balistyki nie oszukasz.

Jak był wyżej to lepij. Chyba, że nigdy nie próbował.

Opublikowano (edytowane)
59 minut temu, jacus napisał:

wez jeszcze raz przeczytaj swoje posty- wiem dlugie sa i czesto bez sensu  .ale sprobuj-uwierz w siebie ze dasz rade..ba.nawet sprobuj je zrozumiec ..trudno jest ale ja dalem rade wiec i ty z pewnoscia zrozumiesz ich sens

a Ty niczego nie czytaj jeśli tylko tak zamierzasz z błędu wyprowadzać że  żądaniem aby błądzący sam się wyprowadził bo powtarzam kolejny raz - tak nikogo i niczego nie nauczysz ani z niczego nie wyprowadzisz a co najwyżej siebie samego w bany kiedy zbrzydnie innym takich "rad" słuchać popartych najczęściej psychiatrycznymi argumentami

no może jedno se przeczytaj w kwestii granicy między literacją Polsk

23 minuty temu, dysydent napisał:

granica? w głowach co niektórych którzy tak nachalnie przeciwko wszelkim granicom występują ;)

czy nie zarzucasz innym również i swoich własnych demonów.

"rasa panów z Polski A"
prawda?

a co jeśli choćby zwykłym prawem statystyki że nawet i dureń miewa rację tym razem i On ma rację?

swoją drogą cały materiał słucha się jak powieść a czy fantasy czy na faktach to już kwestia subiektywnej oceny ale powieść która do takiej czy innej ale rakcji umysłowej zmusza
w/g mnie jeden z najwyrazistszych materiałów Ziemkiewicza odkąd z raz Go ktoś tu podlinkował to obejrzałem i teraz mi jutub prawem bańki informacyjnej gostka podsuwa w propozycjach

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
9 minut temu, dysydent napisał:

"rasa panów z Polski A"

jaka A? przecież to jest polska B

on jest z okolic krakowa, to jest wschodnia połowa polski, tak samo jak np. lublin

tylko, że on wstydzi się swojego pochodzenia, to jest oikofobia

• Like 1
Opublikowano
Dnia 13.07.2024 o 09:49, jacus napisał:

tez tak wczoraj mialem 🤣🤣🤣

czasami zycie przynosi nieoczekiwane chwile radosci- ubieram buty w szatni a przy mnie slowaczka sie przebiera -zrobila mi dzien, 😂 do przebieralni nie chcialo sie jej isc.

ona była acetnoniuszką a ty nie skorzystałeś ona chętna ty wystraszony 

rudy kłamał kłamie i bd kłamał 

https://x.com/Platforma_org/status/1747204548010135858

tym czasem    https://zielony.onet.pl/przyroda/co-sekunde-z-polskich-lasow-znika-drzewo-wstrzasajacy-raport-greenpeace/bpglnlx?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2BBYNt753rfSH-RUNlwI2JftTL6piTo47tid7Sn3ChR9FNVyWpMt-vKeU_aem_CXdNYyOtgmQuvKr9attL-w

Opublikowano
4 godziny temu, galan99 napisał:

Kazał ale nie zmuszał siłowo .

Nie pierd...l głupot ulmano - jak by byli ci obecni to  by siłowo szprycowali .

Taaa? A w jaki sposób?

3 godziny temu, jacek1296 napisał:

Masz na to jakiś dowód?

Nie miał , nie ma i nigdy mieć nie będzie.

2 godziny temu, galan99 napisał:

Szprycę  przyjął - żeby być chronionym przed durnotą .

Oj to by ci się bardzo przydało. Rzekłbym że to nawet konieczność

12 minut temu, Roman176 napisał:

ona była acetnoniuszką a ty nie skorzystałeś ona chętna ty wystraszony 

Co to acetnoniuszka?

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No napisałeś że Jacus jest z Polski b

przecież ciągle pisze, że wschodnia polska to polska B, a kraków leży we wschodniej połowie polski

dziecko z podstawówki by to zrozumiało

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

taka dziewczyna która bierze sprawy w swoje ręce taki slogan młodzieżowy 

masz jakiś przykład że tak się mówi? W necie ani śladu takiego słowa. Nie poj....o ci się?

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał:

przecież ciągle pisze, że wschodnia polska to polska B, a kraków leży we wschodniej połowie polski

dziecko z podstawówki by to zrozumiało

Noooo...

Tylko że jednak też uznajesz podział , tyle że Kraków umiejscawiasz nie tam gdzie Jacus.

No i po za tym, Jacus nie mieszka nawet blisko Krakowa.

Tylko w zadupiu....😆

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

masz jakiś przykład że tak się mówi? W necie ani śladu takiego słowa. Nie poj....o ci się?

w necie jeszcze o tym nikt nie napisał ...  a to dziwne 

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko że jednak też uznajesz podział

dlaczego stosujesz Gaslighting?

:D 

10 minut temu, Ulman napisał:

coraz bardziej się do galana upodabniasz😆

przecież wg. twojej wczorajszej narracji, napisałem najprawdziwszą prawdę :D więc o co ci chodzi ?? :D 

Opublikowano

powinienem ci napisać: pytaj tych co ten podział wyznaczyli :D 

ta granica istnieje tylko w głowach zakompleksionych ludzi, którzy pogardą dla innych rekompensują własne kompleksy, zwłaszcza kompleks niższości

to jest dokładnie to samo co twoje: "większość jest głupia"

Opublikowano
58 minut temu, nie napisał:

on jest z okolic krakowa, to jest wschodnia połowa polski, tak samo jak np. lublin

Jak wschodnia? I jeszcze "tak samo jak Lublin". Może tak samo, ale nie taka sama.:lol:

Opublikowano
9 minut temu, nie napisał:

powinienem ci napisać: pytaj tych co ten podział wyznaczyli :D 

ta granica istnieje tylko w głowach zakompleksionych ludzi, którzy pogardą dla innych rekompensują własne kompleksy, zwłaszcza kompleks niższości

to jest dokładnie to samo co twoje: "większość jest głupia"

Skoro tak to czemu dzielisz geograficznie?

1 godzinę temu, nie napisał:

jaka A? przecież to jest polska B

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v