Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Na Świętego Mikołaja. No to zagłosowali na nie Kaczora i teraz kwik.

To kwiczą pisowcy. Za kaczora zboże z UA jechało a minister z pisu kazał trzymać swoje by te z UA miało miejsce w magazynach i nie kwiczeli.

Pokłosie jednego durnego baneru.

main_05paciorek_rolnika_ny_sarka.jpg

Opublikowano (edytowane)

a i jeszcze - ja nadal podtrzymuję że do NS trzeba było się przyłączyć niż go torpedować ale tego chyba nie uda się już zweryfikować jak by inaczej teraz Eurazja wyglądała niż teraz gdy to jankesi rozgrywają Europę z Azją zamiast cała Eurazja rozgrywać jankesów wtedy na prawdę z jednym z centrów gdzieś w okolicach planowanego CPK

pytanie na ile kacapom odebało i nie wyciągną lekcji z Historii że bez liczenia się z ludami środkowej Europy nigdy na lepszy synonim od śmierdzących onucarzy się nie wybiją.
To że teraz mają jedną z najbardziej drapieżno kapitalistycznych gospodarek na planecie co najwyżej tylko opóźni moment kiedy ich ktoś nie wybije bo rzeczywiście Polska ściągając tu jankeski klin nie pozostawiła im wyboru i to też trzeba obiektywnie zrozumieć. Klucz do tego wszystkiego nie leży ani w Polsce ani nawet na Ukrainie a gdzieś właśnie w tych Kazach i innych "stanach" oraz gdzieś bardziej... na Białorusi.

tak, istnieje jeszcze nadal podświadomość że to jankesi nas tu rozgrywają i nie wszystko nam się musi podobać i to ponadnarodowa podświadomość taka sama u Niemców, ruskich i wszystkich pomiędzy a już coraz bardziej świadomość francuzów i ościenniejszych.

Jankesi nie dając do dyspozycji broni jądrowej środkowej Europie już przegrali tylko dużo jeszcze się wydarzy złego zanim ...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Przestań denerwować ludzi swoimi głupimi tekstami, bo już mnie zaczynasz wk***iać.

2 minuty temu, hubertuss napisał:

To kwiczą pisowcy. Za kaczora zboże z UA jechało a minister z pisu kazał trzymać swoje by te z UA miało miejsce w magazynach i nie kwiczeli.

Pokłosie jednego durnego baneru.

main_05paciorek_rolnika_ny_sarka.jpg

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

@dysydent, opisujesz tu casus najgorszego i najgroźniejszego elementu czyli głupich i pracowitych a do tego emocjonalnych co już resztki pozostałego rozumu odbiera.  Proces przebiegł według schematu  emocje- decyzja-myślenie zamiast myślenie-myślenie-decyzja

to co powiesz na to co jeszcze po Twoim dopisałem?

Opublikowano
17 minut temu, jahooo napisał:

Nie ma w tej chwili w kraju żadnej opcji, która miałaby jakikolwiek pomysł na kraj. Do parlamentu dostali się ci, co potrafią straszyć Tuskiem, ci, co potrafią straszyć Kaczyński, oraz ci, dla których najważniejsza jest w kraju antykoncepcja LGBT i multiulti.

Nie ma żadnej dyskusji o gospodarce, polityce międzynarodowej, rozwoju kraju. Tak jakby było wiadomo, że kraju już nie ma a sejm to tylko fasada.

A kto by tego chciał słuchać? 80% społeczeństwa to idioci którzy nie ogarniają najprostszych zależności przyczynowo skutkowych. Tłumaczenie im jak to wszystko działa nie ma sensu bo nikogo to nie interesuje. To co dla ludu ważne to igrzyska - komisje śledcze, wotum nieufności, nominacje , dymisje i pyskówki. To jest to czego ciemnota oczekuje i tego się jej dostarcza .

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Dysydent chyba nie?

Lubię jego teksty...

Mam co robić przez kilka dni by ... pojąć....😉

ale jednak pojmujesz czyli nie jest ze mną tak źle w/g zasady że miara głupca jest ilość wprost proporcjonalna do ilości którzy nie rozumieją o co mu chodzi ? :ph34r:
trochę mnie Twój wpis rozbawił i nawet nie pamiętam co tam za lajka postawiłem ale powinienem coś lepszego niż śmiszka i to zapewne też da się zrozumieć

nie wszystko da się.. znaczy - dać to się da ująć wprost ale nie wszystko wprost da się utrzymać na forach publicznych ;)

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, dysydent napisał:

trochę mnie Twój wpis rozbawił i nawet nie pamiętam co

Całe podsumowanie mego pisania...😉 

Ty mądrze, ja śmiesznie...

