Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, jacus napisał:

u nas tylko zawoza i odwoza. miedzy domami to nawet by sie nie rozpedzil do dwojki..😂

u nas sam swoim przyjeżdża a z resztą nie ma innego wyjścia bo za free nikt "magnata" nie będzie obwoził jeśli za wydanie klucza na cmentarz se stówę raczył żądać za fatygę to i taryfikator taksówki adekwatny się ustawiło
u nas na imieniu Boga już nikt się nie waży budować bodaj pozoru dominacji nad innymi i wysługiwania się za free i tak jak do każdej innej pracy dojeżdża każdy na własny koszt tak i do tej też. Przynajmniej nikt księdzu nie wypomni tych datków co przy okazji coś zawsze zgarnie przy okazji kolędy
nie ważne jakie ale uczciwiej zarobione niż gdyby jak średniowieczny chiński buc jaki mandaryn na lektyce był obnoszony przez tych co nie raz i ostatnie jeszcze mu w ofierze oddają

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
15 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Widać, że człowiek z Krakowa ...

?? matka ze wschodu ojciec lach sadecki.. typowy imigrant. wychowal sie kolo centrali nasiennej , mhr.

Opublikowano
30 minut temu, hubertuss napisał:

CO by tu nie powiedzieć to jak dotąd Kwach choć go noga czasami bolała to jednak był najlepszym prezydentem.

oto twój idol 

rozumiem że też reprezentujesz taki poziom jak on .... 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v