Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Jak wprowadzić komunizm bez wojny? Czy unia to nie komuna .

Kogo Boją Się Politycy? Współpraca PiS i PO Przeciwko Polakom.

Ludzie powiada o platformers  i PiS , współpracują .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą Dudeł się błaźnił na uroczystości 150 rocznicy urodzin Witosa. Oberwało się Piłsudskiemu. Ale najlepszy numer to, ze porównał zamknięcie dwóch kryminalistów tj Wąsika i Kamińskiego do zamknięcia Witosa. A potem dorobił do tego tezę, że jak Witosa zamknęli to Niemcy na Polskę napadli. Normalnie idiota.

Wcześniej zbłaźnił się Kaczyński na konferencji mówiąc, ze jak przejmie władzę😄 to będzie zmieniał konstytucje uwaga specjalnymi aktami. Skromny marzyciel marzy o przejęciu władzy ale już nawet w marzeniach wie, ze nie będzie miał większości konstytucyjnej.😄

Edytowane przez hubertuss
  • Like 1
Opublikowano

"Zapewne we wtorek Komisja Europejska zgodzi się na przedłużenie bezcłowego handlu z Ukrainą. Także na zboże, cukier, drób i jaja oraz owoce miękkie. I to pomimo sprzeciwu polskiego ministra rolnictwa i komisarza ds. rolnictwa. Rolnicy apelują do premiera Tuska o zaangażowanie się w obronę polskiego rolnictwa."

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/ke-ma-przedluzyc-wolny-handel-z-ukraina-w-tym-na-zboze-tusk-musi-sie-zaangazowac-2500938

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ale tak się odgrażali PiSowcy przecież, że powinien siedzieć, przez 1.5 roku z punktu prawa był zwykłym obywatelem, z punktu prawa takim jak my i nawet jednego zarzutu nie potrafili mu postawić, a podobno złodziej, oszust, wyprzedał Polskę ...

a pisowcy na kredyt se nakupili i ten kredyt my będziemy podatkami spłacać i też nie wierzę aby Ich Tusk jakkolwiek za to ukarał... że Ich ukarze bo sam jeszcze większy deficyt planuje

przecież Oni nic się między sobą nie różnią po za pozycją którzy akurat na stołku siedzą o który chcą byśmy się w ich imieniu to my powybijali

no i się naparzamy
i kogo tu ukarać? cyngiel zawsze dostaje wyższe wyroki od mafiozy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Przed chwilą Dudeł się błaźnił na uroczystości 150 rocznicy urodzin Witosa. Oberwało się Piłsudskiemu. Ale najlepszy numer to, ze porównał zamknięcie dwóch kryminalistów tj Wąsika i Kamińskiego do zamknięcia Witosa. A potem dorobił do tego tezę, że jak Witosa zamknęli to Niemcy na Polskę napadli. Normalnie idiota.

Wcześniej zbłaźnił się Kaczyński na konferencji mówiąc, ze jak przejmie władzę😄 to będzie zmieniał konstytucje uwaga specjalnymi aktami. Skromny marzyciel marzy o przejęciu władzy ale już nawet w marzeniach wie, ze nie będzie miał większości konstytucyjnej.😄

tak jak PIS- PO też kiedyś straci władzę i wtedy ci inni też ich rozliczać będą w taki sam sposób stąd pomysł aby wybudować więzienie na 460 osób plus kilka izolatek dla ministrów i premiera i co 4 lata rotacyjna wymiana tak jak w Rumuni prawie każdy były  premier idzie na urlop 

Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Oni już wiedzą że trafia do pierdla albo do politycznego niebytu temu majaczo 😲

Dlatego tak walczą o prokuraturę. Bez prokuratora krajowego pis nie będzie mógł torpedować śledztw związanych z nadużyciami pisu.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

o tak lepiej; co prawda link do szajs-.... ale podpisany streszczeniem o co chodzi i od razu wiem czy klikać czy nie

a lajk nie za treść której nie oceniam bo nie kliknąłem a formę przekazu

Sprawdzone bezpieczne , nie wrzucam nie  sprawdzonych .

5 minut temu, racyl napisał:

3214883.jpg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

kiedyś z motykami słońce atakowano a teraz Rydzyk różańcami całe niebo chce szturmować
a wszystko o dwóch drobnych fałszerzy dokumentów

6 minut temu, racyl napisał:

co z tego jak nie można będzie używać pieca węglowego klasy 3 i 4 w lubelskim od 1 stycznia 2027r

Ta uchwała sejmiku lubelskiego została przyjęta w 2021r i tusk nie ma tu znaczenia

żeby tylko tu

ps
no co? jak memy to memy
tylko moje są autorskie B|

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v