Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
17 minut temu, witejus napisał:

Do nas też miało nie jechać tylko do głodnych murzynów i arabów

A widzisz? Bo to PiSowi udało się tylko połowę planu zrealizować. Zboże udało im się załatwić ale już  tych do jego zjedzenia nie załatwili.:lol:

Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał:

My tu gadu gadu a tym czasem kolejny pisior odsadzony. Barski przestał być prokuratorem krajowym. Nie chciał sam odejść to mu znaleźli, ze nie prawidłowo powołany ze stanu spoczynku. Z tego co mówił Tusk zobaczymy na ile się sprawdzi ale ma być w krótce prezentacja złodziejstwa i nadużyć pisu w spółkach. Prokuratura musi właściwie to zbadać. Myślę, że skowyt związany z Wąsikiem i Kamińskim to dopiero preludium.

Duda mógł by teraz wszystkich pisowców na zapas ułaskawić jak Wąsika I kamińskiego w 2015. Ale chyba już wszyscy zrozumieli, ze to guzik da.

Tego "czyszczyciela kamienic" też przecież ze stanu spoczynku przywrócili, on podobno psychiczny jakiś. Ale to chyba za pisu jeszcze? Od kogo on był?

Opublikowano (edytowane)

Z czyścicielem kamienic nie pykło chyba sąd nie wpisał. Ale Duda pomógł i likwidatorów radia póki co już wpisali.

Pis sprowadził do Polski zboże z UA i potem chciał rozwiązać problem jego nadmiaru przy pomocy uchodźców z Afryki i Azji sprzedając im wizy. Sprytny plan. Na miarę pisu taki.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Rudemu się uda , w Polsce zmagazynuje i Polska będzie spichlerzem Europy .

Czyli plam Ministra Kowalczyka ze stawianiem BINa za każda stodołą był dobry, tylko nie został zrozumiany.:lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, witejus napisał:

POpaprańcy sprowadzą ich za darmo, to plan na miarę tuskoidów.

Pis sprowadził ale dobry jest. Po nie wiadomo czy sprowadzi ale jest złe. Logika wyborcy pisu. Oj będziecie wyć jak będą waszych zamykać, ze nie winni.

4 minuty temu, mirro napisał:

Czyli plam Ministra Kowalczyka ze stawianiem BINa za każda stodołą był dobry, tylko nie został zrozumiany.:lol:

Plan był dobry ale w pise wymyślili lepszy😄. Uchodźca za każdą stodołą z wizą kupioną na straganie gdzieś w Afryce. Rolnik będzie mógł przy ich pomocy magazynować zboże a potem dostanie g czyli coraz droższy w tej chwili nawóz.😄

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Poczytajcie sobie jak Stonoge na silę karmili. Karpiński 280 dni odsiadki w areszcie wydobywczym, bo prokuratura nie umiała wysłać do sądu aktu oskarżenia. A tu taki skowyt bo siedzi dwóch kryminalistów w pierdlu. Jeszcze pegasus ich czeka i kolejna odsiadka a Dudła już nie będzie.

• Thanks 1
Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Pis sprowadził ale dobry jest. Po nie wiadomo czy sprowadzi ale jest złe. Logika wyborcy pisu. Oj będziecie wyć jak będą waszych zamykać, ze nie winni.

Plan był dobry ale w pise wymyślili lepszy😄. Uchodźca za każdą stodołą z wizą kupioną na straganie gdzieś w Afryce. Rolnik będzie mógł przy ich pomocy magazynować zboże a potem dostanie g czyli coraz droższy w tej chwili nawóz.😄

Nie chce być nie miły ale fantycy pisu nie widzą tego czego Ty nie widzisz w przypadku peło. 

2 minuty temu, dysydent napisał:

i do czego ten rolnik szuka tej żony? do tego ugoru? on posagu szuka to i różnoeby mogą być

Teraz jak te LPG to nie wiem czego oni będą szukać 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Ja wiem jedno, ze na razie najwięcej uchodźców do Polski sprowadził pis i to legalnie sprzedając im wizy bez żadnego sprawdzania. Wiec straszenie tym, że po może ewentualnie ich sprowadzi przy tym, że pis już ich sprowadził i to w setkach tysięcy jest zabawne.

