Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Do czerwca , kto potem będzie stał na granicy ?. Rolnicy będą kosić . @Ulman będzie prosił o wykoszenie na samym końcu .

Czym dłużej to trwa szybko się , znudzą media i ludzie .

25 minut temu, Ulman napisał:

A widzisz różnicę między tym że będzie wjeżdżać 10 tirów dziennie a 110 ? 

I co z tego że Tusk tak napisał?

Nie ma mowy o zamykaniu granicy . 

https://www.facebook.com/portalfarmer/videos/1072878433980551/

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Były tajne rozmowy i się dogadali sami . A chłopy drą się . Bab drze się .

Zawieszą strajki jak to powiadał Starosta boją się przy granicy mieszkać .

Słyszałeś starostę @Ulman mieszkasz blisko .

Wiesław Gryn się dogadał i zakańczają protest w środę .

Za 3 dni Bruksela nie odpowie na pytania .

Dalej chcą pomagać Ukrainie i będą . Nie chcą cię słuchać .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Akurat twoje psychtyczno fatalistyczne przemyślenia traktuje humorystycznie więc poczekam aż ktoś poważny podejmie polemikę 

podejmowanie polemiki z pytaniami retorycznymi samo w sobie definiuje niepowagę i ja jedynie rozszerzę pytanie już po za retoryczność - czy Tusk (Jego zwycięstwo polityczne w Polsce) przysłużył się protestom rolniczym w całej unii? (przysłużył w sensie podsycił a nie stanął po stronie)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

Tusk wysłał Ministra Rolnictwa i pewnej grupie tajnie przez poufne obiecał wszystko .

Tusk ma praktykę by rozjechać rolników na proteście szybko . Pan starosta nie daje rady boją się mieszkać przy samej granicy jak to starosta powiada to samochód się spalił i typ .

Granica nie będzie zamknięta nigdy .

Portów nie ma są od 30 lat   nieremontowane stare .

Stanie na granicy jak to pewni dogadani powiadają nic nie daje .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

- czy Tusk (Jego zwycięstwo polityczne w Polsce) przysłużył się protestom rolniczym w całej unii? (przysłużył w sensie podsycił a nie stanął po stronie)

Tusk niczego nie podsycił, tylko ludzie się nakręcają.

2 minuty temu, galan99 napisał:

Portów nie ma są od 30 lat nie remontowane stare .

Widać nie takie złe skoro USA je wydzierżawić chciało.;)

• Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał:

to w Polsacie kłamali , no patrz zrobił to bo blokowali granice z t humanitarnym albo wojskowym ? nie aha 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

to w Polsacie kłamali , no patrz zrobił to bo blokowali granice z t humanitarnym albo wojskowym ?

Dwa dni temu prosiłem Cię żebyś się nie nakręcał, bo nikt nikogo z granicy wyrzucał nie będzie. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

O kurła to Ty agrofotowy oligarcha 🙆‍♂️

Dziwnie to widzisz.

Szwagry jadom, swat też....no to nie wypada odstawać od reszty.

Się wspieramy...

Nie kłócimy się o morge pola po ciotce...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

Ale przecież tłumaczyłem że nie o nich chodzi, A to że PiSowskie podziemie nakręca strach przed policją, do też pokłosie PiSowskich rządów.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

To jest wielki polityk światowej klasy .

Radosław Sikorski wypunktował kłamstwa rosyjskiego ambasadora. "Nie jesteśmy rusofobami"

— Rosja oskarża nas, że jesteśmy "więźniami rusofobii", ale fobia jest strachem nieracjonalnym. Tymczasem Rosja niemal codziennie grozi nam jądrową zagładą — powiedział Radosław Sikorski podczas piątkowej debaty w Radzie Bezpieczeństwa ONZ. Tymi słowami szef polskiego MSZ odpowiedział na zarzuty i kłamstwa rosyjskiego ambasadora Wasilija Nebenzi.

Radosław Sikorski

3 minuty temu, mirro napisał:

Ale przecież tłumaczyłem że nie o nich chodzi, A to że PiSowskie podziemie nakręca strach przed policją, do też pokłosie PiSowskich rządów.

Rząd powstały z rewolucji 15 paź , rozgrywa cię  o ni kochają Ukrainę i ty tez musisz .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

sama Jego osoba której dawno przyprawiono mordę brukselsko niemieckiego sługusa jeśli wygrywa w takim kraju jak Polska pozbawia nadziei nie tylko polskich przeciwników tych wymysłów lewackich z zielonymi ładami, liberalizmem globalistycznym gospodarczym  (to akurat mi się podoba) i wieloma innymi cechami na blokowanie których coraz większa część populacji liczy nawet w tej starej unii pozbawiło ich sporej części nadziei że Bruksela zmądrzeje skoro po dewiacjach pisowskich Polska powraca do starego betonu i tylko protestami, siłą można ten beton kruszyć bo na pewno nie argumentami których akurat ci co protestują za dużo nie mają i nawet nie muszę być po ich stronie aby takie rzeczy rozumieć i z nimi się liczyć..

przecież ta cała,.. to ludowe skrzydło etatystów brukselskich samo było zaskoczone że jeszcze ktoś spośród nich zwycięża w którymś z krajów po za Niemcami bo nawet uliczne żule widzą że ta frakcja polityczna to już zgnilizna i wszyscy sobie tam spokojnie czekali na naturalny upadek i zamianę na coś bliższego Orbanom ale nie tak radykalnego jak Leppeny a tu zonk. No to rade nierade i same niemczury przecież wylazły pierwsze zaraz po tym jak do nich dotarło ... jakimś dziwnym trafem niemieccy rolnicy nie protestowali za rządów PiSu w Polsce a akurat po wygranej Tuska
zbieg okoliczności? czy jednak coś więcej?

zmiany polityczne w unii są przecież wyczuwane, oczekiwane i coraz jawniej oddolnie popierane a tu taki zonk. Jeszcze nie takie domino Tusk wywoła w całej unii i powoli On sam zdaje się to wreszcie rozumieć.

Opublikowano
11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Dziwnie to widzisz.

Szwagry jadom, swat też....no to nie wypada odstawać od reszty.

Się wspieramy...

Nie kłócimy się o morge pola po ciotce...

No to P0jedź

P0tem nie będziesz się obwiniał że nie P0 mogłeś. 

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz0611 napisał:

@mirro ich napędza TV Republika itp media, jak tylko Tusk to ogłosił to tam już mówili że Tusk ściąga wojsko i policję żeby do rolników strzelać xD 

Przecież nawet tu oszołomstwo pisało o zwarciu. I już chyba ze dwa trzy dni się nie zwierają. Pewnie pisowski lud zawiedzony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v