Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał:

ciekawe ile hektarów kupił ile maszyn nakupował  

@jak to hubercik  napisał mają czas tylko oni 2 mają po 100postuw dziennie aż brakło by strony na wklejanie 

Znajdź dzień w którym napisałem 100 postuw😆 kłamco związkowy.

Oj od razu widać żeś wiejski ekonom spod sklepu. Ty chcesz oceniać biznes przez pryzmat ilości maszyn? Pod sklepem takie kryteria macie? 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, nie napisał:

Rząd po czwartkowym posiedzeniu zaproponował, aby od 1 stycznia 2025 r. minimalne wynagrodzenie za pracę wynosiło 4626 zł. Oznacza to wzrost o 326 zł w stosunku do kwoty obowiązującej od 1 lipca 2024 r. (4300 zł), czyli o 7,6 proc.

buachaachaaachaaaaaaaaaaaaa ty musisz być botem, bo takich kretynów nie ma 

Zaproponował. Ja ci mogę zaproponować lot na księżyc. Ile ty masz lat człowieku? Naprawdę głupszego od siebie nie znajdziesz. Jak podniosą tę płacę realnie będziemy dyskutować. Masz racje takich kretynów jak ty tutaj nie ma.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał:

Ja ci mogę zaproponować lot na księżyc. Ile ty masz lat człowieku

czyli twój ukochany rząd kłamie?

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

Znajdź dzień w którym napisałem 100 postuw😆 kłamco związkowy.

Oj od razu widać żeś wiejski ekonom spod sklepu. Ty chcesz oceniać biznes przez pryzmat ilości maszyn? Pod sklepem takie kryteria macie? 

masz maszyny masz kasę ty co ?  wegenanion ? 

16 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ale czemu?

bo będzie bez ograniczeń 

Opublikowano

Maciej Wąsik 🇵🇱
Właśnie otrzymałem pismo od @szymon_holownia, w którym informuje mnie, że w związku z wyborem do Parlamentu Europejskiego  muszę w ciągu 14 dni od ogłoszenia PKW wyników wyborów złożyć oswiadczenie o rezygnacji z mandatu posła na Sejm.
Zachowam. Sam na siebie dostarcza dowody. :D 

--------------------------

Międzynarodowa Agencja Energetyczna (IAE) uważa, że SUV-y to pierwszy rodzaj samochodu do likwidacji. Taki sam postulat wynika z raportu Global Fuel Economy Initiative (GFEI). Należy SUV-ów zakazać dla dobra środowiska oczywiście i …dla dobra kierowców, którzy nimi jeżdżą.

https://biznes.interia.pl/felietony/news-felieton-gwiazdowskiego-szerokosci-mobile,nId,7572703

TSUE skazał Węgry na 200 mln € za niewywiązywanie się z polityki migracyjnej. Tzn za utrudnianie przekraczania granicy przez migrantów. Tymczasem Niemcy stosują pełnoskalowe wypychanie migrantów do państw UE, z których dotarli do DE.

przyjdzie i czas na uzurpatorów z eu

-------------------------

Polityk KO (Nowoczesna) Witold Zembaczyński 

„Lasek Maciej poinformował mnie, że wykryto, że 1 000 800 razy na dobę #TakdlaCPK był generowany przez serwer w Petersburgu. To jest wojna hybrydowa prowadzona przez Rosję. Mamy na to dowody. @pisorgpl tańczy w rosyjskiej orkiestrze”.

czekam, aż zaczną głosić, że pis buduje cpk dla kosmitów, którzy chcą zniszczyć ziemię :D sekta psychopatów 

Opublikowano
7 godzin temu, Roman176 napisał:

miro tu siedzi od rana do wieczora 3/5 postów i dzięki   

Generalnie jak wpadnę do chałupy coś wszamać, to coś tam napiszę. A że wstaję rano to i dzień dłuższy więc jakoś parę postów się zmieści.

Opublikowano
7 godzin temu, nie napisał:

czyli twój ukochany rząd kłamie?

Rozumiesz co to znaczy zaproponował? To nie jest stan ostateczny. Może będzie tak może nie. Ty rżniesz głupa faktycznie czy tylko dla podtrzymania konwersacji?

5 godzin temu, nie napisał:

Maciej Wąsik 🇵🇱
Właśnie otrzymałem pismo od @szymon_holownia, w którym informuje mnie, że w związku z wyborem do Parlamentu Europejskiego  muszę w ciągu 14 dni od ogłoszenia PKW wyników wyborów złożyć oswiadczenie o rezygnacji z mandatu posła na Sejm.