Nie każdy nas zrozumie...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Ulman napisał:

80% społeczeństwa to idioci

Poproszę dokładne dane, czy też inne statystyki.

Jeśli nie masz to ....

2 minuty temu, galan99 napisał:

Piękny widok .

Z ciekawości...

Co tam tobie się spodobało?

Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Całe podsumowanie mego pisania...😉

no tym razem z dziesięć minut to mi zajęło zrozumienie że to nie pomyłka w cytowaniu i wyrywania z kontekstu a tak miało być

Ty to wymyślasz czy samo wychodzi?

jako długoletni motocyklista i nadal w jednym kawałku musisz mieć dobrze rozwiniętą wyobraźnię przestrzenną i tego się nie uda słowami ... nadążyć

ja wrodzony krótkowidz trochę i wiem coś o tym. co niedowidzę muszę sobie dowyobrazić a to najlepszy trening mózgownicy jaki może być bo całkiem ślepy nie może zweryfikować swych domysłów ale taki tylko trochę ... no właśnie - tu mi słów zbrakło choć obaj rozumiemy o co mi chodzi

żeby nie było to testy wzroku (te literkowe) zaliczam nie gorzej od sokolookich nawet jeśli czegoś tam w co drobniejszych nie dowidzę to dobra pamięć i strategia przedtestowa ... no rozumiesz ;)

społecznie właśnie takie cechy predysponują do trafniejszego bardziej wyczuwania niż widzenia nastrojów społecznych nawet jeszcze zanim zaistnieją i z wiekiem coraz mniej mnie zawodzi.

nie zdziw się zatem że akurat Ciebie zapytam - jak w/g Ciebie to wszystko wokół nas się potoczy? te wojny, debilorządy etc...
i to nie moja kokieteria a szczera ciekawość bo zdajesz się dostrzegać te strony rzeczywistości które ja przegapiam

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
39 minut temu, Ulman napisał:

Proces przebiegł według schematu  emocje- decyzja-myślenie zamiast myślenie-myślenie-decyzja

Proces przebiegł tak, Emocje-działanie- o k**wa, co ja narobiłem.:???::lol:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

no i jakiś wreszcie pozytyw
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-donald-tusk-jest-kompetentnym-politykiem/w0z6vc7

oficjalnie nawet jak się główni nasi politycy "muszą" nie lubić to chociaż się wzajem szanują
już nie wnikajmy o ile ale PAD okazuje się mądrzejszy od ... reszty PiSu

no i jeszcze jedno (już nie chce mi się linkami) Sikorskiego wezwali do USA i można na granicy pewności podejrzewać że pierwsze co to Mu "podziękują" za Jego wcześniejsze dziękczynienia i za bardzo chętnie to On tam nie pojedzie ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 godziny temu, lukasz493 napisał:

na Dorohusk mobilizacja kto może jechać jedzie dzwonili chłopaki że strajku żeby wszyscy przyjeżdżali od nas grupa już pojechała zaraz jedziemy na dwa kolejne samochody

3 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Masakra

spokojnie panowie my mamy już mobilizacje dotkną was to rozjebiemy wawe pozdrawiam górnik z jsw 

Opublikowano

35 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Poproszę dokładne dane, czy też inne statystyki.

Jeśli nie masz to ....

Z ciekawości...

Co tam tobie się spodobało?

A po co ci statystyki skoro to jest prawda od czasów starożytnych. Zawsze tak było a fakt że potrafią czytać i liczyć nic nie zmienia. Idioci sa wierną publiką wszelakich przedstawień jak pyskówki, opluwanie memy, głupawe filmiki. Zjawisko takie jak tzw paski informacyjne w TV - to są najbardziej skrótowe i prymitywne komunikaty dla durni którzy mogliby nie zrozumieć kilku zdaniowego wywodu. To nie ludzie głupieją od telewizji a telewizja dobrze targetuje poziom odbiorcy i sie do niego dostosowuje.

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

no i jeszcze jedno (już nie chce mi się linkami) Sikorskiego wezwali do USA i można na granicy pewności podejrzewać że pierwsze co to Mu "podziękują" za Jego wcześniejsze dziękczynienia i za bardzo chętnie to On tam nie pojedzie ;)

Chyba nie po to go wzywają. Obawiam się że raczej w sprawie tego co się dzieje na froncie. 

Opublikowano
Przed chwilą, Roman176 napisał:

spokojnie panowie my mamy już mobilizacje dotkną was to rozjebiemy wawe pozdrawiam górnik z jsw 

Ochłoń troszkę. Reszcie też bym doradzał nie sr** żarem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v