Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, hubertuss napisał:

. Ryzyko utraty władzy za nie całe 4 lata wciąż jest. Więc będzie musiał działać by pis dobić wyciągając złodziejstwo i utrzymać drugą kadencje. Dobra i taka motywacja.

Nigdy nie dobije .

To co zrobił Rudy szybko straci władzę bo ta koalicja nie ma szans .

Strefa buforowa nawet do 1000 metrów wgłąb Polski

Co z kobietami i dziećmi na granicy z Białorusią? Minister Sikorski: na wojnie są ofiary

Sam jestem uchodźcą, mam sympatię do ludzi, którzy szukają swojego miejsca na świecie, ale nie ma prawa do tego, żeby zamieszkiwać tam, gdzie się chce. Są granice i mamy prawo je chronić — mówił Radosław Sikorski podczas konferencji prasowej w Białymstoku o sytuacji na wschodniej granicy Polski. Minister zapowiedział akcję informacyjną, skierowaną do krajów, z których pochodzą migranci. — Tak, aby ludzie nie byli przez Rosjan czy Białorusinów oszukiwani — podkreślił.

Edytowane przez galan99
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał:

Nigdy nie dobije .

To co zrobił Rudy szybko straci władzę bo ta koalicja nie ma szans .

Na razie złego nic dla swoich wyborców nie zrobił nie ma podstaw do utraty władzy. Tym bardziej gdy zapadną wyroki na pisowców a to się stanie pewnie jak prezydent się zmieni. Zresztą zaraz po wyborach pis zacznie żreć się sam wewnątrz już są napięcia kampania hamuje to. CO mówił Suski o Wąsiku kilka dni temu? Po wyborach wszystko eksploduje i nikt się z nikim nie będzie w pisie cackał. 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, hubertuss napisał:

Po wyborach wszystko eksploduje i nikt się z nikim nie będzie w pisie cackał. 

Po wyborach będzie inna polityka . Zobaczy się co będzie tylko cierpliwości ile odwróci się od rudego . 

rudy trafił w nie dobry czas , a ludzie będą zawsze wspominać to co było dobre .

W samym rolnictwie , Unia jedno zaś dobija rolnictwo , susza , grady , mrozy . kasy nie ma i nie będzie , słychać o kredytach lepiej dojadą chłopa i zadłużą . Zakłady padają jeden za drugim za rudego . Porty można powiedzieć  niema żadnego .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

@Mariusz2903 Nie przeszkadzało ci jak pis się w te komisje bawił? Komisje po przynajmniej może skończą się wnioskami do prokuratury co ustaliły komisje pisu? A ile kosztowała komisja Macierewicza do spraw ściemy smoleńskiej? Ty w ogóle masz czelność pisać o kosztach komisji podobnie jak twoja fejkowa propaganda ruska?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
10 godzin temu, Ulman napisał:

Tylko na cytowanie cie stać? Swoimi słowami nie łaska , tylko bełkot którego sam nie rozumiesz?

Jest kampania do euro wyborów , wczoraj w Polsacie był Bosak słuchałeś ? ja wysłuchałem go w całości , mówił dobrze , trochę za bardzo wszystko do jednego wora wrzucał ale takich europosłów ze 300 by się przydało .

Opublikowano

Sondaże do eurokołchozu dla zwykłych zjadaczy chleba są bardzo złe , ten twór tak szybko się nie rozpadnie bo jest tam za dużo lewactwa w Europie, puste kościoły a za to pełne stadiony , ludzie chcą igrzysk bo jest czas pokoju .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Kościoły są puste bo ludzie widzą, że księża zajęli się gromadzeniem kasy tak jak politycy. Ideały czy ideologia nikogo nie obchodzi to jest kit dla mas. A na stadionie przynajmniej coś ciekawego człowiek zobaczy i się zabawi. W kościele musi słuchać kolesia który po kościele robi dokładnie odwrotnie to co innym każe robić w tym kościele. Głupich na to coraz mniej. Zresztą większość tych co idzie do tego kościoła tak jak ten ksiądz po kościele robi dokładnie odwrotnie. Np plując jadem na bliźniego czy okradając państwo. O jakichś tam kochankach i tym podobne to już nawet nie ma co pisać. Ilu rozwodników w pisie jest?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Bo przez lata było tak , jedni drugich nie rozliczali . 

Obecnym czasie Rudy u schyłku lat , u władzy dokonał zmiany , rozliczania i tym podobnie . Tylko pozostawi po sobie dla innych wściekłość na swą partię . Przyjdą inni też zrobią czystki .

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Giertych wyprowadził 90 mln. zł jak mu chcieli postawić zarzuty to zemdlał i go pogotowie zabrało , potem przyszło PO i nic mu nie grozi . 

