Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, hubertuss napisał:

Zaorać polskie porty plan miał pis i zrobił to dzierżawiąc terminal na długie lata zagranicznej firmie.

Co do samorządów to jednak w tych większych miastach pis nie ma tam nic do powiedzenia. Za chwilę straci jeszcze kilka sejmików.

Specjalnie dla ciebie, jak pancio gubi się w zeznaniach.   xD

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Pomysły z tablicy Brawo, gratulacje: 130 | buźka, śmieszne gify, emotikony

25 zignorowanych dyrektyw. Niechlubny rekord. Rząd Tuska nadrabia zaległości .

27 lutego  2024 ,rząd ma nadrabiać zaległości związane z wdrażaniem unijnych dyrektyw podatkowych i konsumenckich - czytamy w "Rzeczpospolitej". Termin na przyjęcie części z nich minął wiele miesięcy temu.

https://www.money.pl/gospodarka/25-zignorowanych-dyrektyw-niechlubny-rekord-rzad-tuska-nadrabia-zaleglosci-7000117309299680a.html

Edytowane przez galan99
Opublikowano
55 minut temu, galan99 napisał:

Donald Tusk zwołuje szczyt rolniczy.

Tylko jedna liczba może uświadomić, jaki mamy problem. W Europie jest dużo ponad 20 mln ton nadwyżki zboża w magazynach, a w Polsce 9 mln ton nadwyżki — dodał.

No co z tego że tak powiedział? To są dane znane od co najmniej kilka miesiecy? Nie śledziłeś tego tematu że cię to zaskakuje? 

Jak tam dziś psycha?  

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Bardzo dobrze że są , nie grozi nam głód zapasy powinni być .

Nie dodałem witaj ONUCA . Dziś też będziesz nawijał na temat Ukraina . Sam prawie jesteś jak Ukrainiec masz ich za miedzą .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Nazwać to se można jak chcieć.

Ważne że rozdawanie kwitnie nadal.

....a matoł to sam jesteś...

bo chce mi sie czytac te wasze wypociny..sieroty pis-owskie..

premie sa stalym elementem wyplat, 

jak to szlo ??bo nam sie nalezalo ?? 

przeciez wiekszosc z was mysli ze to premie za parenascie dni rzadzenai  w2023 r..

58 minut temu, Desperado napisał:

Dziwne, przed wyborami miał plan i wiedział co trzeba zrobić. Teraz nie wie?

plan jest taki-wuj  z polska wschodnia i jej rolnikami 🤣..ostatnie lata pokazaly ze niespecjalnie jestescie potrzebni.

Opublikowano

@ulman ze swym gospodarstwem 100 ha jak się chwali że ma . Co z nim będzie że tak powiadasz .

plan jest taki-wuj  z polska wschodnia i jej rolnikami 🤣..ostatnie lata pokazaly ze niespecjalnie jestescie potrzebni. @jacus ?.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał:

Zatem łaskawco skoro ganisz tu kogoś za umiejętności czytań a ze zrozumieniem musisz ebnąć się w pierś i zrozumieć co to za specyfik owa tabletka dzień po.

mnie to wisi tyle że debilizm polityczny  powinien być piętnowany a  może nie zrozumiałeś przekazu? 

Edytowane przez v11
Opublikowano

Pan przewodniczący Solidarności dłuuuuuugo myslał. aż uznał za stosowne dać głos.

https://www.money.pl/gospodarka/szef-solidarnosci-grozi-nasileniem-protestow-zielony-lad-do-kosza-7000601164323360a.html

"Duda przypomniał, że już wiele lat temu zwracał uwagę rządzącym, że unijny pakiet klimatyczny będzie oznaczał katastrofę dla wielu branż. Jednak - jak mówił - poszczególne rządy dawały przyzwolenie, żeby to szaleństwo obejmowało kolejne sektory gospodarki. - Jesteśmy w UE i chcemy zostać, ale Zielony Ład do kosza - podkreślił Duda."

Normalnie prorok, tylko przez ostatnie lata chyba zapomniało mu się wołać donośnym głosem.:lol:

• Haha 1
Opublikowano

Upaincom powino się boleśnie uświadomić kto komu co zawdzięcza i kto tu może  wymagać. Oni zawsze byli poddawani regularnej tresurze bo inaczej im się w głowach zaczynało pieprzyc.To nie było dlatego że się ktoś na nich uwziął tylko była to jedyna metodą która się sprawdzała.

Opublikowano
45 minut temu, Ulman napisał:

Zakaz importu z Polski = kasacja socjalu dla upaińców.

E tam ponad 2 tys ludzi z UA wzięło kredyt 2 % potem ludzie z Białorusi a potem z Indii jeśli chodzi o obce nacje. Razem około 3 tys osób. Pis jednak jest choiny dla obcych bo to oni wprowadzali.

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał:

Upaincom powino się boleśnie uświadomić kto komu co zawdzięcza i kto tu może  wymagać. Oni zawsze byli poddawani regularnej tresurze bo inaczej im się w głowach zaczynało pieprzyc.To nie było dlatego że się ktoś na nich uwziął tylko była to jedyna metodą która się sprawdzała.

sugerujesz regularnie co 20 lat ich bombardowac prewencyyjnie, jak radził Churchill Niemcy ??

Opublikowano
10 minut temu, jahooo napisał:

sugerujesz regularnie co 20 lat ich bombardowac prewencyyjnie, jak radził Churchill Niemcy ??

Daleki jestem od tego.  Od nich trzeba najpierw wymagać a potem coś oferować - nigdy odwrotnie. Natomiast nigdy , przenigdy nie można czegokolwiek oferować bez żadnych wymagań. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v