Międzynarodowa Agencja Energetyczna (IAE) uważa, że SUV-y to pierwszy rodzaj samochodu do likwidacji. Taki sam postulat wynika z raportu Global Fuel Economy Initiative (GFEI). Należy SUV-ów zakazać dla dobra środowiska oczywiście i …dla dobra kierowców, którzy nimi jeżdżą.

https://biznes.interia.pl/felietony/news-felieton-gwiazdowskiego-szerokosci-mobile,nId,7572703

TSUE skazał Węgry na 200 mln € za niewywiązywanie się z polityki migracyjnej. Tzn za utrudnianie przekraczania granicy przez migrantów. Tymczasem Niemcy stosują pełnoskalowe wypychanie migrantów do państw UE, z których dotarli do DE.

przyjdzie i czas na uzurpatorów z eu

-------------------------

Polityk KO (Nowoczesna) Witold Zembaczyński 

„Lasek Maciej poinformował mnie, że wykryto, że 1 000 800 razy na dobę #TakdlaCPK był generowany przez serwer w Petersburgu. To jest wojna hybrydowa prowadzona przez Rosję. Mamy na to dowody. @pisorgpl tańczy w rosyjskiej orkiestrze”.

czekam, aż zaczną głosić, że pis buduje cpk dla kosmitów, którzy chcą zniszczyć ziemię :D sekta psychopatów 

Wąsik może se to zachować ma szanse szybciej trafić do paki ponownie za nielegalne podsłuchy jak Hołownia za co kolwiek. Już nawet TD zrozumiała, ze muszą rozliczać za dwa tygodnie leci pierwszy immunitet za te podsłuchy.

Czyżby Niemcy zwrócili nam imigrantów którzy kupili wizy od pisu i Wawrzyka?

Z tym CPK po prostu pokazujesz jak bardzo nie rozumiesz świata. Rosja robi w PL zamieszanie. Szczuje pisowców w ten sposób na rząd Tuska. Bo w interesie Rosji leży obalenie rządu Tuska jak podsłuchami w 2015 roku i przywrócenie w PL anty Europejskiego rządu pis. Bo dla Rosji celem strategicznym jest zniszczenie UE.

Opublikowano
nie napisał:

Maciej Wąsik 🇵🇱 Właśnie otrzymałem pismo od @szymon_holownia, w którym informuje mnie, że w związku z wyborem do Parlamentu Europejskiego  muszę w ciągu 14 dni od ogłoszenia PKW wyników wyborów złożyć oswiadczenie o rezygnacji z mandatu posła na Sejm. Zachowam. Sam na siebie dostarcza dowody.   --------------------------  

Przecież jemu mandat wygasł po skazaniu wyrokiem. Pismo zaś jak czytam dotyczy ogólnie funkcji których z mandatem nie można łączyć a które otrzymuje każdy wybrany. Takie postępowanie e mojej opinii potwierdza tylko zapędy konfabulacyjne tego człowieka i pośrednio zasadność skazania.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
8 godzin temu, galan99 napisał:

Całą Europę tak powiedz , geniuszu wszystkie europejskie kraje podnoszą płacę minimalną i mają socjal dla dzieci .

I z całej Europy ucieka przemysł, a ludzie już widzą, że to się chyli ku upadkowi, stąd tyle głosów na eurosceptyków.

8 godzin temu, galan99 napisał:

Całą Europę tak powiedz , geniuszu wszystkie europejskie kraje podnoszą płacę minimalną i mają socjal dla dzieci .

I z całej Europy ucieka przemysł, a ludzie już widzą, że to się chyli ku upadkowi, stąd tyle głosów na eurosceptyków.

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, DTaras napisał:

Przecież jemu mandat wygasł po skazaniu wyrokiem. Pismo zaś jak czytam dotyczy ogólnie funkcji których z mandatem nie można łączyć a które otrzymuje każdy wybrany. Takie postępowanie e mojej opinii potwierdza tylko zapędy konfabulacyjne tego człowieka i pośrednio zasadność skazania.

Tak się właśnie podpuszcza takich naiwniaków jak @nie Wąsik coś tam se napisał co mu się wydaje, że przeczytał w piśmie od Hołowni a @nie łyknął, że tak jest. A przed Wąsikiem wciąż perspektywa nowej odsiadki za podsłuchiwanie. Więc na jego miejscu bym tak nie fikał. 

Opublikowano
9 godzin temu, nie napisał:

Maciej Wąsik 🇵🇱

Przeczytaj, nie powielaj wypocin skazańca, nie rób z siebie jeszcze większego idioty:

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/maciej-wasik-dostal-pismo-od-szymona-holowni-zachowam-kancelaria-sejmu-reaguje/sbk5cdv

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał:

Takie postępowanie e mojej opinii potwierdza tylko zapędy konfabulacyjne tego człowieka i pośrednio zasadność skazania.

Eeeee tam. Raczej potwierdza iż umiejętność czytania ze zrozumieniem u Pana Wąsika zanikła lata temu. Chyba że nigdy nie zaistniała.:lol:

Szkoda że Kancelaria Sejmu nie dodała gwiazdki w tym piśmie 

"nie dotyczy Panów Kamiński i Wąsik, bo już nie mają czego się zrzekać":lol:

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v