Ha ha ha mieli tyle lat swojego prokuratura i sędziów i nie byli w stanie nic udowodnić ani skazać, ahh te pis-owskie wycieruchy🤣

A tym czasem afery z RED IS BAD ciąg dalszy, okazuje się że fundacja o tej samej nazwie, mająca wspierać kombatantów została zamknięta pod koniec ubiegłego roku, bez wymaganych do tego celu zaległych sprawozdań finansowych. Jak pominięto ten krok? Wręczono łapówkę🙃

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/fundacja-red-is-bad-i-lapowka-za-jej-zamkniecie-nowe-kulisy-operacji-cba/c4hvhvv,79cfc278

e98c4a0f9c277888cece47b5d2281b56eba487e1de1a157caf52ffb3bf721d6d.jpg

8b21194711ce646f3408c3219c7b97cbd340fcd17fbfe1233de7bab7f45bd68a.jpg

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, hubertuss napisał:

@Mariusz2903 Nie przeszkadzało ci jak pis się w te komisje bawił? Komisje po przynajmniej może skończą się wnioskami do prokuratury co ustaliły komisje pisu? A ile kosztowała komisja Macierewicza do spraw ściemy smoleńskiej? Ty w ogóle masz czelność pisać o kosztach komisji podobnie jak twoja fejkowa propaganda ruska?

ja mam prawo pisać o darmozjadztwie komisji wszelakich bo jednako bym wystrzelał i tych pierdzistołków pisdzielskich i popaprańskich co za naszą kasę i na chlebie z naszej pracy sobie polityczne spektakle dla ciemnoty urządzają.

chcą sobie pisdzielce czy platfusy komisje urządzać to niech z pensji własnej na koszty sobie potrącają członkowie tych szajek a nie z budżetu państwa. Przecież to są czysto polityczne przepychanki kto kogo zaebie i władzę dla siebie mu wydrze. Z naszego punktu widzenia WSZYSTKIE KOMISJE TO PATOLOGIA wszak są inne wręcz rutynowe instytucje i przepisy do ścigania przestepców i swoje kosztuja podatnika to nie - mało darmozjadów i jeszcze nowotwory komisji nam qwa potrzebne. jedynie do czego te kreatury tam potrzebne to do s.ania, jednych na drugich i tylko kupa kosztów i smrodu a efektów praktycznie żadnych

a no właśnie
o co tak na prawdę chodzi z tą marką "czerwone jest złe" ? bo na razie to widzę tylko ataki personalne, typową chałę propagandową choćby i w tym onecie jawnie wymierzoną w niszczenie ludzi a nie wyjaśnienie czyteln.. odbiorcy czegokolwiek?

pewnie będzie kolejna (tfu!) komisja?

Onetowi przyznać muszę że wspomniał iż ta firma, marka czy co to tam było miała niby to produkować odzież tak zwaną "patriotyczną"? nadinterpretacja propagandowa Onetu czyt jest coś na rzeczy?

dobra - widzę odpowiedź - mam nadzieję na moje pytanie to ew c. d. po...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

a nie
to tylko kolejny @galan99 rżnie jak leci teksty propagandowe z neta i przekleja w posty że nawet nie zamierzam tego czytać wszak i bez af można na to w necie natrafić

mnie interesuje autorska ocena sytuacji politycznej okiem rolnika wyartykułowana przez tego rolnika a nie jakiegoś najemnego pismaka z linkowanych propagandowni czy farm naganiaczy politycznych w jakie pozamieniała się większość portali informacyjnych
cytatem się podeprzeć jak najbardziej ale do obrazowania własnego punktu widzenia, opinii etc
po to jest ten temat i w sporej części swoja rolę mimo wszystko spełnia
no a że nie tym razem? "nic i nikt nie jest doskonały"
do wybaczenia

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
45 minut temu, Mariusz2903 napisał:

bo jest tam za dużo lewactwa w Europie, puste kościoły a za to pełne stadiony , ludzie chcą igrzysk bo jest czas pokoju .

Puste kościoły i puste plebanie.

8 minut temu, dysydent napisał:

mnie interesuje autorska ocena sytuacji politycznej okiem rolnika wyartykułowana przez tego rolnika

Nie szalej.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, mirro napisał:

Nie szalej.

ani zamierzam przestać

delikatne czy mniej delikatne wskazywanie śmieci nawet i w tym temacie jednak jakieś tam efekty przynosiło a na pewno poprawiało zainteresowanie postronnych no i trochę fermentu zawsze jest wskazane by świat żywych po czymś od nekro odróżnić ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

oj tam od razu niemożliwego

przecież nie treść musi zwracać uwagę, sam poziom jej prezentacji już wiele mówi
no że tylko o samym mówcy  to przecież i tak wcale nie mało ;)
xD

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Żadnej komisji nigdy nie zachwalałem tych co PIS powoływał to szkoda było słuchać bo nic nie dały a teraz bicie piany przez PO to to samo , mówisz że będą wnioski do prokuratury dobrze a wyroki sądu kiedy ? może nawet cię na tym forum nie będzie .

Opublikowano

Za trochę a kto ich posadzi za co? Za ile te trochę. Jak wymienicie pól pisu do paki to kto będzie wsadzał. CI młodzi to się cieszyć będą w pisie ,ze im Tusk drogę na szczyt otworzył sprzątając starych pierdzieli. Dzisiaj gdzie nie spojrzysz tam czołowi politycy pisu umoczeni. Nawet wokół Morawickiego kandydata pis na prezydenta pętla się zaciska wczoraj ujawniona afera to kolejny problem dla niego po tym jak przyznał się do łamania prawa w wyborach kopertowych.

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, mirro napisał:

Tu szybciej zabraknie personelu.

doedytowałem komentowany to doprecyzuję ten komentarz który tyczy tylko burdelu vs plebanii

no tak
co drugi artykuł w necie ostatnio tyczy depopulacji i starzenia się społeczeństw szczególnie polskiego tak że może i lepiej "że w tę stronę" ;)

w sumie to naturalna kolej rzeczy i stare dewoty (ale takie "prawdziwe") za młodu kariery zaczynały najczęściej w..

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v