Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

PSL i Trzecia Droga, mimo wcześniejszych zapowiedzi, wcale nie popierają rolników. Stają murem za Tuskiem.

Chłop jest bez klasowy zawsze pracował na Pana .

Walczył w obronie Pana .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, galan99 napisał:

PSL i Trzecia Droga, mimo wcześniejszych zapowiedzi, wcale nie popierają rolników. Stają murem za Tuskiem.

Ale tego chyba tylko skończony kretyn nie wiedział przed wyborami że tak właśnie będzie i głosował na nich i dał się nabrać na obietnice jak smarkacz. Mało tego, było wiadomo że Polskę wpędzą i to robią w bagno, a to dużo poważniejszy problem.

Edytowane przez Desperado
  • Like 2
Opublikowano

Dali się zrobić w durnia nie pierwszy raz . 

Waldek jak został premierem , chłopy myśleli że będą żyli jak magnaty , po kilku miesiącach zemścili .

PSL nigdy nie było za chłopami .

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Ale rolnicy są członkami PSL-u czemu nie rzucą im legitymacji partyjnych? może to by ich nauczyło rozumu.

większość członków PSL to albo emeryci, albo osoby nie związane z rolnictwem, co najwyżej wywodzą się ze wsi i mają sentyment, albo tu mieszkają.

Opublikowano

galan ty u niemca czy w domu ?? bo jakies pokazy polowe maja byc pod zamosciem-gdybym pojechal to moze sie spotkamy ,4 czerwca .

nigdy na psl nie glosowalem ...

5 godzin temu, Leszy napisał:

Jasus. Wszystko wiesz, ale tego, że wrażenia smakowe to połączenie smaku odczytywanego na języku i aromatu. Ludzie z uszkodzonym węchem, jak nie czują nic to i jedzenie im nie smakuje. 

zjedz lyzke soli i powiedz mi jak pachnie 🤣

4 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

placek się nie produkuj tak bo znowu zasłabniesz kaleko 😲

jak wnuki ?? pampersy juz anuczyles sie zmienaic ??

4 godziny temu, Desperado napisał:

Ty piłeś czy ja? xD

czytajac twoj komentarz to chyba nikt nie ma watpliwosci kto..chyba ze ty tak na trzezwo ?? to juz problem masz.

3 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

macie wiele wspolnego-choc on tylko idiote udaje a ty nie musisz.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacus napisał:

czytajac twoj komentarz to chyba nikt nie ma watpliwosci kto..chyba ze ty tak na trzezwo ?? to juz problem masz.

Mówił ci ktoś że na forum uchodzisz za najbardziej niezrównoważoną psychicznie osobę? że tak delikatnie to nazwę, dotrze to w końcu do tej twojej pustej makówki.   :P

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

galan ty u niemca czy w domu ?? bo jakies pokazy polowe maja byc pod zamosciem-gdybym pojechal to moze sie spotkamy ,4 czerwca .

nigdy na psl nie glosowalem ...

zjedz lyzke soli i powiedz mi jak pachnie 🤣

jak wnuki ?? pampersy juz anuczyles sie zmienaic ??

Placek prowokować to sobie możesz swoją starą 

Przed chwilą, Desperado napisał:

Mówił ci ktoś że na forum uchodzisz za najbardziej niezrównoważoną osobę? że tak delikatnie to nazwę, dotrze to w końcu do tej twojej pustej makówki.   :P

To chory człowiek , dla takich trzeba być wyrozumiałym albo biały kaftan 

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, galan99 napisał:

Tyle było wałkowane że nie ma partii ani chłopskiej, ani pro-rolniczej a Ty dalej zdziwiony,

Opublikowano

tosa arbuzy- z wierzchu zieloni w srodku czerwoni..

dalej pada...

27 minut temu, Desperado napisał:

Mówił ci ktoś że na forum uchodzisz za najbardziej niezrównoważoną psychicznie osobę? że tak delikatnie to nazwę, dotrze to w końcu do tej twojej pustej makówki.   :P

jesli ciebie uznac za norme to- ja musze byc nie-normalny.. jesli.....

ciekawe ilu jest takich co piwniczaka uznaje za normalnego ?? chyba inny swir..

wiesz juz skad pochodzisz i gdzie mieszkasz ???

to oznaka normalnosci ze sie wstydzisz tego ???? chyba kazdy inaczej rozumie normalnosc..

30 minut temu, galan99 napisał:

U Niemca jak co roku .

kiełbasa jest Polska u Niemca bardzo dobra lepsza jak w Polsce .

