Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

K.. K .. .. Kowalsky!
zaraziłeś mnie

52 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nic z tego nie rozumiem

teraz ja tu nic a nic z Galana nie rozumiem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
mirro napisał:

Właściciele sprzedali, bo nie miał kto przejąć biznesu. Państwo nie kupi, bo wiedzą jak jest ze spożywką.

Miał kto... W sensie chętni byli. Stało się i ciul.

jacus napisał:

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:    gdyby wypil drinka w cenie flaszki moglby pozyc z 30 lat dluzej.. zamiast 5 piw w gs jedno w w barze to nie takie role by zagral..

A jakie fajne nowelki pisał...

mirro napisał:

15 minut temu, galan99 napisał:

Bo w POLSCE NIEMA NIC POLSKIEGO CO BY MOGŁO SPRZEDAWAĆ POLSKIE PRODUKTY .

Tiaaaaaa a jakby było polskie, to pewnie sprzedawałoby polskie produkty. Ile by tak pociągnęło? To slogan i to obrażający inteligencję.

Górnicy se radzą jakoś... choć ostatnio był temat ruskiego wungla z Białorusi...

Opublikowano (edytowane)

bylem w porcie w gdansku- ile tego szajsu z kolumbii jeszcze lezy na haldach.

2 godziny temu, dysydent napisał:

no poważniej to "któregoś dnia" można by rozłożyć na części termin "kultura"; co to takiego jest i czym różni się od snobizmu o ile czymkolwiek

druga sprawa - jeśli życzę smacznego to nie od razu znaczy że pytam do czego i zdaje się nawet to zastrzegłem

... co ja to chciałem jeszcze?... dwa odnośnie szpanu było,
acha; "homo zasiłkus" nno skoro łacinizacja fonetyki to nie polonizacja zaimka i homo parasitus jest w/g mnie w sam raz skoro jak wyżej piszą

to niech będzie i ciąg dalszy

i jeszcze raz pobocznie szpanu to kawior można nazywać też - całkiem z resztą trafnie - zbuki rybne xD

ja sie  nie snobuje i pisze jak mi sie podoba. jadlem kawior ale mi nie smakowal.. ja mam wiejskie podniebienie-schabowy ,kapusta,rosol i tp..itd..

gdy mi ktos zyczy smacnego zwykleodpowiadam-co glodnemu do tego

Edytowane przez jacus
Opublikowano
11 godzin temu, nie napisał:

po co używasz wyrazów, których znaczenia nie rozumiesz? i się ośmieszasz

wg. ciebie

naśmiewanie się z niemców to jest strach, żądanie zadośćuczynienia za krzywdy to jest strach, niezgadzanie się na wszystko czego chcą niemcy to jest strach

natomiast klękanie przed niemcami i lizanie im butów to jest demonstracja siły, zgadzanie się na wszystko co chcą niemcy to jest bohaterstwo, pozwalanie na bycie poniżanym to jest odwaga

wraca stare

Cieszyłeś się z przegranej niemieckiej drużyny. Rozumiem, ze to dla ciebie zadość uczynienie za krzywdy. No to faktycznie masz coś z głową nie tak. Ja wolał bym zadość uczynienie materialne niż czyjąś przegraną w piłkę. A jak widzieliśmy pis przez 8 lat rządzenia nawet nie wysłał Niemcom wezwania do zapłaty. Bo lizął im buty choć krzyczał na nich i wygrażał. Tak jak ty z tym odpadnięciem z Euro. Zero korzyści dla nas.

main_01_jest_to_jakies_rozwi_zanie_by_sekcja.jpg

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

ja sie  nie snobuje

skoro tak twierdzisz
pewnie muszę ograniczyć Ciebie cytowanie bo jeszcze kto mi zarzuci że śmiem dyskutować bo gdybym całego posta zacytował to ostatnie zdanie .. nie dość że zawsze wszystko lepiej od innych to i jeszcze zawsze lepiej odżywiony xD

• Like 1
Opublikowano

Zrobiono sondaż w którym zapytano respondentów czy byli by za odebraniem subwencji pisowi gdyby wałki suw polu potwierdziły się. Prawie 60 % odpowiedziało, ze tak tylko 15 % że nie reszta nie wie.

1720009539_zlcqme_600.jpg

1720120224_okfjgn_600.jpg

Opublikowano

hubertuss zamiast wklejać głupkowate memy, zgłoś sprawę do prokuratury. Jeżeli masz wiedzę o działaniu polityków na rzecz obcej agentury i je ukrywasz sam jesteś przestępcą.

Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał:

gdzie tam masz napisane o agenturze. Są opisane tylko powiazania tego pana. Bo chyba, że od raz tobie w głowie pojawia się myśl agentura. Na to nic nie poradzę.

Jakie ubóstwo w Polsce wzrosło 2023 roku ? . Dopiero wzrośnie nie jeden będzie sr...ł z radości że nie ma i nie będzie miał na zapłacenie rachunków .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v