Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajną gościu historie opowiada . Jest taki znany i ma taką silę że- sam  się do niego zgłosił  policjant z wawy i mu opowiedział jak było a on nam to teraz ujawni i objaśni.  Ciekawe czy to nie był jakiś komendant🤣 prawda jest taka że ilekroć na protestach się nachleją i rozrabiają to się nagle okazuje że zostali sprowokowani a wszelkie siły nieczyste i tajne służby to uczyniły. Facet podbija sobie mocno  oglądalność. Co do prowokacji to wystarczyło gdy rozwydrzona , roszczeniowa i rozpieszczona przez PIS Solidarność  przyjechała do wawy. To już samo w sobie jest prowokacją 

Opublikowano (edytowane)

Kto był na strajku to wie że służby były , nawet na tym wczśniejszym w lutym sam sie o tym przekonałem .Nawet wstawiłem komentarz na tym forum by sie więcej nie ubierali w czapke z daszkiem i pikowane kurtki granatowe bo to ich wyróżniało , niestety o butach nie wspomniałem i przez to maja wpadkę :) . Co chwile wstawiane sa zdjecia z nowymi agentami za dużo kamer . A propo kamer jest tu paru operacyjnych na forum to jaka panowie polecają kamerę ??? do relacji ze strajków ? jaki obiektyw? Podpowiedzcie .

Edytowane przez marks50
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wynika że operacyjni sa wszędzie ale to takie miernoty że zwykli rolnicy co wiecej moga powiedzieć o rozrodczości krów w odniesieniu do ras potrafili wskazać palcem gdzie jest agent - ja bym za taka akcje po tysiaku nie zapłacił :) -po 100zł +flaszka i do domów :) tylko do tego się nadają :) . 

Może ty doradzisz jakąś fajna kamerę na takie akcje . Ostatnio nawet telefonu nie zdążyłem włączyć :) . a taka kamera niech by nawijała cały czas :) 

https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-paryz-buduje-sojusz-by-wyslac-wojsko-do-ukrainy,nId,7380071

macaron kolegów szuka tylko pytanie czy to wsparcie ? Odsiecz ? czy mozne misja ewakuacyjna :) po obecnych porażkach na ukrainie . W sumie i usermańcom zwykłe huti łomot spóściło :) - czyzby ta cała koalicja to kolos na glinianych nogach :) 

Dziwne to wszystko , zachód chce wysyłać wojska swoje a ukraińcy pełnia służbye w pilnowaniu granicy z Białorusią :) , nastepni edukują sie by wstapić w szeregi policji .... niestety mamy wojne hybrydową . podczas IIWŚ mieliśmy Klosa ruskie Stirlitza a teraz wychodzi na odwrót ze mamy w służbach agentów na pęczki w tysiacach ..  był premier Sztudent :) jest premier Oscar :) - J-23 ciagle nadaje :) 

Edytowane przez marks50
Opublikowano

A co to ma wspólnego z tym o co pytałem?

A jeszcze do wczorajszego - po co żeś wkleił ta mapę z suszą z 2019 pod tekstem o zasobach surowców? Co chciałeś przez to przekazać?

Opublikowano
23 minuty temu, galan99 napisał:

Trzaskowski powiada że planeta nam się spali .

Pozostali popier.....y , szaleńcy co dostali się do władzy .

To po szczepionkach ci szaleńcy wszelakiej maści.

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

To po szczepionkach

Ok tylko pytanie , dlaczego nie są karani, za dane wybryki celowe zaplanowane .

Jest na to pozwolenie .

Oczywiście że jest, szaleńcy są wszędzie teraz, popieranie czy wręcz nazywanie normalnością pedalstwa lesbijstwa i pieron wie czego, chyba nie uważasz za normalność.

Opublikowano (edytowane)

@Desperado A spowiadanie się pedofilowi w kiecce to normalność ?? A jego szef jeszcze kryje takiego przestępcę, to też normalne ?? I to wszystko jest finansowane z budżetu państwa ?? Wczoraj nasz biskup podał się do dymisji, bo krył pedofilię w diecezji, rozumiem że to jest fajne i normalne ?? I my jako państwo ich jeszcze finansujemy ... Pruszków i Wołomin to był pikuś przy tej czarnej mafii...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Desperado A spowiadanie się pedofilowi w kiecce to normalność ?? A jego szef jeszcze kryje takiego przestępcę, to też normalne ?? I to wszystko jest finansowane z budżetu państwa ?? Wczoraj nasz biskup podał się do dymisji, bo krył pedofilię w diecezji, rozumiem że to jest fajne i normalne ?? I my jako państwo ich jeszcze finansujemy ...

A gdzie napisałem że nie karać wszelakich odstępstw od normalności, obojętnie kto je popełnia.

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

A gdzie napisałem że nie karać wszelakich odstępstw od normalności, obojętnie kto je popełnia.

A bo tak zsumowalem z tym co Galan.

Może błędnie odebrałem.

Oki.

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale co?

Karać pedałów za to że pedałami są?🤔

jakich pedałów .

Zniszczony obraz pocięty , wylana farba na pomnik Syreny .

Wiele wymieniać .

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Desperado napisał:

Póki te odstępstwa nie szkodzą mi, mojej rodzinie i nie próbują mieć wpływu na obowiązujące prawo i szkolnictwo to niech sobie będą. Na sąsiedniej wsi wyszło, że mieszka tam 2 homosiów, przez 12 lat nikt o tym nie wiedział ... Po prostu żyli sobie jak każdy inny, nie szukali atencji, nie jeździli po marszach, nikomu nie szkodzili i nie przekonywali do swojej racji ..

2 minuty temu, galan99 napisał:

jakich pedałów .

Zniszczony obraz pocięty , wylana farba na pomnik Syreny .

Wiele wymieniać .

Zniszczony zabytek przez nacjonalistę Bąkiewicza, o tym jeszcze zapomniałeś ... Po każdej stronie są popierdoleńcy i normalni ludzie ...  Nawet nie wiesz ile osób homo mijasz na ulicach, tylko większość z nich nie szuka atencji ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v