3,5 Euro za 400 g

e8aa7a18-3afe-439c-b5a8-2ccac6c811be.jpg

d13ef0e8-ccfd-401c-bd27-8f619aeac473.jpg

podwawelska spod plocka ...

pamietacie jeszcze sprawe -bardzo dziwna-porwania krzystofa o. ??

27 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Placek prowokować to sobie możesz swoją starą 

To chory człowiek , dla takich trzeba być wyrozumiałym albo biały kaftan 

jesli idiota uznaje cie za nienormalnego to dobrze jest..

impotencie ty nawet nie masz kogo prowokowac..

23 minuty temu, Leszy napisał:

Ile soli masz w truskawkach 😜 

nie sprawdzalem ale na pewno jest..

mi chodzi o powiazanie smaku z zapachem-moze i jakies jest .bo nie wnikalem..

Opublikowano
31 minut temu, jacus napisał:

jesli ciebie uznac za norme to- ja musze byc nie-normalny.. jesli.....

ciekawe ilu jest takich co piwniczaka uznaje za normalnego ?? chyba inny swir..

wiesz juz skad pochodzisz i gdzie mieszkasz ???

Chyba świnia szybciej by zrozumiała niż ty, że jak się jej pluje w ryja, to to nie jest deszcz.  xD

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

A kim byli bolszewicy? Wiesz skąd się wywodzili, jaka jest ich geneza i poglądy czy tylko bezmyślnie powtarzasz pisowski narrację

Wystarczy mi ich stosunek do religii aby porównać ich z dzisiejszymi ideologiami . Czym się różni dzisiejsza socjaldemokracja od bolszewizmu ?

Opublikowano

wzialem sie za naprawy polowe-ale sie nie da niestety pada znowu🤣

mariusz ty tak na powaznie ?? wiesz co to socjaldemokracja ?? chyba nie masz zielonego pojecia.. blizej ci do bolszewizmu.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Nie przezywajta sie, bo nie urośnieta.

wtym wieku to juz sie nie przejmuje,nawet lepeij byloby gdybym zmalal.przynajmniej na wadze..10 lat trzymam wage i nic na dol nie idzie..

Opublikowano
3 godziny temu, galan99 napisał:

Chce żeby Ukraina przegrała wojnę .

Jawnie wypowiedział wojnę . Kto tu macha szabelką ?.

Z Komuną .

Eurokomunizm .

Żydokomuna .

Jak Ukra przegra wojnę to  du..a  będzie  się P...ć .

1. W którym miejscu powiedział że chce by banderland przegrał wojnę? 

2. komu i w którym miejscu wypowiedział wojnę? 

3. Co z komuną, eurokomunizm i żydokomuna? 

Facet powiedział że 

1. Redukcja CO2 i eko rozporządzenia z brukseli to bzdura

2. Chomąto zakładane nam przez  brukselski eurokołchoz coraz bardziej ogranicza naszą wolność.

3.  Trzeba chronić Polskę przed imigracją beżowych i ukraińców żebyśmy się nie obudzili w jakimś wielokulturowym banderlandzie. 

4. Należy się zbroić by choć częściowo zabezpieczyć naszą suwerenność.

5. Trzeba utemperować pejsatych bo już nam wchodzą na głowę.

6. UE jako socjalistyczny twór jest w zasadzie niemożliwa do naprawy.

7. Ukraina już te wojne przegrała i tylko rozmiar porażki nie jest znany

Z którymi z 7 powyższych punktów się nie zgadzasz. Jak możesz to nie bełkocz jak wioskowy debil tylko napisz kilka sensownych zdań.

a tak przy okazji https://kresy.pl/wydarzenia/byly-zastepca-szefa-biura-prezydenta-ukrainy-oskarzony-o-nielegalne-wzbogacenie-sie/?utm_source=webpush&utm_medium=push&utm_campaign=965601

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

wzialem sie za naprawy polowe-ale sie nie da niestety pada znowu🤣

mariusz ty tak na powaznie ?? wiesz co to socjaldemokracja ?? chyba nie masz zielonego pojecia.. blizej ci do bolszewizmu

Ja bolszewik ? szydze od dawna z lewaków , bronie religii a ty takich bronisz to jak siebie nazwiesz ?

Opublikowano
8 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Wystarczy mi ich stosunek do religii aby porównać ich z dzisiejszymi ideologiami . Czym się różni dzisiejsza socjaldemokracja od bolszewizmu ?

Ty chłopie masz defekt intelektualno poznawczy na poziomie galana. Jak można z tobą o czymkolwiek dyskutować skoro ty sam nie wiesz o czym piszesz bo posługujesz się pojęciami których nie rozumiesz.

Weź ksiązki z podstawówki, poczytaj, naucz sie podstaw a potem mozemy dyskutować. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v