Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

ano właśnie to jest zagadka którą jakiś przygłup nieświadomie stworzył. Napisano tam  " won do waszysz " i teraz pytanie  - czy chodziło o zwrot "won do waszych" a może to pochodna od "won towarzysz"  Ot i galanowe zagadki od paranoicznych analfabetów internetowych. 

Opublikowano (edytowane)

Taaa? i co jeszcze ciekawego powiesz? 

Może i stworzył świadomie ale ze debil i analfabeta to twórczość mu wyszła tak jak widać

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
8 godzin temu, Ulman napisał:

A ty dokładnie wiesz co to oznacza czy jak zwykle umiesz tylko bezmyślnie powtarzać. Poczytaj chłopie, a jeśli to możliwe to najlepiej jeszcze pomyśl.

wiem ze jesteś tak głupi ze zdjęcie pisojebanca ci nie przeszkadzało teraz udajesz idioty na maXa  , a podatki srałeś ogniem a teraz pasuje ... już nie wspomnę o socjałów do ciapatych 

22 minuty temu, Ulman napisał:

Wy się jakoś umawiacie na wieczorne wrzucanie tych obrazków? 

ooooooo właśnie o tym pisałem 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Opublikowano

PKP Cargo w tarapatach! Tysiące ludzi straci pracę! Ukrainian Railways Cargo wchodzi do Polski!

Przed chwilą, Ulman napisał:

wiesz czym dokładnie jest tzw dzień wolności podatkowej i o czym mówi? A może już doczytałeś i teraz się bezładnie faflunisz żeby orki nie było?

nie wiem opowiadaj ... 

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, hubertuss napisał:

Tusk wysłał Dudzie rekomendacje A Duda robił wszystko by je wykonać.

ty nawet jak na wyznawcę tuska to jesteś głupi ponad normę :D 

pierwszą reakcją na wizytę zrobiłeś z siebie kretyna i zamiast zamilknąć, żeby wszyscy zapomnieli o tej kompromitacji, to ty próbując się bronić, każdym następnym postem pogrążasz się co raz bardziej

fentanylu się naćpałeś? takich bredni, że duda robi co mu tusk każe to nawet w tvn nie opowiadają

zaraz dowiemy się, że tusk kazał bidenowi wycofać się z wyborów, żeby trump nie wygrał :D 

----------------

Inflacja w czerwcu wzrosła do 2,6% r/r z 2,5% r/r w maju

---------------

jutro przyjedzie pan tuska 

za zabicie kilku milionów polaków i za zniszczenie całej polski, hitlerowskie pomioty chcą zrobić projekt Polsko-Niemieckiego Domu, „finansowy gest” dla żyjących polskich ofiar Trzeciej Rzeszy i podarować pięć tysięcy starych hełmów :D mających przyczynić się do obrony polskiej flanki wschodniej

Edytowane przez nie
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, jacek1296 napisał:

Jarek wiedział, że zero łamie prawo i nie poinformował prokuratury

Nic mu nie grozi. Bo przecież poinformował prokuratora generalnego listownie. W zasadzie to nawet groził prokuratorowi generalnemu a to już jest karalne.:lol:

Nawet napomniał błądzącego ale Allach uczynił go głuchym na to i skierował na kręte ścieżki występku.

Edytowane przez mirro
Opublikowano (edytowane)

Nie rewelacja, tylko potwierdzenie wykorzystywania kasy z funduszu na kampanię wyborczą. Pis obecnie robi wszystko, aby tylko odwrócić uwagę swojego betonowego elektoratu od własnego złodziejstwa. Tylko coraz więcej bardzo niewygodnych faktów wychodzi na jaw. Ten list jest dowodem  i uzasadnieniem dla PKW na odebranie pisowi dotacji partyjnej. Podwyżki energii będą, jednak dużo mniejsze niż pisowcy drą ryja. 

