Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

inwestycje, podatki,  wiedzę, wykształcenie, doświadczenie, logikę oraz bardzo dużo niechęci do kretynów, wiejskich gamoni i wszelkiej maści PISowskich i nie tylko lewaków. Głupkami i socjalistami się po prostu brzydzę

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Ja pier....ę ale powiedział , jaką jesteś jednostką w społeczeństwie 000000000000000000000000000000000000001 ulmano .

Świat nie zginie i ma gdzieś twe poglądy .

6 minut temu, Ulman napisał:

wiejskich gamoni 

Ty kto jest nie wiejski gamoń ?. 

Opublikowano

A kogo to obchodzi , takimi  pier....i głowę sobie zawracasz .

6 minut temu, Ulman napisał:

No właśnie to jest problem demokracji.

To coś pięknego że większość może ci dokopać .

Opublikowano (edytowane)

Nie zawracam. To jest najprostszy test na logikę.  Jakie jest Twoje zdanie na ten temat?  Ma dziewczyna rację czy nie?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano (edytowane)

Kogo to obchodzi jednostka . 

Tu jest problem .

Cytat .

To miał być dzień koalicji rządzącej. Zgoda Sejmu na odebranie immunitetu posłowi Suwerennej Polski Marcinowi Romanowskiemu, a także szefowi klubu PiS Mariuszowi Błaszczakowi miała dać kolejny sygnał o konsekwencji rządzącej większości w rozliczeniu rządów Zjednoczonej Prawicy. Ale z tego posiedzenia bardziej w pamięci zapadnie to, jak koalicja niekonsekwentna jest wobec tych, którym obiecywała liberalizację aborcji. — To powinien być dla nas sygnał alarmowy — mówi koalicjant. A Lewica odgraża się PSL-owi.

Najwięcej krytyki wywołało zachowanie posła Romana Giertycha, który złamał partyjną dyscyplinę 

Głosować  maja jak chce  partia .

Zaczyna się wojna .

—My tego tak nie zostawimy. Zapamiętamy sobie, jak zachował się dziś PSL. Jeszcze będą potrzebowali naszej pomocy przy ważnej dla nich ustawie i będziemy mogli się odwdzięczyć tym samym – zapowiada polityczka Lewicy.

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, galan99 napisał:

A owszem obchodzi bo to przekłada się na ogół. Jak skomentujesz to że 80-90% komentujących uważa że nikt jej krzywdy  ani szkody nie uczynił? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

to w Polsce nie było holokaustu?

2 godziny temu, Ulman napisał:

Na więcej cie nie stać przygłupie?

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Tu jest problem .

Cytat .

To miał być dzień koalicji rządzącej. Zgoda Sejmu na odebranie immunitetu posłowi Suwerennej Polski Marcinowi Romanowskiemu, a także szefowi klubu PiS Mariuszowi Błaszczakowi miała dać kolejny sygnał o konsekwencji rządzącej większości w rozliczeniu rządów Zjednoczonej Prawicy. Ale z tego posiedzenia bardziej w pamięci zapadnie to, jak koalicja niekonsekwentna jest wobec tych, którym obiecywała liberalizację aborcji. — To powinien być dla nas sygnał alarmowy — mówi koalicjant. A Lewica odgraża się PSL-owi.

Najwięcej krytyki wywołało zachowanie posła Romana Giertycha, który złamał partyjną dyscyplinę 

Głosować  maja jak chce  partia .

Zaczyna się wojna .

—My tego tak nie zostawimy. Zapamiętamy sobie, jak zachował się dziś PSL. Jeszcze będą potrzebowali naszej pomocy przy ważnej dla nich ustawie i będziemy mogli się odwdzięczyć tym samym – zapowiada polityczka Lewicy.

Trzeba się cieszyć bo zwyciężyło życie a nie śmierć i to akurat dzięki posłom PSL , tylko 4 było za śmiercią reszta przeciw .

Opublikowano (edytowane)

w Niemczech i pod jurysdykcja oraz okupacją niemiecką miał miejsce holokaust tak jak rzeź wołyńska miała miejsce w Polsce a to że teraz terytoria te nie są niemieckie w pierwszym a polskie w drugim przypadku to nie oznacza że Polacy ponoszą jakąkolwiek odpowiedzialność w obu tych przypadkach z czysto logicznych powodów tak trywialnych że nie ma sensu ich wymieniać.

