Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, v11 napisał:

myślę że potępienie protestów jest nie trendy a to dziś się liczy nie przekonania ale wizerunek -nie jeden pozdrawiając protestujących myśli o wy uje chciwe 100% tak jest 

Bo są do d*py postulaty formułowane, zabierają głos żeby się pokazać na YT i pieprzą byle pieprzyć, zielony ład to tylko 4% ugorowania i ekoschematy a gdzie inne rzeczy, droga energia, opał pieron wie czym, samochody na prąd, opłaty za SUWY i uj wie co jeszcze, to dotknie wszystkich.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Ulman napisał:

Protesty mają i będą miały poparcie bo mają podtekst anty upaiński.

Do lekarza jutro szybko , psychoza twa jest poważna .

mają podtekst anty upaiński

Durnoty twej psychicznej .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
29 minut temu, Desperado napisał:

Ja zły? raczej mam politowanie dla twojej głupoty, jakby dzisiaj były wybory, to też jesteś pewny wygranej PO skoro wszyscy co głosowali na nich są tak zadowoleni?

Jacy wszyscy nie ośmieszaj się ocknij się. Popatrz na sondaże. Póki co wciąż wygrała by koalicja. 

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Jacy wszyscy nie ośmieszaj się ocknij się. Popatrz na sondaże. Póki co wciąż wygrała by koalicja. 

Co ty pier**lisz chłopie, ty gorszy beton propartyjny jak za komuny był za PZPR.  🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał:

Putin ma 100 % cały czas i nic nie spada poparcie .

Opublikowano
9 minut temu, Leszy napisał:

To już jest jakaś obsesja.  :D 

Nic podobnego. Tło jest związane z uapdliną i tym jak zalewając rynek psują nam wiele biznesów. Ludziom w miastach powinno to latać koło d*py ale oni wspierają te protesty ze względu na panoszących się , pazernych i roszczeniowych ukrów. Wkurw na  banderland i ukrów jest ogólnie obecny i coraz bardziej wyczuwalny w społeczeństwie i stąd się bierze społeczna aprobata. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, v11 napisał:

Prawda jest taka że ukry są odpowiedzalne za może 100 zł spadku ceny reszta to trend światowy i ruski 

Na świecie może, ale u nas się pojawia raczej więcej z Ukrainy to się o tym mówi. 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Na świecie może, ale u nas się pojawia raczej więcej z Ukrainy to się o tym mówi. 

Człowiek ma takie zboczenie że szuka winnych a starczy przeanalizować wykresy matif i ceny w polsce za 5 lat i wiadomo że wykres idzie praawie równolegle ostatnio różnica sie zwiększyła ze 100 do 200 zł część to jeszcze koszt transportu do portu czy niemiec  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v