Opublikowano

A tak w ogole to masz monitoring że oni są w Polsce  czy tylko kupili bilet do Unii? 

Opublikowano (edytowane)

Nie no powydawali na wizy dla wielu z nich duże pieniądze i sobie te wizy w wychodkach poprzyklejali. Pewnie, ze wielu pojechało na zachód nie na darmo Niemcy kontrole na granicy zrobili. Ale wielu zostało w PL. Nawet w takich Siemiatyczach co było kiedyś nie do pomyślenia za pisu stało się faktem. Dzisiaj nawet w małych miasteczkach ich widać.

Kiedyś jak Kopacz chciała przyjmować to np Litwa przyjęła i też do Niemiec pojechali tak jak pojechali by z Polski do Niemiec ae wtedy pis lamentował, ze to źle . A teraz już dobrze bo to pis sprowadzał.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał:

A tak w ogole to masz monitoring że oni są w Polsce  czy tylko kupili bilet do Unii? 

Około 7 tys jest na pewno w Obajtkowym obozie kontenerowym pod Płockiem ... Sam zbudował im getto ... We wrześniu byłem tam przepalić Yamahe, w telewizji nas straszyli, że będą getta uchodźców gdy na prawdę już takie były w Polsce ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Widzę dużą różnicę dla nas jako społeczeństwa , wpuszczenie kogoś do kraju, kto w 10h sp***doli z niego, a wepchnięcie na siłę socjalbiorcôw, którzy też chętnie uciekną,  ale wówczas to my zapłacimy kary.

No i jeszcze o ile ci wpuszczeni to nie terroryści i fanatycy religijni  to pewno akurat bardziej zaradni od bydła pchanego wagonami, i z nich Europa może mieć jakiś pożytek.

Opublikowano

A czemu nikt nie wspomni o obywatelstwach dla Izraelczyków? To niedobra jest?

Przed chwilą, Agrest napisał:

Widzę dużą różnicę dla nas jako społeczeństwa , wpuszczenie kogoś do kraju, kto w 10h sp***doli z niego, a wepchnięcie na siłę socjalbiorcôw, którzy też chętnie uciekną,  ale wówczas to my zapłacimy kary.

No i jeszcze o ile ci wpuszczeni to nie terroryści i fanatycy religijni  to pewno akurat bardziej zaradni od bydła pchanego wagonami, i z nich Europa może mieć jakiś pożytek.

Sławek wydaje mi się że jesteś niepoprawny politycznie 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Kozojebca to kozojebca, genów nie oszukasz ... Ich się nie rozróżnia na dobrych sprowadzanych przez PiS i złych sprowadzanych przez PO, każdy jest taki sam ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Około 7 tys jest na pewno w Obajtkowym obozie kontenerowym pod Płockiem ... Sam zbudował im getto ...

O masz, to już mamy swoje getto. Jak pięknie w narrację gazety wyborczej pasuje i pod nasze MSZ 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

O masz, to już mamy swoje getto. Jak pięknie w narrację gazety wyborczej pasuje i pod nasze MSZ 

Nazywam to jak chcę, nie o to chodzi, nie lubię jak się ze mnie durnia robi, straszy uchodźcami a w międzyczasie wystawia 300.000 wiz dla kozojebców ... Bo lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo ...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A czemu nikt nie wspomni o obywatelstwach dla Izraelczyków? To niedobra jest?

Sławek wydaje mi się że jesteś niepoprawny politycznie 

Zawsze.

Za Izraelczyka to możesz bana dostać albo jakieś kontrole przypadkowe.  O tym się nie mówi antysemito... I rasisto.

Oddaj swój dom i majętność całà a zostanie Ci zapomniane. Jeszcze tylko dzieci wnuki i prawnuki Twoje weksel podpiszą i jesteś wolny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v