Edytowane przez jacek1296
  • Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, nie napisał:

ty nawet jak na wyznawcę tuska to jesteś głupi ponad normę :D 

pierwszą reakcją na wizytę zrobiłeś z siebie kretyna i zamiast zamilknąć, żeby wszyscy zapomnieli o tej kompromitacji, to ty próbując się bronić, każdym następnym postem pogrążasz się co raz bardziej

fentanylu się naćpałeś? takich bredni, że duda robi co mu tusk każe to nawet w tvn nie opowiadają

zaraz dowiemy się, że tusk kazał bidenowi wycofać się z wyborów, żeby trump nie wygrał :D 

Wyzywasz i przekręcasz a to wyraz twojej słabości. jak zwykle zero konkretów. Moja pierwsza reakcja byłą taka, że Duda załatwił tam mało istotne dla nas sprawy. 

Ja nigdzie nie pisałem, że Duda robił to co kazał mu Tusk. To ty wklejałeś takie cytaty z Tuska pogrążając siebie i Dudę. Ja pisąłem, ze Tusk zadrwił z Dudy i z ciebie i wam podobnych pisząc, że coś Dudzie rekomendował i on to wykonał. Bo jasne ,że nie kazał w realu a Duda by nie posłuchał. To ty się dałeś w konia zrobić przytaczając słowa w których Tusk drwi z Dudy i z ciebie. Jako dowód, że Tusk popiera te wizytę.

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek1296 napisał:

Nie rewelacja, tylko potwierdzenie wykorzystywania kasy z funduszu na kampanię wyborczą. Pis obecnie robi wszystko, aby tylko odwrócić uwagę swojego betonowego elektoratu od własnego złodziejstwa. Tylko coraz więcej bardzo niewygodnych faktów wychodzi na jaw. Ten list jest dowodem  i uzasadnieniem dla PKW na odebranie pisowi dotacji partyjnej. Podwyżki energii będą, jednak dużo mniejsze niż pisowcy drą ryja. 

Solidarna Polska tonie. Ten list nagle nie wyciekł od tak sobie. Chłopaki toną politycznie i zaczynają ciągnąc za sobą na dno tych z psu. Woś owi łzy poleciały jak na korytarzu z Hołownią się kłócił rozżalony po immunitecie. Może pęknie może inny pęknie. Wychodzi, ze kaczor wiedział, ze prawo wyborcze łamią. Moim zdaniem za te wszystkie numery kolesi z suw polu pis ma już po subwencji i są w plecy na grube miliony.

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, hubertuss napisał:

Solidarna Polska tonie.

jedno gów.o urodziło drugie bo cała ta partyjka to Ziobro i to co doń przymarzło jak Miler zerem Go "mianował". pokokomuchy mają w Polsce od zawsze elektorat negatywny i tenże sam Miler skierował na jeden cel i ta część elektoratu która nawet Kaczyńskiego nie mogła zaakceptować uczepiła się pierwszego obiektu jaki naprawdę komuchom podpadł i tym obiektem było Ziobro.
Tylko naturalny proces starzenia sprawia że i pokomuchy wymierają jak i ich adwersarze. Ziobro jest zbyt mało wyrazisty aby (mógł) stać się twarzą zmian kończących pozimnowojenne układy i jeśli nawet jakaś ultraprawica i w Polsce wypłynie to jeszcze nie wiadomo kto to będzie ale wiadomo kto nie będzie; ani ziobryści ani kaczyści bo to tylko bieguny tego samego magnesu z popaprańską i jeszcze bardziej w lewo zgnilizną pokomuszą.
Francja kończy właśnie epokę pozimnowojenną skręcając w nieznane, u jankesów na razie demokracja degeneruje się w demencjokrację czyli tam jeszcze nie wiadomo gdzie to podąży gdy demencja wymrze śmiercią naturalną.

ja myślałem że teraz mamy owe "ciekawe czasy" a okazuje się że one jeszcze na dobre się nie zaczęły.
dawno o ile kiedykolwiek w znanej Historii było tak nieprzewidywalnie jak teraz

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v