Zaś to że wielu obywateli terytorium wczesnych Niemiec też i polskiej narodowości ale i innych np francuskiej, holenderskiej, duńskiej etc wykonywała ustawodawstwo niemieckiego okupanta to przecież wykonywali przepisy aktualnie na tym - de facto niemieckim terytorium obowiązującego prawa tak że termin "praworządność" nie ma nic wspólnego z czymkolwiek pozytywnym jeśli jest w/g niemieckiej czy odniemieckiej logiki postrzegana

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Ulmano troszkę stopuj zalatywać to sobie możesz .

Holokaust większości dokonał się na ziemiach polskich i dotyczył polskich obywateli. Na skutek zbrodniczego planu, który narodził się w Niemczech rządzonych przez partię Adolfa Hitlera i był przez to państwo realizowany, zamordowano  Żydów z całej Europy. Polaków też mordowano ulmano .

Bardzo ciekawy artykuł jak żukowska atakuje córkę Konia .

Czy ma prawo to robić ? .

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/poslanka-zwrocila-sie-do-corki-romana-giertycha-jest-reakcja-posla/xx9d6dr,79cfc278

Edytowane przez galan99
Opublikowano
15 minut temu, dysydent napisał:

w Niemczech i pod jurysdykcja oraz okupacją niemiecką miał miejsce holokaust tak jak rzeź wołyńska miała miejsce w Polsce a to że teraz terytoria te nie są niemieckie w pierwszym a polskie w drugim przypadku to nie oznacza że Polacy ponoszą jakąkolwiek odpowiedzialność w obu tych przypadkach z czysto logicznych powodów tak trywialnych że nie ma sensu ich wymieniać.

O odpowiedzialności nikt nie dyskutuje.

To jest ta magia niedopowiedzeń nad którą kolega się wytrząsa. Czy holokaust był w Polsce? Ano był. Czy był w Polsce ale pod okupacją Niemiec. Ano był. Czy miejsce "dzialalności" z miejsca definiuje sprawcę? Ano nie.

Niestety dla  większości (wiadomo jakiej)  ogarnięcie tematu pod tytułem - tak, ale......, jest zbyt karkołomne intelektualnie żeby to przebrnąć.

Galan, to jak to jest z tą  dziewczyną od wypadku? Większość komentujących twierdzi że nie ma nic złego w ujawnieniu jej wizerunku i nazwaniu morderczynią. Ty twierdzisz inaczej. Dlaczego?

Opublikowano

Ale ja się o ludzi nie pytam ani o to kim o a jest. Pytanie brzmi - czemu twoje zdanie jest odmienne odwiekszosci komentujących i jakie masz argumenty za swoim poglądem?

Opublikowano (edytowane)
41 minut temu, Ulman napisał:

O odpowiedzialności nikt nie dyskutuje.

To jest ta magia niedopowiedzeń nad którą kolega się wytrząsa. Czy holokaust był w Polsce? Ano był. Czy był w Polsce ale pod okupacją Niemiec. Ano był. Czy miejsce "dzialalności" z miejsca definiuje sprawcę? Ano nie.

Niestety dla  większości (wiadomo jakiej)  ogarnięcie tematu pod tytułem - tak, ale......, jest zbyt karkołomne intelektualnie żeby to przebrnąć.

Galan, to jak to jest z tą  dziewczyną od wypadku? Większość komentujących twierdzi że nie ma nic złego w ujawnieniu jej wizerunku i nazwaniu morderczynią. Ty twierdzisz inaczej. Dlaczego?

holokaust nie był w Polsce bo w czasach holokaustu Polski jako suwerennego państwa nie było
jeśli zmusisz mnie do po raz trzeci powtórzenia tej oczywistości to... no nie wiem jeszcze co ale miłe to nie będzie

a tak, to ostatnie nie do mnie było to przekreśliłem w edycji

no ale skoro; o jaki wypadek, dziewczynkę chodzi? o ile kto zechce mnie doinformować bo nie wiem o czym temat

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v