Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Temu fałszuje bo widziałem jak ratownik z pogotowia apelował by na strajkach ustawiać ciągniki tak by służby ratunkowe mogły szybko przejechać. 

Na tych , na których bylem...był korytarz.

Sporo na sygnałach.

Wojsko też bez problemu 

Cywilni też jak wyjaśnili że wizyta u lekarza np.

A że się gdzieś jeden debil trafił....

Bywa.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

najpierw otworzyli granicę i wmawiali żeby zboża nie sprowadzać a potem zdziwieni że jest gigantyczny problem.

:D 

nie kłam, granicę otworzyła bruksela, a pis łamiąc prawo eu i narażając polskę na kary, granicę zamknął, powinien jednak był to zrobić wcześniej

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Temu fałszuje bo widziałem jak ratownik z pogotowia apelował by na strajkach ustawiać ciągniki tak by służby ratunkowe mogły szybko przejechać. 

Z autopsji radzisz? Mi nie gorąco.  Aty się widać zapociłeś bo głupotę ci wytknąłem. Więcej luzu bo spoiłeś się za bardzo.

sluchaj kacapek,  jezeli policja lub wojsko silowo usunie rolnikow to znikasz z tego forum ok ? albo przynajmniej przeprosisz glosno za to ze byles slepym wyznawca tuska?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Wyyyttkkknnnonołeś tylko i wyłącznie swoją głupotę 🤣 bo ja mam akurat swoje zdanie a ty jesteś kompletny głupek 🤭 nie potrafiący tego zrozumieć 🤣 takie nielubiane pryszczate dziecko zza klawiatury 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, nie napisał:

nie kłam, granicę otworzyła bruksela, a pis łamiąc prawo eu i narażając polskę na kary, granicę zamknął, powinien jednak był to zrobić wcześniej

Nie ośmieszaj się ostatnio Kaczyński i Wojciechowski mówili, że to kompetencja rządu by ja zamknąć.

Pis jak był w rządzie granicy nie można zamknąć bo Bruksela nie daje.

Pis w opozycji granice trzeba zamknąć to kompetencja rządu.

1 minutę temu, masa24 napisał:

sluchaj kacapek,  jezeli policja lub wojsko silowo usunie rolnikow to znikasz z tego forum ok ? albo przynajmniej przeprosisz glosno za to ze byles slepym wyznawca tuska?

Wyluzuj bo ci żyłka pęknie czym bardziej mnie wyzywasz tym bardziej widzę, że ci nerwy puszczają. Sam jesteś kacapek i trol Putina. Siejesz tu propagandę i panikę. 

1 minutę temu, Roki212 napisał:

Wyyyttkkknnnonołeś tylko i wyłącznie swoją głupotę 🤣 bo ja mam akurat swoje zdanie a ty jesteś kompletny głupek 🤭 nie potrafiący tego zrozumieć 🤣 takie nielubiane pryszczate dziecko zza klawiatury 🤣

Twoje zdanie jest głupie. Każdy normalny powie ci, ze karetki się nie blokuje bo często liczą się minuty. A ty dalej rzniesz głupa.

Opublikowano (edytowane)

Piszesz o jakimś zwarciu którego póki co nie było. Czym po prostu jak na ruskiego trola przystało siejesz zamęt i dezinformacje. A co się będzie działo to czas pokaże. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

Zdanie mogę sobie mieć jakie mi się podoba 🥱 I nikt nie blokuje wszędzie są korytarze jak widać na filmikach, a jeden przypadek i już gówno burza jakby to wszędzie były blokowane i miały problem z przejechaniem 🤔

Opublikowano

15 lat w kościele nie byłem ale może kiedyś.

Przed chwilą, Roki212 napisał:

Zdanie mogę sobie mieć jakie mi się podoba 🥱 I nikt nie blokuje wszędzie są korytarze jak widać na filmikach, a jeden przypadek i już gówno burza jakby to wszędzie były blokowane i miały problem z przejechaniem 🤔

Chyba nie taki jeden skoro ratownik w tv apelował a korytarze są nie wszędzie co widać nawet w tv. I pamiętaj ,ze w przypadku karetki czy straży może być o jeden za dużo i może być tragedia to nie żarty.

Opublikowano
Przed chwilą, Roki212 napisał:

jeden przypadek i już gówno burza 

Szukają tematów zastępczych, żeby tylko odwrócić uwagę od dramatu jaki rudzielec zgotował. Inny zwolennik już 3 dzień pisze o zatrutej galaretce🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Szukają tematów zastępczych, żeby tylko odwrócić uwagę od dramatu jaki rudzielec zgotował

Zechciał byś mi mały chłopczyku powiedzieć o co chodzi?

Wyjątkowo dziś zajęty byłem i nie w temacie.

Coś przeczytałem że olał rolników...ale...ło co chodzi???

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał:

Taaaa😂 Bruksela od otwierania a PIS od zamykania. 🤣 Skoro mogli zamknąć to mogli też nie dać otworzyć. PIS to patologiczni wielbiciele banderlandu i przez ponad rok to żeby mogli to by każdemu zrobili łaskę i zapewnili all inclusive *****. Jako chorobliwe rusofoby robili wszystko żeby zrobić ruskim na złość . Efekt jest taki że rozpieprzyli rynek rolny, popieprzyli upaińcom w głowach i zrobili z nich maszynkę do pobierania socjalu za nic , a Putinowi guzik zrobili Druga rocznica wielkiej napaści Rosji na Ukrainę. Czy sankcje gospodarcze działają? - Super Express (se.pl) Efekt końcowy będzie taki że z wojny z banderlandem ruska gospodarka wyjdzie silniejsza niż europejska która na nich sankcje nakładała.

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, masa24 napisał:

ale jaka panike sieje ?  jestes tak glupi czy nie rozumiesz co sie dzieje i co moze sie dziac i na jaka skale?

Wyluzuj troszkę. Nie strasz wojskiem, bo to troszkę nie na miejscu. Nikt nie będzie wojska wysyłał do zadań stricte policyjnych. A na pewno nie Tusk.

• Like 2
Opublikowano

No żeby rodnikom galarety czasami nie dali. Dopiero wyszła by wina Tuska, że truje.

1 minutę temu, mirro napisał:

Wyluzuj troszkę. Nie strasz wojskiem, bo to troszkę nie na miejscu. Nikt nie będzie wojska wysyłał do zadań stricte policyjnych. A na pewno nie Tusk.

Czym gorzej tym lepiej pisiorki już przebierają nóżkami i draki na granicy czekają 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v